Ловешки мами - Тема 8

• 103 447
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Друга алтернатива за торти ти е сладкарския цех в КБУ, там тортите са по-евтини, но не съм сигурна, че правят еклерова торта, ако държиш на такава. Мога да ти напиша телефон, да попиташ. 0888/854362, Росица Флорома се казва собственичката
В "Игликата", на пазара, приемат и поръчки за торти. Произвеждат ги или в Троян, или в Орешак(не съм сигурна точно къде). От много хора чувам добри отзиви.

# 136
В Аполо-то можеш да си поръчаш тортите на Неделя и да си спестиш носенето от София. На КБУ-то тортите са много леки и вкусни, и не са скъпи. Около 20-25 лв е правоъгълна торта от 20 парчета,но реално са доста повече. това са им обикновените торти, иначе имат и много красиви торти.

# 137
  • Русе
В Аполо-то можеш да си поръчаш тортите на Неделя и да си спестиш носенето от София.
Само, че една еклерова торта излиза около 60 лв. Peace

# 138
В Аполо-то можеш да си поръчаш тортите на Неделя и да си спестиш носенето от София.

Януари месец беше около 40лв, ако са променили цените - може.

# 139
  • Русе
Януари месец беше около 40лв, ако са променили цените - може.
Преди 3 години бях питала и я смятаха около 4 лв. за парче.

# 140
  • София
Много ви благодаря за отговорите.
Изобщо не държа нито на Еклерова торта, нито на Неделя.
Понеже всяка сладкарница си кръщава тортите както си иска, аз използвах Еклеровата торта като пример за проверка на цена.
Но силно ме заинтригуваха тортите на КБУ. Май всички ги похвалихте.
Утре ще звънна на телефона, благодаря Вики   bouquet

# 141
Момичета, някой скоро да е цремонтирал баня? Търся добър майстор за плочките.

Тихомир Тотев тел.:0887377439 има страничка във фейсбук с някой негови работи под името ГРИЛОН

# 142
  • Ловеч
Здравейте момичета,  следя темата от време на време,  но никога не съм писала тук. Можете ли да ми помогнете с информация за фирма за почистване-трябва ми пода в вкъщи.

# 143
Момичета, някой скоро да е цремонтирал баня? Търся добър майстор за плочките.

Тихомир Тотев тел.:0887377439 има страничка във фейсбук с някой негови работи под името ГРИЛОН

Аз съм много доволен от Сергей- 0896 03 60 66, правил ми е основен ремонт на апартамента от-до, работил е и при мои близки, при тях лепи доста капризни плочки и му се получи, перфектно, сега ремонтирам друг апартамент, но не му се пътува до София за съжаление Simple Smile

# 144
  • София
Майчета,  бихте ли ми помогнали по следния въпрос. Търся има ли освен социалната и друга кухня, която да разнася храна по домовете за възрастни хора, търсих в Интернет, но не открих, ще съм ви благодарна ако ме насочите.

# 145
  • с/у ОколоМръсТното
Привет и от мен Simple Smile

Пак да се върнем на тортите...
Искам да мина през Ловеч и направо да купя готова торта с опция да я надпишат на място (ако може), Но от къде?

Фен съм на градчето, но не го познавам добре, така, че ще ми трябва адрес на сладкарницата.
Благодаря от сърце   bouquet

# 146
  • София
Отдавна си мисля, че трябваше да благодаря на всички, които преди няколко месеца ми помогнаха да си взема торта.
Момичета,   bouquet
И на управителката на цеха за торти в ТОХ-а, Росица Флорома, също   bouquet. Говорих с нея по телефона, беше много мила и любезна.
Тъй като аз не живея в града, баща ми пое цялата организация по поръчката и купуването на тортата. Аз само се появих за изяждането на тортата  Laughing .  Затова не мога да кажа цени и вид, имаше някакъв гръцки крем, май, но не съм сигурна.
Тортата беше много вкусна за нас, като хора без големи претенции. Сравнение с много скъпарски и луксозни торти не мога да направя, защото не си купувам такива, но за моя вкус беше чудесна. Е, имахме човек в компанията, който не обича сладко, но с такава скорост си омете тортата, че всички така  Shocked.. Мислех, че някой ще се откаже от голямо парче, за да има повече за мене, но се наложи аз да похапна по - скромно, за да има за повече за родителите ми, които много я харесаха.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 15:08 от Мелина

# 147
Здравейте,къде в Ловеч мога да запиша малката на английски език и от колко годишни ги взимат децата?

# 148
Мама на Божидара, на колко годинки е детето ти?
Имаше езикова школа някъде около у-ще Васил Левски. Там приемаха и деца на около 5-6 год. възраст. Инфото ми е от преди 2 години, така, че е хубаво да се провери на място.

Шани
, май късно се включвам? Като опция за готова торта, да минеш и да си купиш това е само сладкарница Фаворит.

# 149
Малка е...на 4ри,но много бързо възприема и като цяло върви по-напред от връстниците си.

Общи условия

Активация на акаунт