До многодетните мами! 2

• 20 802
  • 400
  •   1
Отговори
# 180
Хора,нямаме пак нет в къщи и пиша от зала! Ние също не можем да отделим 50 лв. за членство и това бе единствената спънка за да не пратя анкетата! Съжалявам за което! Незнам като се иза предвид,че аз не работя,че нямам помощ отникаде - и финасова и физическа,че мъж ми работи месец за месец и имавероятност всеки момент да останем без работа - 50 лв. си е сериозна сума! Извинявам се и аз за подвеждането! Незнам - сумичка си ми е за мен това! А и сега имаме да купуваме обувки и т.под. дрехи за пролетта и нсеки лев ни е ценен. А и имаме ходене до Дч за абитюренска на племенницата ми,смятаме евентуално да парвим и ремонт в къщи и въобще за излишни пари не мога и да си помисля1 Иначе съм за и мога да помогна морално,но на този епат - не и материално! Вярвам,че от Родители ще ни разберат ако нещо се провали идеята! Защото ние сме все многодетни и в тези времена малко са многодетните,които евентуално имат излишни пари,просто съжалявам! Цвета,извинявай заподвеждането!

Иви,пиши и сподели какво те мъчи! Тези чени периоди са кошмарни,чувството за вина те смазва,неу виждаш смисълв живота .... Трудно е,но желая по бързо да си възвърнеш усмивката!

На рожденниците тук - здраве и любов желая!
Чао,не се знае кога пак ще вляза,но си мисля всеки ден за вас!

Обичайте се!

# 181
Бабо Цоцоланке, целта на обединяването ни не е да се укоряваме взаимно, а да си помагаме, кой с каквото може. Тези, които могат, ще се включат в сдружението, не е задължително за никого. Нека всеки види с какво може да бъде полезен, пък живот и здраве, нещата се развиват, важното е да действаме. Дано скоро ви оправят нета, а и другите неща да се наредят. Поздрави!

# 182
Да наистина 50 лв. са си сериозна сумичка ама аз се надявам, че няма да се налага да се дават на веднъж. Може би  първо 30 за записването и следващия месец другите двадесет за членския внос.
Ние пак сме болни  #Cussing out и последните модерни прахчета не помогнаха  Cry.
Иве наистина ако имаш желание сподели, защото споделената болка като, че ли по леко се понася ( поне с мен е така) а пък току виж някой от нас може да ти удари едно рамо  Hug.

# 183
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сериозна сума са тези въпросни 50 лв,но ако си правехме сами някаква организация пак трябваше да съберем пари!И тук е малка закъсация,но ще се напънем и ще ги дадем когато кажат ThinkingНа всички изпаднали  във финансово затруднение  Hug от сърце пожелания за Money скорошно Money оправяне Money на ситуацията Heart Eyes
...изпратих си молбата и анкетната карта тази сутрин рано  Hug рано  Party нова седмица-нов късмет
Успешна нова седмица на всички ви-ведро и пролетно да е на душите ви,здраве и обич в домовете ви!  bouquet

# 184
pretty_witty newsm59 newsm18 newsm19 newsm18 newsm19  newsm18 Flowers Bouquet newsm53 май някой трябва да почерпи  newsm51 ЧЕСТИТООООООООО

# 185
pretty_witty  Честито и от мен! Много любов и здраве желая!!!!!!
Мами да ви осведомя - от днес наш Йоан е на ДГ! Направо ми се е свило сърцето!!!!!! Сега като изляза от залата ще ида да видя как е! Не рева сутринта,но и той бе много подготвмен!Направо се притеснявам за тоалетната,защото той от едно известно време вече ходи там,а в ДГ кой ще се занимава с него,като се има предвид,че имало деца и с памперси!!!! Добре че лелката я познавам,тя бе леля и на Рая и е много добричка!!!!! Има вероятнност от понеделник да започна един тримесечен курс икономически и затова го дадох на ДГ! Иначе хич не ми се искаше!!!! Направо съм болна!

Лек ден  на вас!

р.р. цвета - мир! Hug Не съм искала никой да обиждам или да нападам или да укорявам! Просто исках да кажа,че ако не се съберат парите от Родители не е честно да ни се сърдят,защото сме все многодетни,а те не вървят много много по пари! И може да ни разберат! Защото знам,че все е трябвало да се съберат пари,но разберете ме правилно в момента за мен 50 лв. си е сума!!!! Съжалявам! Cry Дано всичко потръгне добре с Родители!Успех цвета!!!!!

