Бурята~~La Tempestad~~Тема 12

• 19 315
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
e какво съм ясна, съвсем адекватна съм си  hahaha просто отвреме на време попоглеждам по нещо... Mr. Green

# 676
People En Español ‏@peopleenespanol  1h
EXCLUSIVA: Lo del supuesto romance entre @willylevy29 y @ximenaNR son "rumores ridículos", nos dice mánager de Levy
http://www.peopleenespanol.com/article/lo-del-supuesto-romance-e … es-ridiculos-dice

TVyNovelas Oficial @TVyNovelasUSA
Ximena Navarrete tacha de ridículos lo rumores de que tiene un romance con William Levy!!!!! Más detalles en... http://fb.me/6PKa5do2m

# 677
People En Español ‏@peopleenespanol  1h
EXCLUSIVA: Lo del supuesto romance entre @willylevy29 y @ximenaNR son "rumores ridículos", nos dice mánager de Levy
http://www.peopleenespanol.com/article/lo-del-supuesto-romance-e … es-ridiculos-dice

TVyNovelas Oficial @TVyNovelasUSA
Ximena Navarrete tacha de ridículos lo rumores de que tiene un romance con William Levy!!!!! Más detalles en... http://fb.me/6PKa5do2m
по първия линк ...мненията са едно към едно...опровержението работа на ели...само тя и фенките и вярвяли в това...щасливо семейство къде го видяхте...погледнете инстаграмана уили..погледнете този на ели...да виждате нещо странно? ...тозичовек от няколко месеца не прилича на нищо..никакво настроение,какво щастие...колко ви плати за тази новина ели...и така нататък

по втората статия...отново единодушни...фенките на химена са спокойни,че е опровергала ситуацията...някой не можели да спят от притеснение,да не се окаже случайно истина...
правилно го опроверга..не бива..да оставяшда ти лепват репитация на лоша жена,крадяща съпрузи..а и на всякъде уилям е съпруг на елизабет...химена разбива бракове само да ви кажа...
друго какво..аа да...това ти приляга...всимко останало би било щокиращо...химена ти си дама...направи необходимото..не гледай към помията...продължавай в същия дух..в един свят на толкова боклуци и лъжи,ти избираш правилния път..да се трудиш...и не вярвам повече да ви се слуша... честно казано

# 678
Химена Наварете си прави майтап с уилям леви чрез репортер на телевиса

Тук с годеницата ми...никакъв уилям леви няма,тя е химена и е моя...ох ще ме уморят  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 23:16 от La_TempestadFAN

# 679

ето и с годеника  Joy Joy

# 680
Химена Наварете си прави майтап с уилям леви чрез репортер на телевиса

Тук с годеницата ми...никакъв уилям леви няма,тя е химена и е моя...ох ще ме уморят  Joy Joy Joy

Кате ама ти си не в ред..кое точно е смешното....на мен това някой да ми го направи и с най големия грозник....идея си нямаш какво ще стане с него...особено ако е някакъв такъв
Скрит текст:
сопол  
Thinking
тя тук да не е употребила от на баба ти билките  Thinking сериозно питам

# 681
Ама какви сте все такива...мъже  ooooh! изобщо  от майтап не разбирате...добре де те така се подиграха с тази бременност и предсказания..не може ли я тя да се побъзика малко...ама поне пък изглежда ок...значи те си знаят  Mr. Green

# 682
на мен ми се стори пък забавно...голяма сладурана е  Heart Eyes  hahaha
а Наваретко той с този аватар бойна задача е възприел..да пази територията на уилямко  Joy
аа няма спокойно...Наваретко,трябва да те вкултурим иначе така..вкъщи ще те оставяме...то не ти става така за първи път Mr. Green

# 683
Че какво, забавно си е клипчето  Joy

# 684
Еми
Скрит текст:
не му е за първи път...ама аз вече се страхувам на кой бар...ще се налага да правя козметичен ремонт...то моите импулси нищо не са...това изведнъж се отприщва...както го гледаш кротко....и при нас е така  ooooh!

така че Наваретко трябва да пазиш поведение
Скрит текст:
никакви сополи..тук  Naughty

ама Химена е много красива ,направо божество...и на клипа наистина е голяма сладурана...Наварети та как не го забеляза ами се ядоса така  hahaha

# 685
Наваретко
Скрит текст:
ти какво направи с жена ти, че вече не пише  Praynig

Hug

Радвам се,че не си забелязал още фамилията на годеника  Joy

# 686
Кате пък на теб на ремонтираш като ще ти е за сефте....тей успокойх се

абе тя направо извънгалактично красива...ама се напрегнах...ами левия нали...е ревнив...а то там няма значение с някой грозник....как може да ви се струва забавно...толкова ли намразихте уили  Sad

обаче..щом смее да си прави подобен майтап...да ви кажа,хич не сме на грешен път.... ooooh! ...иначе хич нямаше и да го спомене...ама като се натъртва на нещо ....

обаче изобщо не е смешно...отвратително напрягащо и скучно видео лишено от смисъл и логика е моята рецензия.... Naughty

# 687
Наваретко
Скрит текст:
ти какво направи с жена ти, че вече не пише  Praynig
ами какво стана ..удуших я,хвърлих я през терасата,мумифицирах я,заключих я в ковчег и хвърлих я на дъното на Индинския океан...ама не щеш ли...онзи ден взе ,че се върна.... ooooh! и не ми беше за дълго спокойствието...така че вече може и да ви пише не знам  Mr. Green ,ние не се съгласуваме  hahaha ...

аа ако са фамилия сополи...на веднъж мога  Crossing Arms то на такива не им трябва много...те сами бягат

# 688
Наваретко пич трий,че няма да доживееш утрото...ама ти казвам..трий със скоростта на светлината Joy Joy Joy Joy

ама наистина какво направи с Ирето...и аз не съм я чувала...това пък да не се окаже вярно Mr. Green

ама каква рецензия направи...клипа е много сладък...и годеника пък такова сладурче...идеалната половинка за химена....то и личи колко е влюбена  hahaha

е ти пък сега и фамилията...

аа не ремонт досега не съм правила....само една маса съм плащала  hahaha и затова просто имам едно на ум  Mr. Green

# 689
аа да трия пък сега...то пък по лошо не може дами се случи  hahaha не ме е страх..аз съм войн като капитан фабре...безсмъртен съм и не ме е страх от нищо  Mr. Green

нее ...тя сега тези дни приключва едни проекти...и за мен няма време какво остава за вас  hahaha
аз готвя само ....въобще не е живот това  ooooh! дай баоже до понеделник само  hahaha
общо взето вие повече внимание ми обръщате  Mr. Green hahaha

ама това видео...е отвратително...че го и целува този...и тея палави очички..да се подпали човек...ама не в положителния смисъл  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт