Слънчо весело се смее, а юнчето все по-силно дивее -т.12

• 35 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
моята АГ ми каза че предменструалните болки са контракций и са били по опасни от стягащите защото скъсявали шийката. за положението на бебка моята е на страни и доста ме опъва от двете страни на корема

# 691
моята АГ ми каза че предменструалните болки са контракций и са били по опасни от стягащите защото скъсявали шийката. за положението на бебка моята е на страни и доста ме опъва от двете страни на корема
#Shocked  Sad барби ти направо ме уби с тая информация ...  #Crazy относно положението на бебка и аз я усещам като теб  newsm78 незнам дали ще издържа до вторник с това което каза  Rolling Eyes

# 692
 love your smile  според мен е опасно ако болките са постоянни не се притеснявай ако АГ то ти е казал че всичко е наред не се притеснявай повече почивка това му е майката

# 693
барби ами не всеки ден ги имам понякога са силни за 3-4 мин понякога слаби за минутка две ги имам ..  Rolling Eyes не съм питала още АГ то тъкмо се канех да го направя в вторник живот и здраве Rolling Eyes  Confused
а мами да ви питам някоя знае ли как мерят шийката  newsm78 в смисъл външно или вътрешно се мери??

# 694
Най-точно се мери с вагинален на празен пикочен мехур.Моята я мерят всеки път.

# 695
При мен последните пъти направо ме проверяват за разкритие-много непрятен преглед Close

# 696
Оф мен днеска ще ме бъркат при приемането в болницата, много е гадно вярно  Confused
На всичко от горе доки сега звънна,че и отпада заместването и да се разберем колко часа ще ходя та да дойде...дожаля ми заради мен да я разкарвам,та сега ще ме приема някакъв мъж, вика ми ,че съм го познавала,не се сетих кой е ...дано е хубавец та да стопим леда  Joy

# 697
Момичета имам БИОАНАЦИД използвани само 5 хапченца не ми понасят ако някой има инетерес и ги ползва пращам ги срок на годност 02/10/2014

# 698
Miss Blondy~Redhat  ЧРД   Hug  Жива и здрава да си заедно с всички обичани хора около тебе
Вчера за първи път ми се случиха бая контракции и на мене.... много неприятно. Твърд, щръкнал корем, през 2-3 минути и така доста пъти стана. Направо се зачудих дали да не тръгна към Шейново, но си викам то сигурно е нормално и си изчаках да минат.
sky_high  за месото на една бременна приятелка лекаря и казал, че точно в осми и девети месец трябва да наблягаме на него, особено на червеното месо. Може от това да ти е апетита към мръвка...тялото си усеща.
katrin77  и аз искам да си взема стягащ атрибут за след раждането, но не знам дали да не изчакам малко да мине време да видя какво ще се случи с тялото ми, или още в началото да почвам. Иначе мисля, че каквото и да вземем ще запарва...а и ще е лято, но да ти кажа ако нещо не се харесвам и искам да си подобря фигурата, ще го изтрая и още как. Иначе аз на този вариант се спрях  http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=7227  Харесва ми понеже хваща от корема до колената, а аз и там поналепих. В този сайт има още модели - разгледай.

# 699
ох мами  Sad щом я мерят вътрешно значи моята не са я мерили до сега Rolling Eyes за това и попитах последния път ми взе само секрет за микробиология и изследвания за хив и тем подобни..
и всеки път ли я мерят в смисъл при всеки преглед ли  newsm78
да допълня всеки път като питам АГ то дали всичко е наред с бебка тя ми казва аз всеки път я гледам обстойно органите й и всичко защото имам модерен ехограф с 3д и 2д така че и следя всичко.. та си помислих не може ли с ехографа например да ми я мери без да вкарва онова чудо  #Crazy

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 16:18 от Love your Smile

# 700
Love your Smile при мен отначалото още се започна мерене,всеки път,но това е заради проблемите със скъсена шийка от предишната бременност.Но  и на този етап мисля че е редно да се следи и шийката.
chilimuraмного хубав този клин,мярнах и един колан с цип-наистина интересни предложения.

# 701
Love your Smile и моята я мерят от 12 г.с. всеки път.За моята АГ това е много важно и следенето си има ефект в момента.
Но предната ми бременност не е мерена нито веднъж и не съм имала грам проблеми.Все пак се поинтересувай на прегледа,нищо не пречи да ти я измерят.

# 702

Miss Blondy~Redhat  newsm59 : само положителни емоции до финала-и един прекрасен мъж.
Интересно -на мен също ми мерят шийката всеки път ,но никога с вагинален newsm78.

# 703
Аз след малко тръгвам за Шейново.Ще пробвам да мина по пътя през Виваком,че нямам добра тарифа на 3Г-то,ако успея да си пусна ще ви следя,ако не ще се отчета във вторник. Hug

# 704
Miss Blondy, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Да родиш здраво и прекрасно бебче!

bouquet

На мен днес ми премериха шийката, но чрез нормален ултразвук (не вагинален). Не знам колко е точно..., но на мен така или иначе не ми се искаше да ме преглеждат вагинално.

Фолиевата киселина помага за усвояването на желязото.

Общи условия

Активация на акаунт