Ловешки мами - Тема 8

• 103 199
  • 351
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,къде мога да си купя украси за торта,както и свещичка 1/2.?
Здравейте,  сигурно вече сте намерили решение, но да кажа- магазини за левче, евентуално може би и Слави Мес или Билла....
Аз пък от своя страна искам да питам има ли актуална информация за влакове или автобуси от Ловеч до Орешака? Наумила съм си да водя децата до Троянския манастир за панаира, но сме без кола, а за Ловеч не съм наясно с разписанието на междуградския транспорт!
Благодаря предварително!

Информация за влаковете до Троян има в сайта на БДЖ - https://razpisanie.bdz.bg/bg/lovech/trojan
Автобусите за Троян са в делнични дни в 9.00, 11.00, 13.00, 15.00 и 17.00 часа, а в почивни дни са в 9.00, 13.00 и 17.00.
От Троян до Орешака предполагам има автобуси, звъннете до автогарата в Троян и ще дадат информация.
Много благодаря! 😊

# 331
Автобуси до Троян има на всеки час, мисля до 17 часа, от там до Орешак нямам идея, но и такси би ви закарало

Цитат на: florin4eto link=topic=773882.msg48341112#msg48341112 d[i
[/i]ate=1721902014]
Здравейте,къде мога да си купя украси за торта,както и свещичка 1/2.?
Здравейте,  сигурно вече сте намерили решение, но да кажа- магазини за левче, евентуално може би и Слави Мес или Билла....
Аз пък от своя страна искам да питам има ли актуална информация за влакове или автобуси от Ловеч до Орешака? Наумила съм си да водя децата до Троянския манастир за панаира, но сме без кола, а за Ловеч не съм наясно с разписанието на междуградския транспорт!
Благодаря предварително!

Информация за влаковете до Троян има в сайта на БДЖ - https://razpisanie.bdz.bg/bg/lovech/trojan
Автобусите за Троян са в делнични дни в 9.00, 11.00, 13.00, 15.00 и 17.00 часа, а в почивни дни са в 9.00, 13.00 и 17.00.
От Троян до Орешака предполагам има автобуси, звъннете до автогарата в Троян и ще дадат информация.
Много благодаря! 😊

# 332
Преди 3 месеца не бяха на всеки час,а  7,9,,10,11 13,14,15,17   това делнични дни,питах на гарата за приятел
9,13,17 събота и неделя и празници

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 06:27 от мирветвиолета

# 333
Момичета, моля за мнения за лични лекари. Предстои ми смяна на моя през декември, но не знам при кого да се запиша, и бих почерпила идеи от вас.
Благодаря!

# 334
Зависи какви са ти приоритетите. За мен лично беше важно да не е в ДКЦ-то в болницата, защото пада ужасно чакане, докато си заобиколен от пациентите на всички останали. Също така, хубав въпрос е дали очакваш адекватно лечение от него/нея или предпочиташ направления, както и просто личен лекар е нужен или също и педиатър.

# 335
Чакане има навсякъде, дали ще е в болницата или на кабинет извън нея, все тая.
Мнението ми е, че в Ловеч лекарите/педиатрите просто са спрели да се развиват преди няколко десетилетия назад. Предпочетох да си избера личен лекар, който ще ми дава направления без проблем, за да мога да си избера специалист, който ще ни лекува адекватно.
Чета по групите добри отзиви за д-р Стойчева, но нямам идея как стои въпросът с направленията.

# 336
Направленията са по-важни, педиатър не е необходим.

# 337
Направленията са по-важни, педиатър не е необходим.
В такъв случай Нешева или Попов, при Нешева сме били ние, не е отказвала направения, при Попов са наши приятели и бих казала същото. Успех!

# 338
Здравейте, има ли в Ловеч работилница,която изработва платно за прощапулник?

# 339
Момичета, откъде купувате рокли на абитуриентките си?

# 340
Здравейте,търся фирма осъществяваща периодичен технически надзор на газова инсталация .Благодаря предварително

# 341
  • София
Здравейте, ако някой има мнение за фирми за ПВЦ дограма в Ловеч, може ли да сподели? Налага се да се сменят 2 прозореца на много възрастен мъж. Повредени са им дръжките и не се отварят, а идва пролет. Аз евентуално трябва от София да говоря по телефона с някоя фирма, тя да отиде и да вземе размери и после да монтира дограмата. Добре е да предлага и обръщане на прозорци. Търся в нета, но ако някой даде някакви насоки, ще съм благодарна!

# 342
Писах ви лично съобщение.

Аз търся добър адвокат в Ловеч,ако е възможно с нормални такси ,за няколко въпроса

# 343
Здравейте, имам нужда от мнения за педиатър.

# 344
Здравейте, имам нужда от мнения за педиатър.

Педиатър на частен прием или личен лекар си търсите?

Общи условия

Активация на акаунт