"Като две капки вода" - сезон 2, серия 2

• 38 896
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
  • София, България
Бутонът е нагласен, вотът на зрителя е нагласен, победителят е нагласен....... Прекалено очевидно стана. ooooh!

# 661
  • Пловдив
Te и Мария я побутваха миналия път, но чак толкова не посмяха, сега е прекалено.

# 662
Te и Мария я побутваха миналия път, но чак толкова не посмяха, сега е прекалено.

Мария я побутваха, побутваха и другите, без особени гласови данни и за мен беше разбираемо - все пак като стимул, при добро актьорско превъплъщение, за някакво удовлетворение.

Сега, Неве е подценявана, Павел също - все пак до сега са имали поне едно изпълнение, за което да бъдат на първо място, ей така, за самочувствие. За мен снощи победител си беше Неве, а и Стефания се справи много добре - нали все се казва, че не е само за пеене, а и за имитация....

# 663
  • Испания
Кефят ме Зуека и Рачков и това е! Колко сол наръсиха на журЕто...

Добре, че Фреди си е смукал пръста. Такъв творец щяхме да изгубим, ако не беше го правил. Сходство с гласа на Кръстьо – нЕАм думи.

Кръстьо  влизаше по-рано, като че ли бързаше да свърши песента.

Нети се справи страхотно. Гримът й беше много добър, само да не я даваха отблизо, защото се виждаха неравности по носа отдясно.

Кръстьо не мога да надскочи комплексите и злобата  си и дори не поздрави Нети след изпълнението.

Ужасно изпълнение на Иво.

Мая се постара, ама не й се получава.

Доста шашава беше задачата на Деян, но се справи.

Стефания изглеждаше уникално като Стенли. Вокално е трудна имитация. Но този път като цяло ми хареса.

На гримьорите много им “куцат” носовете: и при Нети, и при Стефания.

ЖурЕто се разпра от ядене.

Неве – прекрасно превъплъщение.

Павката – сладур. Песента беше точно за него. Чудесен!!! Текстът беше изпълнен напълно коректно. Включително и португалското “obrigado”.  Joy Справи се и с ауфтактовете. Страхотно!!!

Невъзможно е да се сравняват отделните изпълнения. Трудността е на много различно ниво.

# 664
  • Sofia
Къци на Нети ли даде 5-те точки?

# 665
Г-н Махараджата явно е решил да изкара кинти и от отрицателен вот, не вярвам случайно да настройват публиката така целенасочено  Thinking Те и половината песни ги слушахме в Х фактор, другите от старите Капки и по нещо ново за цвят.Нещо продуцента взе да се гъбарка с нас зрителите  Crossing Arms

# 666
Много е дразнещо с песните. Сякаш Том Джоунс, Ейми Уайнхаус, Васил Найденов, Дъфи и други изпълнители нямат други песни, че пак се падат същите от предишния сезон. Отделно изпълнители като Фреди Меркюри, Лили Иванова, Майкъл Джексън, Мадона, Шер, Васко Кеца, Том Джоунс, Адел и прочие са се падали поне три пъти досега. Интересно ми е и друго нещо - ако следващия път се падне примерно отново Мишел Тело, коя песен ще се изпълни тогава? newsm78
Хубавото на този сезон е, че са вкарали повече изпълнители в рулетката. Миналата година доколкото знам нямаше толкова богат избор.

# 667
Жал ми е за Павката! Много се стараеше момчето, но вече наистина му падна самочувствието. Все ниски оценки, Юлиян почти му се скара,че е недоволен от оценките. Журито вместо да го поощрят,че дори и останалите участници да му дават кураж, те го закопават още повече.
Тогава с какво настроение да се подготвя за изпълненията си!

# 668
За Павел и мен много ме е яд! Другите т. нар "звезди" като почнат със сръдните гледат да им позамажат очите и им се "пада" удобен оригинал, но той нали си е кадър на Нова,  `що пък да се съобразяваме с него  Twisted Evil А човека си личи колко много се старае и най-важното - получават му се нещата!

# 669
  • Sofia
 Heart Eyes за аватара ти  Heart Eyes

# 670
Аз не разбирам защо Магърдич трябва да се ядосва и кара на Зуека и Рачков при положение,че те му  правят цялото шоу. Ако са някакви сухари ще му гледат шоуто в шестък.

# 671
Аз не разбирам защо Магърдич трябва да се ядосва и кара на Зуека и Рачков при положение,че те му  правят цялото шоу. Ако са някакви сухари ще му гледат шоуто в шестък.

Аз съм сигурна, че това е режисирано с цел повече драматизъм  Laughing.

# 672
Като слушам как Маги се кара на Рачков и Зуека, все едно слушам как Слави се кара на куку бенд...Все ми е дразнещо

# 673
От снощи много ми харесаха Неве и Нети. Мая и Павката също бяха много добри. Стефания и Иво бяха горе-долу добре, а Къци и Динката ми харесаха най-малко. Peace

# 674
  • Sofia
Иво беше ужасен,гротеска,направо жив травестит,нито пееше добре,нито визията имаше нещо общо с на Петя... Sick пародия  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт