До многодетните мами! 2

• 20 789
  • 400
  •   1
Отговори
# 195
dani2  newsm51 welcome newsm18 newsm18 прекрасно е, че още една мама-смелчачка ще се присъедини към нас! Леко бременеене и много пролетно настроение ти пожелавам!
Момичета, моите маймуни ще бъдат на съседни етажи в детската градина, а на двора ще играят на съседни пясъчници. Не знам дали е добра тази комбинация, но аз от притеснения и много размисли такава я сътворих и да видим дали ще потръгне. В персонала имам доверие, единствено от разболяванията настръхвам, защото като се почне сега една верижна реакция и бебката пък съвсем без вина виновна ще трябва да страда.Доскоро в ОДЗ-то имаше варицела, сега пък скарлатина, заедно с респираторните става една....не ми се мисли.
Бабке Цоцоланке, не се притеснявай за Йоан! Той е минал школовката на общуването в многодетното семейство и много лесно ще се адаптира. Карай си спокойно курса, защото децата имат нужда да са сред връстници и да се влеят в мини колектив още от тази невръстна възраст. Аз моите деца именно затова ги давам на градина - защото сме социални животни ние хората и малките ще трябва да се приспособяват към тази си роля още от сега.
Рени, бързо влизане в ритъм ти пожелавам и пълноценен релакс след двойните смени lalalala

# 196
  • София
Здравейте!

Дани2,добре дошла!  bouquetЛека бременност!

На всички ви пожелавам успехи през седмицата!

Ех,колко е хубаво навън! Joy

# 197
Влизам само за да осведомя!!!!!

Вчера бях като пребита -болна и не знаех къде вървя! Но днес - спокойствие ме бе налегнало когато Йоан бе на градина - благодаря на Бога за това спокойствие! Вчера като минах покрай ДГ ми казаха,че е спокоен и да го оставя цял ден! Днес малко е поплакал,но пак изкарахме юнашки! А аз - като се разхвърлих - мих прозорци,прах пердета,разчиствах,прах,изкарах туй-онуй на боклука,китките ги сложих на терасата и така - до почти 4ч. следобед! Облякох се и отидох да си взема децата от ДГ и сега сме навън! Чакам ме за да се прибера!

Да,наистина децата от многодетни семейства си имат една специфична школувка! Така че dani2 ако знаеш какви емоции те чакат след август месец .... Завиждам ти,че си бременна и ти желая всичко да мине добре! Пиши!!!!

pretty_witty  горе главата! И нашето положение не е по розово,всеки момент можем да останем без работа,но Господ няма да ни забрави! Скоро ще дишаме по-спокойно! Само търпение и с много любов в семейството всичко се преодолява!!!!

Мами,чао,че ме чакат - да бягам да готвя!!!!!!  Леки дни!!!! И успех всеки в каквото има нужда!!!

# 198
Дани2, страхотно е, че ще станеш Дани3! Всичко да минава леко и да се радвате на здраво и спокойно бебе!

Прити, то че няма да ви се разминат болестите, е ясно, но поне ще ги изкарате в подходяща възраст, че после е по-лошо. На тебе - яка ти гърбина, ама дето вика мъжът ми, минаваме с един масраф. Ох, като си спомня 40 дни под карантина заради верижна варицела вкъщи, жал ми става, обаче може при вас да минава по-бързо. За бебето не се притеснявай, то така или иначе контактува с всичко, което големите носят вкъщи и си изгражда имунитет. Не че хич няма да боледува, но да се надяваме, че ще ги кара по-леко.

Бабо Цоцоланке, винаги си във върхова форма, дори когато се оплакваш, че си в дупка. Страхотна си!

# 199
Момичета, ваканция!
Утре си грабваме дребните дечиня, мятаме ги на караваната - и в Гърция. Големите остават да се оправят без нас. Всички са доволни. hahaha Надявам се, че ще си изкараме добре. Само вие ще ми липсвате.  bouquet
Гледам, че има дълъг списък от рожденици през ваканцията. Да са живи и здрави! Весели празници на всички!
Рени, ако ти остане време и ако имаш желание, изпрати молбата и анкетната карта на мейла на асоциацията. Още няма насрочен УС, аз ги предупредих, че следващата седмица не мога, така че сигурно ще е по-следващата. Ако и някой друг иска, има време.
Весела ваканция на учениците! Да се наиграят, набеснеят, наспят, че да имат сили за финалната права!

# 200
  • София
Весела ваканция и от нас! 1swing  sleepuu running
Дано децата се наиграят!

# 201
  • София
Здравейте, момичета!!! Ние ще ходим през ваканцията в Ст. Загора, да се видим с бабите. Отдавна не съм си ходила, а след  това няма да мога да пътувам. Така че сега е маментът да прегледам бебешките дрешки останали от двете госпожици. Третото още не знаем какво е. Крие се и иска да ни направи изненада. Надяваме се да е момченце, но каквото и да е , всички го чакаме с нетърпение. Хубав ден на всички!!!

# 202
Ох мами - добре започнахме ДГ,но нещо издаваме фронта ..... Йоан реве и се дере и не ще да чуе за детска! Ужас! Тръшка се и с рев отиваме до ДГ,срам ме е като вървя по улицата!!!!!

А днес официално ми се обадиха за курсовете и така - от понеделник няма лъжа,няма измама - ученичка съм! Добре,че ще ни плащат,а и сертификат ще издават ....

Да децата са ваканция и незнам наш Вилизар какво ще прави сам в къщи,но баща му му каза,че ще му намери работа,че скуката е "приятел" ва едни неща дето хич не са приятни! Децата като скучаят и започват да мислят за глупости!

И една загадка - в новият брой на Родители - познайте писмото,което е публикувано в началото - чие е?

Чао и леки почивни и ваканционни дни! И утре е деня на лъжата - внимавайте - щурчовците ви да не ви пратят за зелен хайвер! Че мен ме лъжат в къщи най-редовно!!!!!

# 203
Здравейте и от мен! Честит ви празник на шегата ! Аз в деня на шегата реших да се направя на красива и се боядисах ( не съм го правила от няколко години а имах остра нужда  Mr. Green) Сега съм с торбата на главата и се мъча да обясне на малкия защо съм го направила а на него не давам да си слага торбички на главата  Grinning. Аз успях да пласирам баткото с дядо му ма Чепеларе и поне за него няма да се притеснявам какво прави по време на ваканцията а каката уж е голяма (май за по големи глупост  Mr. Green).
Бабо Цоцоланке нямаше да е нормално ако тръгне на градина без да си поплаче, ако знаеш как плачеше моята кака. Още от вратата ме посрещаха непознати учителки и ме питаха - Вие ли сте майката на ревливата Павлина? Embarassed А пък баткото толкова дълго тъжеше (когато отивах да го взема той седеше в спалното на процореца с толкова тъжен поглед, че аз накрая реших да го спра. Но ме разобеди сестрата , която ми каза - Няма деца които не са свикнали с градината има майки , които не са издържали.
Уф май стана малко дълго, а още утре ще си купя списанието  Grinning.
Много  Heart Eyes от мен!

# 204
Весела ваканция на всичко ученици, а на техните родители-много пролетно настроение!

# 205
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Днес се връщам от Варна ,а там нямам компютър,влизам аз тук Cryтемичката ни заминала назад-назад,а на всичкото отгоре сме имали и рожденници newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Tada на Александър на ivata smile3525 и на Елена на pipi67 newsm51Да са ви живи и здрави дечицата,да растат здрави и безгрижни,да ги отгледате в мир и любов и да станат прекрасни и достойни хора smile3521 bdbaloni baloniВсички мами сте  supermama newsm10 и се радвам,че ви познавам макар и виртуално!
Във Варна така и не ми остана да време да посетя  Reni_  в нейното заведение,но следващият път-обезателно ще я изненадам,то ние тръгнахме днес ,но неизчислих номерацията по "Македония" и тръгнахме нагоре,после на малкият не му се връщаше обратно Mr. Green

# 206
Добре,че Дидка се върна,че да издърпа темата ни от позорната  исрамната за нашите възможности 4 страница!!!!!!!

Я повече без такива отклонения на темичката ни!!!!!!

# 207
Вярно, къде остана ентусиазма и желанието поне да си споделим деня  Sad?
Нашето семейство днес има празник и черпя всички ви с по парче  party023а може и  cook, който каквото му се хапва. От 16 години се "търпим" взаимно с моичкия и макар от време на време да ми идва  fight (а сигурно и него- мен) не усетихме как минаха тези години.
Така, че тази вечер ще пийнем и хапнем както се полага а пък за следващите16 години ще видим.
Това е за сега повече от вас  Heart Eyes.

# 208
О mami3 Честито!!! още 16 х 16 години заедно!!!!  И довече бързо  и рано рано да приспите децата и да си останете насаме с мъж - така както сте били преди 16г. - весело изкарване на вечерта и нощта!!!!! Mr. Green

# 209
От твоите уста в божиите уши  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт