Ловешки мами - Тема 8

• 103 592
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Здравейте!
и аз не намерих тема за Троян, за това да питам тук  bouquet
Измислихме кратка ваканция за 2 дни в Бели Осъм до Троян. Плануваме разходка и до Ловеч - събирам идеи за интерсни места.
Но се чудя за хубаво място за хапване в Троян или възможност да се вземе храна за вкъщи също?!
Мястото ни за настаняване е без ресторант, най-близкия е на 4км с кола всъщност. Магазин за хубаво месо в Троян също ми върши работа или място, от което може да се купи прясна риба - пъстърва предполагам.
Интересни места в Ловеч: Зоопарка, Покрития мост на Колю Фичето, квартал Вароша(там се намира и Музея на водата в старата турска баня Дели хамам), Музей на Васил Левски, църквата, в която е служил Поп Кръстю, горе - крепостта Хисар.
Ами, май това са newsm78 За 4 месеца съм ги забравила вече Embarassed

# 166
Здравейте, някой използва ли интернет и интерактивна телевизия на мтел и доволни ли сте? Ние за момента ползваме виваком, сигналът идва по телефона и качеството е доста ниско, вече съм подала предизвестие за изключване.

# 167
Мтел и Близу се обединиха. Качеството на телевизията на Близу е добро, обаче интернета им никакъв го няма.
Препоръчвам ти телевизията и интернета на Плади. Безупречно качество, на приемлива цена.
Могат да ме вземат за едно рекламно лице Joy

# 168
Ние се колебаехме и за Орибтел... Въпросът е, че ми се искаше да е интеративна телевизията, да мога да превъртам разни филми, ако не ги гледам в реално време. А интернета колко е зле? Защото на виваком обещаната скорост ни беше 20 mbps, но аз лично повече от 15 не съм виждала..., да не говорим, че най-често пада до 7-8.
А на плади има ли някакви по-интересни и разнообразни канали, например чуждестранни, като руски да речем...

# 169
 Аз горещо препоръчвам Network. Перфектна телевизия и бърз интернет. Никакви проблеми не сме имали с тях. Правят и доста промоции, отстъпки и подаръци.

# 170
За съжаление в нашия район нямат покритие, от май месец сме подали заявка, работели по някакъв съвместен проект с общината... та работата е ясно, скоро няма да стане.

# 171
Ние се колебаехме и за Орибтел... Въпросът е, че ми се искаше да е интеративна телевизията, да мога да превъртам разни филми, ако не ги гледам в реално време. А интернета колко е зле? Защото на виваком обещаната скорост ни беше 20 mbps, но аз лично повече от 15 не съм виждала..., да не говорим, че най-често пада до 7-8.
А на плади има ли някакви по-интересни и разнообразни канали, например чуждестранни, като руски да речем...

На Плади има доста чуждестранни канали. Хубаво е да отидеш на място и да провериш какво ще ти предложат. Можеш да връщаш 3-4 дни назад предавания, също като на Виваком.

# 172
Благодаря, отидох на място, даже ми демонстрираха, не е евтино, но предполагам, че качеството е добро. Ще подадем заявка за включване.

# 173
Благодаря, отидох на място, даже ми демонстрираха, не е евтино, но предполагам, че качеството е добро. Ще подадем заявка за включване.

На Плади ли?
Каква оферта ви предложиха?

# 174
Да, на Плади, интернет 80 mbps и телевизия с 2 приемника - 35 лв. 40 лв такса за включване или инсталация, не знам как се води. И в момента плащам горе долу толкова, само че ако има възможност нета да е 50, за мен е ок, това ще се изясни на място другата седмица предполагам, а и не виждам пречка, да се вдигне скоростта, ако не е добър сигналът да речем. Иначе видях, че има доста чуждестранни канали, от които 20тина руски.

# 175
Да, на Плади, интернет 80 mbps и телевизия с 2 приемника - 35 лв. 40 лв такса за включване или инсталация, не знам как се води. И в момента плащам горе долу толкова, само че ако има възможност нета да е 50, за мен е ок, това ще се изясни на място другата седмица предполагам, а и не виждам пречка, да се вдигне скоростта, ако не е добър сигналът да речем. Иначе видях, че има доста чуждестранни канали, от които 20тина руски.

Когато ние се включваме преди 4 годни инсталационната такса беше 60 лв. Позволиха ни да я разсрочим на няколко вноски. Всичко е въпрос на договорка. Иначе за качество мога да гарантирам, че са безупречни и нета и телевизията им. Винаги, когато имам проблем било събота или неделя, се отзовават веднага. То, малко звучи като реклама, но наистина доста сме патили от кабелни телевизии и поне мога да дам насока.
Networx също много се издигнаха напоследък, но и те имаха някаква инсталационна такса. Нямам представа как са като качество. Grinning

# 176

Когато ние се включваме преди 4 годни инсталационната такса беше 60 лв. Позволиха ни да я разсрочим на няколко вноски. Всичко е въпрос на договорка. Иначе за качество мога да гарантирам, че са безупречни и нета и телевизията им. Винаги, когато имам проблем било събота или неделя, се отзовават веднага. То, малко звучи като реклама, но наистина доста сме патили от кабелни телевизии и поне мога да дам насока.
Networx също много се издигнаха напоследък, но и те имаха някаква инсталационна такса. Нямам представа как са като качество. Grinning
А вие каква скорост използвате и колко приемника?

# 177
Здравейте, искам да попитам има ли мами на бъдещи първокласници? Ориентирали ли сте се към училище, учител?

# 178
Здравейте,

Дъщеря ми ще е в първи клас. Доста умувахме къде, къде ... поразпитвахме и в крайна сметка, днес подадох заявление в ОУ "Васил Левски"....... симпатии има и към у-ще Христо Никифороф ..... не знам. Иначе, за учител, ще трябва да ни дадът информация кои ще са за випуск 2017/2018.
Вие накъде сте се ориентирали?

# 179
И ние натам сме се ориентирали - мъжът ми е учил там, аз, брат ми, близо ни е, не съм търсила други варианти. Учители ще са Мая Димитрова, Даниела Пенкова, Татяна Пеева и Ирена Кръстева

Общи условия

Активация на акаунт