"Като две капки вода" - сезон 2, серия 2

• 38 899
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
  • Мюнхен
Здравейте!

До сега не съм писала в тази тема, но след поредното нагласено предаване не се сдържах. Няма как да не се дразня. Като 2 Капки вода за мен е най-позитивното и приятното предаване в ефир. С тези нагласени работи, ни развалят кефа. Първо според мен трябва да правят разлика между певци, актьори и такива като Павката, които не са нито едното от двете. Нети не само, че е певица и така и е по-лесно, но и ВИНАГИ по-добре гримирана от другите. Не може едни да са неразпознаваеми, а други с някаква грозна перука и това е. Не си спомням друг сезон нещата да са били толкова очеИзвадни. Аз харесвам имитациите на Мая, но с пеенето е много зле. Деян не мога да го понасям като човек, но се справя много добре и според мен е неодоценен. Стефания е на приливи и отливи, ама май и нейният грим е в повечето предавания много по-добър отколкото на другите. Къци започна добре, но нещо се излага в последно време. Очарована съм от Невена и Павката. Последният може да не е перфектен, но не е певец, а се справя много добре с тази задача, не е актьор, но има страхотни имитации. Иво не може да ме грабне. Нямам фаворит, защото този сезон са доста изравнение, което е хубаво, но това бутане на Нети ми разваля кефа от гледането. Жалко за хубавото предаване!

# 691
  • София
...С тези нагласени работи, ни развалят кефа. .... Нети не само, че е певица и така и е по-лесно, но и ВИНАГИ по-добре гримирана от другите. Не може едни да са неразпознаваеми, а други с някаква грозна перука и това е. .... Стефания е на приливи и отливи, ама май и нейният грим е в повечето предавания много по-добър отколкото на другите. Не си спомням друг сезон нещата да са били толкова очеИзвадни...... но това бутане на Нети ми разваля кефа от гледането. Жалко за хубавото предаване!

Peace
Отначало много се кефех на предаването. Сега вече ми е все едно дали ще го гледам или не.
И аз вече нямам фаворит сред участниците. Sad
За Мая - журито определи като нейно най-добро превъплащение - Бритни Спиърс. За мен, Мая до този момент беше най-добра като Едит Пиаф.
Много ме дразнят всички участници, като се лезят преди изпълнението. Отвръщават ме! Sad

# 692
И за мен най-доброто представяне на Мая беше Едит Пиаф.
Говорния дефект за първи път там се оказа +, а той определено пречи.
Всеки първи сезон е силен, впоследствие се размива, явно не трябва да има продължение.
До момента, единството, което все още гледам с интерес е "Стани богат".

# 693
Иво , като Петя, изглеждаше, като Деян Лили Иванова.
Следващия сезон за жури е поканен Къци, както стана с Милица.
Явно постоянни ще са само Маги и Хилда.
След Юлиан, очаквам да се появи Андрей Слабаков.

Какви са тези прогнози? Нито за Нети е сигурно, че ще спечели, нито за Къци е сигурно, че ще е втори. И ако трябва да съм честна, Нети ми харесва повече.

# 694
Само не разбирам защо ме цитираш ?

# 695
Само не разбирам защо ме цитираш ?

Нима не говориш как Къци щял да бъде втори?

# 696
Къде го видя това ?
Ако имаш предвид, че всеки, който е на втора място/Милица/
го канят да журира - права си.

# 697
  • Пловдив
Не мисля, че ще поканят Къци за жури, независимо от кое място се класира. Много ще философства и едва ли ще си го причинят  Laughing

# 698
Къци вече има предложение, все още го обмислял.

# 699
  • Испания
Къци вече има предложение, все още го обмислял.

Joy  ooooh! Ха, ха, хааааааааааа!

# 700
Ще има ли шоу тази вечер?

# 701
  • Испания
В понеделник ще има ли шоу? newsm78
Обявиха че ще почиват в Понеделник , на 12 май ще е следващото предаване

# 702
Цялата страна почива, а телевизиите още повече ! Joy
Как на всички е еднакво тъпа програмата, все едно имат
един и същ програмен директор.

# 703
  • София
Цялата страна почива, а телевизиите още повече ! Joy
Как на всички е еднакво тъпа програмата, все едно имат
един и същ програмен директор.

Peace Peace Joy Joy Joy

# 704
  • Varna, Bulgaria
ииизпуснах ги тази седмица  #Crazy
пропуснах този епизод на "като 2 капки вода"  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт