Ловешки мами - Тема 8

• 103 603
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
Да, и аз звънях и ми казаха тези учители, че завършват 4-ти клас и най-вероятно те ще поемат първокласниците. За Татяна Пеева и Даниела Пенкова яух добри отзиви .... вие някакви препоръки, наблюдения имате ли?!

# 181
Ами...аз мога да кажа за г-жа Мая Димитрова. Едно време тя ми беше класна в ОУ "Д.Димов"  Embarassed (мисля, че е същата госпожа). Страхотен педагог, отнасяше се с внимание и любов към всички ни. Умееше да се сближи с всеки ученик!  Накрая когато трябваше да ни остави, всички в класа ревяхме!

# 182
Привет!
Има ли мами, които могат да споделят мнение за предучилищната група в ОУ "Проф. Димитър Димов"?

# 183
  • Пловдив
Здравейте!
Има ли в Ловеч нотариус, който да работи в събота? Ако да - само с предварителна уговорка ли?

# 184
Здравейте!
Има ли в Ловеч нотариус, който да работи в събота? Ако да - само с предварителна уговорка ли?
До колкото съм запозната-няма. Нищо не пречи,обаче да звъннеш на 1-2 нотариуса и да се уговорите Peace

# 185
  • Пловдив
Звъннах вече, благодаря!  Hug
Забравила съм обаче, че няколко дни ще празнувате и няма кой да се съгласи.  Peace

# 186
Здравейте, събирате ли стикита?
Предлагам за размяна - кокетният, очилатият, поета и мърморко.
Търся - татко Смърф, Гаргамел, непохватният, щраки, Крал Смърф, художника и лакомчо.
При интерес можем да ги разменим лично. 

# 187
  • Пазарджик
Здравей мами, аз съм от Плевен и имам бебенце на 2 месеца. Донесоха ми от Ловеч капки против колики на някакъв доктор който си ги правел сам. Но малко ме е шубе да ги давам че не знам с какво съдържание са. Знаете ли за тези капки и добри ли са?

# 188
От Д-р Петров ли са?

# 189
  • Пазарджик
Да мисля че от него .

# 190
Аз съм давала от капките и бях много доволна,спряха коликите.Медицинската сестра на доктора ни е комшийка,няма нищо притеснително в капките.

# 191
  • Пазарджик
Мерси , ще ги пробвам да видим, че ние имаме много колики

# 192
  • Ловеч
Лефакс давах аз и бях доволна. ; )

Момичета, нещо интересно за децата през лятото? Лагера към Екомисия свърши и на каката й е скучно само по площадките.

За първокласниците какви раници ще взимате и от къде? Аз харесах една на Gabol, но ще ходя да ги видя на живо.

# 193
Аз купих раница вече. Не е някаква известна марка. Критериите ми бяха да е с метален цип, минимум три джоба и по-възможност тъмен цвят.
За ваканцията......тече с пълна сила Crazy. Пред нашия блок се събират 6-7 деца и игрите започват от преди обед до късно вечерта.  Grinning

# 194
  • Ловеч
Аз се чудя дали да е с 1 цип и две отделения вътре или с 3 отделни ципа, има я и с капак и разделения вътре... отделно 1 джоб отпред и 2 странични. Не знам как ще й е удобно.

Ние сме до Попската градинка и вечер се събират повече от 20 деца, но през деня й е скучно.

Общи условия

Активация на акаунт