# 186
Здравейте, момичета!
Много благодаря за честитките и пожеланията!Страхотни сте!
Аз не съм влизала отдавна, защото нещо май сме в Сатурнови дупки и аз и мъжа ми ( и той скоро е рожденик ). Едни черни облаци са надвиснали...
Много грозно и брутално ни обраха съседи и се занимаваме с възстановяване на щетите и близане на рани. Решихме да не се разправяме по полицейската процедура, защото няма смисъл особен, а да се стягаме и да възстановяваме едно след друго нещата. Общо взето се чувстваме като изнасилени.
Друг е въпросът, че нещо не ни върви професионално и се ориентираме в друга посока май, но още не е ясно коя от няколкото.
Най-сигурното е, че давам батковците на ясла и градина през април и сигурно ще имам повече време да мисля и вземам решения. Тогава сигурно ще се занимая с анкетата и изобщо организацията ни. Много е Embarassed късно, знам, за което съжалявам и много се извинявам на всички за забавянето, но като не върви, не върви... Rolling Eyes

ЧЕРПЯ ВСИЧКИ С   party023И:bottle: И beer, а на всички рожденици, които съм пропуснала да поздравя-много късмет, здраве и любов и розови дни  bouquet

# 187
Честит рожден ден, pretty_witty    cheers Kissing Heart  Gift  bigdance2

Съжалявам за кражбата Sad ,скоро бях на ключар,човекът ми обясни,че вътрешните резета-тип  големи райбери са спасението,ако не си на І етаж,обаче...

Весело и слънчево празненство   bouquet

# 188
Прити, много съжалявам за кражбата! Ние го преживяхме есента, адски е неприятно. Но станалото, станало, трябва да се гледа напред. Сложихме втора ключалка, ама доколко ще помогне... От полицията получихме само една бележка, че е "неизвестен извършител". Абе, нали сме живи и здрави!
Излизайте по-бързо от дупките! Сатурновите, де. За теб моментът вече дойде,  nbirthday  cook, благодаря за почерпката! Хайде, и мъжът ти да отхвърля тази работа с рождения ден, че нещата да тръгнат нормално.
Успех с яслата и градината! На едно място ли ще са? Ще се виждат ли поне на двора?

Бабо Цоцоланке, нямаме разминавания и спорове с тебе. Не се притеснявай за Йоан, още повече, че и лелката ти е позната. Ще се оправи малкият мъж, не го мисли!

# 189
Прити!!!  bouquetЧестит рожден ден мила!!!Да си жива и здрава и всичко да се оправи по скоро! Hug
Нормално е когато има проблем в кощи и отношенията да не вървят - затова не се предавай ами се опитай доколкото е възможно да поддържаш старите отношения/ех че се изразих, ама надявам се ме разбираш/
Много неприятно това с обира. Аз на чужди хора мога да се доверя , ама на комшии не!
А комшиите са ми етървами и семейството и. Но един път бяхме забравили ключа и Галин мина през през задният двор по покрива на  другите комшии...и сутринта "родата" каза
- "Чухме че някой ходи по покрива , ама решихме че или е комшията или е крадец!" #Crazy
И дотам беше с доверието!
А за бизнеза - помислете. В момента навсякъде има спад , но предполагам че е временно. Едно ново начинание гълта и много пари, а не е гарантирано че ще тръгне от раз!
Абе каквото и да решите - ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ!!! #Crazy #Crazy  bouquet

# 190
pretty_witty  Мая, честит рожден ден! Много щастие, здраве и късмет! За теб и цялото ти семейство! newsm59  bigdance2  newsm67 Tada  ura

# 191
  • София
Здравейте майчици! Да са ви живи и здрави дечицата! Чак сега виждам тази тема и съм приятно изненадана колко жени имат и искат да имат повече деца. Четох и една друга тема за породените деца. Там поне една четвърт от жените също искат трето дете, а защо не и четвърто. Аз съм майка на две момичета. Цветомира на родена 22.10.1998г. и Боряна 08.12.99г. Сега чакам трето дете през август и скоро ще се включа във вашия списък. На всички пожелавам само хубави и незабравими преживявания с дечицата!!!

# 192
dani2    bouquet та ти си с единият крак в нашият отбор!Спокойна  бременост и леко раждане!Като гледам и ти като мене първите си ги отгледала на един дъх Hug

# 193
Честит празник Прити   ura! Много неприятна случка сте преживяли, но всичко което може да се купи с пари не е чак толкова страшно.
Дани2 добре дошла в нашите редове и лека бременност preggo и раждане ( а знаеш ли какво ще бъде малкото   ylinfant ? )
Бабо Цоцоланке имай вяра в твоя мъник още повече, че е успял да оцелее като изтърсак в голямо семейство Mr. Green. При нас все още най -малкия от време на време го третират като жива кукла и то не само каката и баткото а и тяхните приятели  Grinning.

# 194
момичета ,умирам от срам Embarassedно за пореден път влизам само да ви поздравя,честито на всички рожденици -пожелавам на всички само усмивки  и радост-ни е с е върнахме,изкарахме страхотно , н о сега имам да връщам смени на всички колеги  и почти не стоя вкъщи! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт