Слънчо весело се смее, а юнчето все по-силно дивее -т.12

• 36 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Miss Blondy~Redhat, Честит рожден ден и от мен!
Pотока, адди и останалите с оплаквания, момичета, стискам палци всичко да е наред и да отминат оплакванията, още малко ни остана, на някой малко повечко, на други по-малко, но трябва да устискаме, за да имаме накрая прекрасен финал Party
barbi824 добре дошла Hug
Да не забравя, благодаря за прекрасните ви пожелания от вчера, ние с ММ излязохме на ресторантче, както си му е реда, да си отбележим годишнината, но мен някъде по средата на вечерта като ме сви кръста, страшно ме заболя и хоп, набързо се прибрахме... Въобще, вече не съм за такива вечерни рандевута...  Confused Явно почивка и пак почивка си е истината, особено сега последните месеци съвсем ще имаме нужда...
Иначе аз днес ще си хапна доволно лапад и коприва, ще си ги стотвя на вкусна манджичка, че зеленото трябва да се хапва Party

# 676
да попитам мамчетата с контракций- колко са ви на често, понеже аз от миналата събота след една разходка съм с по чести, но са нерегулярни понякога са и на половин час, лекарката ми каза една седмица да пия магнерота 3по2 и ако неутихнат нещата ще посещавам болницата Sad

# 677
Моите са около 10 на ден , някой ден са и по-малко не знам от какво зависи.Появяват се често като съм легнала и се обърна на другата страна или стана.

# 678
Моите са около 10 на ден , някой ден са и по-малко не знам от какво зависи.Появяват се често като съм легнала и се обърна на другата страна или стана.
благодаря за отговора . моите са повече от десет пък и с тази скъсена шийка доста се филмирам. с първата си бременност нямах чак такива проблеми newsm78

# 679
barbi824 добре дошла HugЗа контракциите-писах по-горе.Имах влизане в болницата преди месец-бяха през 2 мин,накрая стана една топка тумбака и отпускане нямаше.Но тогава и в паника изпаднах и още по-зле.Вчера се получи същото,но успях да запазя самообладание.Около 3 часа бяха много чести болезнени контракции,като постепенно се разредиха ,самото стягане не беше толкова силно,а продължителността се съкрати-бързо ме отпускаха.Днес също имам,но много нарядко.Пия си магнезия,но шпа,пия и шуслерови соли 7-много ми помагат,разтворени в гореща вода.Моята шийка също е много скъсена,ако не се е и изгладила след толкова контракции.Но разбрах че е по-важно канала да е затворен,защото може да няма скъсяване на шийката,а канала да е отворен.
katrin77 много сладурска кошара и скрин.Количката е много хубава-изглежда много удобна и маневрена.
Аз съм ползвала след първото раждане колан гащи-виждаха ми се страшно дебели и неудобни,но се оказа обратното.Свършиха ми чудесна работа,само дето не помня кога съм започнала да ги нося,но определено е минало време след секциото.Ужас Shockedнямам никакъв спомен от това как е протекло първото ми раждане.Явно много съм била ошашкана,защото ме вкараха по спешност.Не помня нито била ли съм с нощница,нито след това как съм била след събуждането-с гащи ,без гащи Embarassed
v.r.i. много си права-сега трябва пазене и почивка.А аз какво направих-като видях че имам слабо еднократно контракции дойде ми кураж да се движа,а то ето на....За лапада-от известно време и аз стабилно си го хапвам.

# 680
мерси ротока - само да попитам тия шуслерови соли от аптека ли се купуват и за какво се пият аз за първи път ги чувам  Embarassed и аз като теб видях ден без контракций и тръгнах на разходки, но уви.... Sad моите са безболезнени, но доста силно стягащи

# 681
barbi824 Добре дошла  Heart Eyes
катрин77  Hug прекрасни неща си си набелязала и избрала да си ги ползвате с много здраве и усмивки  Heart Eyes .. моята количка дойде ама много голяма бе  #Shocked шашнах се направо  Laughing относно леглото сме си избрали трансформиращо се легло с шкафчета и кошарка в понеделник ще я поръчаме че сме го хванали на промоция  Laughing ех най накрая и мъжа ми склони глава пред моя инат  smile3560
И аз сутрин имам леки ПМС , снощи също за кратко , но имах и малко газове , дали е заради това, дали е нормално , но поне се успокоявам , че не се случва само при мен.
емека  Grinning и мен това ме успокоява ако не ходиш на доки скоро аз ще питам моята живи и здрави дали е нормално и какво означават тези ПМС  Peace ще споделя отговора й..

# 682
мерси ротока - само да попитам тия шуслерови соли от аптека ли се купуват и за какво се пият аз за първи път ги чувам  Embarassed и аз като теб видях ден без контракций и тръгнах на разходки, но уви.... Sad моите са безболезнени, но доста силно стягащи
И в аптеката се продават а аз си ги поръчвам от едно момиче което прави поръчки от немска онлайн аптека.Идват ми по-изгодно понеже имат разфасовка и по 400 и по 1000табл.Ето линк https://www.facebook.com/groups/1400804140182280/

# 683
Хм не съм се замисляла колко често са ми контракциите,ама сигурно и аз ги докарвам м/у 8-10 на ден  Thinking Вчера обаче си имах и болки от типа на менструалните.
Все пак заведох малчо на разходка сутринта, по пътя имах малко контракции и притеснения,явно ще трябва да се кротна вече  Mr. Green
Моята шийка първия път беше бетон,едвам направих разкритие, но много шев и кройка понесе и сега дори съм изненадана ,че още се държи. Praynig
2,6 см не е лош резултат,ама АГ-то ми иска да се застрахова,че както каза тя "явно има някаква динамика(брей как професионално звучи)"Освен това каза,че е необходимо да и осигурим повече спокойна атмосфера на бебката,че да вземе да се обърне...ако не се ще си говорим за секцио Crossing Arms

# 684
Мики, нямаше ли някакви упражнения (едни надупени пози, много еротично изглеждат Simple Smile ), които помагаха на бебчо да се обърне?

# 685
Скай нищо еротично няма в тях,ако се правят от    261uu  hahaha Joy
За сега не са ми помогнали, ама продължавам да опитвам  Peace

# 686
Ххахаха, да, същите са, но май ни е рано още за тях, поне аз усещам как момъкът все още си прави лупинги вътре и се върти накъдето му скимне.
Скай, мерси за линка, ще го помисля   bouquet
Изобщо не си броя колко контракции имам на ден, пък дали са болезнени или не - стига да не станат прекалено на често, разбира се. Днес пак се преуморих с домашна работа и сега опашката ме боли - ще поседна за малко, после пак ще свърша нещо и така.... Разстоянието Плд-Сф, обаче, ме тормози - било то с автобус или кола - има един много раздрънкан участък, който ми докарва болки в корема, явно вече не съм за пътуване на дълги разстояния.

# 687
  • Пловдив
Miss Blondy~Redhat, Честит рожден ден! Да си жива и здрава,много обичана и щастлива!  bouquet

# 688
Моме ти с тая шийка няма какво да им се притесняваш на контракциите.
Пък казваш твоя мъник се върти много така ли? Thinking Моята мома  не е сменила положението от 1 месец  Rolling Eyes Мърда и шава много, но си седи на едно място и това почна да ме притеснява... Thinking

# 689
Може и да не разпознавам точно дали се върти, но положението от 2 седмици насам е страшно  Crazy Мексиканска вълна след мексиканска вълна. Снощи го заснех на клипче и го изклюкарих на баща му  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт