"Като две капки вода" - сезон 2, серия 2

• 38 896
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
  • Испания
Като слушам как Маги се кара на Рачков и Зуека, все едно слушам как Слави се кара на куку бенд...Все ми е дразнещо

Разбира се, че не е на сериозно. Да не мислиш, че Зуека и Рачков са купили цялата тази храна, която струпаха?  Wink Естествено, за всичко е платил Маги.  Joy

И караниците на Слави са част от шоуто.  Wink

# 676
  • София, България
Е да им имам и представата за шоу. Аз за това спрях да гледам Слави, защото караниците превзеха по-голямата част от сценария.  Wink
Много се смях с носенето на храните. Ама като ги гледах и баничка ми се дояде и царевица.... еми не са честни   Crossing Arms

Зуека днес имал рожден ден.  ura Ми да е жив и здрав! Simple Smile И сега ако някой от шоуто чете БГ-Мамата, моля кажете му да мине и нас да почерпи!  Laughing

# 677
Ако не са Зуека и Рачков си мисля, че ще е много тегава обстановката. Интересно ми е след фиаското във фейса дали ще има реакция, а Халваджиян ми изглеждаше много позитивна личност и ми е странен в стил "лошото ченге".
На Иво като не му допада образа и се лигави яко, а ако и оценките не го кефят вади много страшен поглед...видяхме много зловеща Петя Буюклиева  Twisted Evil

# 678
Като слушам как Маги се кара на Рачков и Зуека, все едно слушам как Слави се кара на куку бенд...Все ми е дразнещо

Разбира се, че не е на сериозно. Да не мислиш, че Зуека и Рачков са купили цялата тази храна, която струпаха?  Wink Естествено, за всичко е платил Маги.  Joy

И караниците на Слави са част от шоуто.  Wink

Ясно ми е, но ако исках д агледам караници, щях да гледам Слави. Сега само като му чуя предаването и се натоварвам, а камо ли да почне да се драка с когото и да е.

# 679
Иво беше ужасен,гротеска,направо жив травестит,нито пееше добре,нито визията имаше нещо общо с на Петя... Sick пародия  ooooh!
Абсолютно! Иво нямаше нищо общо с образа й - нито като глас, нито като визия, нито като поведение. Точно като травестит от площад "Македония" изглеждаше.

# 680
  • Varna, Bulgaria
сърдете се на нея. Crossing Arms..http://eva.bg/article/23802-Daniela-s-valshebnata-prachitsa

явно й трябва още по-вълшебна пръчица  newsm78

# 681
сърдете се на нея. Crossing Arms..http://eva.bg/article/23802-Daniela-s-valshebnata-prachitsa

явно й трябва още по-вълшебна пръчица  newsm78

Все пак не е от Холивуд, простено й е, но Маги прекалява с коментарите си колко трудно било...Да не го прави като му е толкова тежко  Peace

# 682
  • Испания
...но Маги прекалява с коментарите си колко трудно било...Да не го прави като му е толкова тежко  Peace

По тази логика: който не харесва предаването и го дразни Маги, да не го гледа.  Wink

# 683
...но Маги прекалява с коментарите си колко трудно било...Да не го прави като му е толкова тежко  Peace

По тази логика: който не харесва предаването и го дразни Маги, да не го гледа.  Wink

Къде прочете думата "дразни"? Който иска може и да не го гледа, познавам много такива, които даже и не са чували за такова предаване  ooooh! Това, че някои недолюбват продуцента, не е причина да не им харесват участниците, водещите и самото предаване  Whistling

# 684
В понеделник ще има ли шоу? newsm78

# 685
Обявиха че ще почиват в Понеделник , на 12 май ще е следващото предаване

# 686
Обявиха че ще почиват в Понеделник , на 12 май ще е следващото предаване
Благодюря, не съм чула Peace

# 687
Иво , като Петя, изглеждаше, като Деян Лили Иванова.
Следващия сезон за жури е поканен Къци, както стана с Милица.
Явно постоянни ще са само Маги и Хилда.
След Юлиан, очаквам да се появи Андрей Слабаков.

# 688
Как толкова бързо си свалят техните дрехи и навличат тези за образа? А пък и маските искат закрепване и тн.  newsm78

# 689
  • Sofia
еее,как пък го измисли този въпрос....

снимат се преди грима и облеклото,после го монтират....магията на телевизията  Wink

Общи условия

Активация на акаунт