Ловешки мами - Тема 8

• 103 492
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
Малка е...на 4ри,но много бързо възприема и като цяло върви по-напред от връстниците си.

Разпитай, за тази школа, но се съмнявам изобщо някой да се наеме да се занимава с 4 годишно. Все пак урока няма да е по малко от 40-50 мин, а 4 годишните не са от най-мирните и стоящи на едно място деца. LaughingОт опит говоря Mr. Green Евентуално от предучилищна възраст.

# 151
  • София
Здравейте мами,
идвам при вас с молба, ако знаете сериозен брокер на недвижими имоти да ми дадете координати?
За съжаление от много години не живея в града, много си го обичам, но дойде време да се разделя с апартамента си.
Предварително Благодаря   bouquet

# 152
Мили мами, може ли някоя да ми каже става ли механа "Галерия" за събиране на 30-тина души (възрастни и деца) послучай една годинка?

# 153
Да, става. Ние сме се събшрали там, нж беше отдавна, сего не мога да дам отзиви.

# 154
Според мен,храната в Галерията не става.Но това си е мое мнение,може да отидете предварително да пробвате менюто.

# 155
Ние бяхме в Галерията за рожденния ден на дъщеря ми, вярно, че не бяхме много хора, но си изкарахме добре! На нас храната ни допадна, особено едни гондоли с пилешко месо, супер са! Обстановката мисля, че няма нужда да я коментирам, защото за мен е уникална!  Peace

# 156
Здравейте,някой да разменя стикери на Била?

# 157
Аз Simple Smile Ще напиша на лични, кои ни се повтарят и кои търсим.

# 158
Здравейте,някой да разменя стикери на Била?
+1

# 159
Деси,Дара всеки ден ги приготвя да ги носи на Павчо:)

# 160
Миме, ние нямаме много повтарящи,  но ще ги оставя в понеделник на лелята, за да си вземеш каквото ти трябва. Събрали сме горе долу половината. Ще напиша и какво ни трябва и него ще оставя.

# 161
 Здравейте, влизам с въпросче...

Може би ще ми се наложи да ползвам детегледачка за лятото на 7-год ми дъщеря. Знаете ли жена/ пенсионирана учителка или нещо от сорта,която даси търси дете за гледане. Какви са цените на услугата? Става въпрос за целодневно гледане за лятната ваканция от 1 юни до 15 септември, а ако съм доволна може и да продължи само следобед през учебната година. Искам по време на ваканцията ежедневно да се правят кратки диктовки, леки задачи със смятане до 20 да се решават и да се научи таблицата за умножение.

Благодаря  bouquet

# 162
Привет от Търново! Hug
Искам да питам има ли тема за Троян- попаднах на една, но беше заключена?
Интересуват ме цехове за мебели/трапезни маси- стабилна, масивна маса за 6-8 човека/ в Троян /може и в Ловеч/ - но такива, които имат магазин към цеха и можеш да видиш и да си поръчаш директно там. Троянски мебели има навсякъде, но дали на мястото  на производство се продават и какви са точно адресите?  newsm78 newsm78 Благодаря!

# 163
Здравей!
Мисля, че Орешака е твоето място. Там е пълно с дърводелци. Само на място обаче трябва да се отиде.

# 164
Здравейте!
и аз не намерих тема за Троян, за това да питам тук  bouquet
Измислихме кратка ваканция за 2 дни в Бели Осъм до Троян. Плануваме разходка и до Ловеч - събирам идеи за интерсни места.
Но се чудя за хубаво място за хапване в Троян или възможност да се вземе храна за вкъщи също?!
Мястото ни за настаняване е без ресторант, най-близкия е на 4км с кола всъщност. Магазин за хубаво месо в Троян също ми върши работа или място, от което може да се купи прясна риба - пъстърва предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт