До многодетните мами! 2

• 20 788
  • 400
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На всички празнували, пожелания на патерици,за здраве и живот!  bouquet

На Мами3 и нейния съпруг желаем мнооооооооооооооого години съвместен живот,изпълнен с любов!  loveuuu txtloves

На всички доктори желая много здраве и да ни помагат,когато имаме нужда от тях,с компетенти съвети. doctor

# 211

mami3, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Нека само щастие има по пътя Ви и да чуваш тези думи:

На рождениците на патерици много здраве, късмет и любов!

# 212
Хей мами къде сте?Привет и от мен
напоследък много съм неорганизирана,нещо немога да смогна с работата и къщните задължения.
Никакво време неми остава а толкова ми липсвате всички от форома Sad
Кажете привас как е?как успявате да смогнете с всичко и най вече да обърнете полагаемото се внимание на всяко едно от децата.
Охх незнам чувствам се толкова сдухана та чак ме е  Embarassed
Желая на всички много усмивки и късмет.

# 213
ех чесъм отнесена
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ПАВЕЛ на мама Дидка
да е жив и здрав,най-малко още сто години да ви радва
много весело детство изпълнено с игри
весело посрещане  hbday и много happy bd   Gift

# 214
  • София
Честит рожден ден на Павел и от нас! newsm67 happy bd

Да ви е жив и здрав и много (е,не чак толкова) послушен!

Уви ваканцията свършва. Sad

# 215
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
miroslava-1   Да ти е жив и здрав днешният рожденник newsm59,да се обичате и отгледате децата си в мир и любов!За тати  amiiii много приятни изненади днес  и весело  cook cook cheers изкарване  Gift  bigdance2  ura
Благодаря ви за поздравите  love001В петък вечерта направих две торти-една малка за детското парти и една голяма за вечерното събиране на големите  party023Детското парти беше супер  smile3540 newsm35 ritnik dancing hbdtuиграха,дивяха,ядоха малко,преобличахме се -що пот се ля-момичета  Hug момчета  Party всичко на куп бесня happy bd а колко подаръци събра  newsm53 друг повод за щастие Hug..снощи купона беше до среднощ  newsm44 newsm68 newsm44
teddyvas Да ви е жив и здрав и много (е,не чак толкова) послушен!  Stop и не е хич  Mr. Green ама то по-добре диво отколкото седящо на едно място  bowuu

# 216
Благодаря много за пожеланията черпа всички  party023  cheers може и  cook cook beer
Какво ще кажете скоро да си направим среща и черпенето да не е само виртоално а реално.
Ако още набирате членове за сдружениета моля пишете ме

# 217
  • София
Мирослава,да ти е жив и здрав любимия!Господ да му дава сили и здрави нерви Wink,за да се справя с мама и три принцеси!

Весело изкарване!  bouquet

А за реална среща,аз съм ЗА. Laughing

# 218
Здравейте, момичета!
Върнах се от ваканцията, ще ви разказвам после, сега по организационните въпроси:

Управителният съвет ще е на 12.04. от 19 ч. в седалището на Асоциацията на ул. "Димитър Пешев" No5

Утре ще се обадя в офиса да уточня  къде е това и как се стига дотам и веднага ще ви пиша. Всеки, който проявява интерес, е добре дошъл.

gal4e, mam3kids, elektra, miroslava-1, reni, видях, че сте проявили интерес за членство, а молбите ви не са пристигнали в асоциацията. Ако причините са технически, може да опитате да ги изпратите отново на адреса на асоциацията или на мен на лични или пък, ако предпочитате, да ги донесете лично на УС.

Ще се радвам да се срещнем в сряда - колкото повече, толкова по-добре!

# 219
Цвета, аз нали ти писах на лични обаче ти така и не ми прати молбата. Ако ми я пратиш, ще я попълня и ще я пратя възможно най-скоро. С удоволствие бих дошла на Управителният съвет, обаче точно тогава мъжът ми ще отсъства и няма как. Друг път обаче може да си спретнем една срещичка.

# 220
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Цвета,аз съм си изпратила молбата,но на 12-ти ми е невъзможно да дойда, ще следя за новини.
Днес в детската градина на малкият са искали списък на многодетните майки с името и ЕГН,трите имена на децата и годините им newsm78неразбрах защо,че много бързах,но утре сутрин ще питам и ще ви кажа Thinking дали някой в нашият град се е сетил че съществуват и майки с по 3-4 деца Wink

# 221
Ето и подробности за мястото на УС.
Ул."Димитър Пешев" се намира в "Дружба-2" при ТЕЦ-а. По "Цариградско шосе" се завива след "Младостите" към "Дружба" и това е самата ул."Д. Пешев". Офисът се намира в единствената административна сграда след ТЕЦ-а.
Може да се стигне с тролей No4, последната спирка, след Зеленчуковата борса или с трамвай No20. С автобусите за "Дружба" също става, но не е удобно, защото трябва да се прекосява поле.

# 222
Чакаме новините след Управителния съвет  Laughing

# 223
  • София
Цвета,много ми се искаше да дойда,но тати е на лекции и не мога да оставя Анди на кака и бате SadОсвен това ми е доста далече-от Красна поляна до Дружба newsm78 и то от 19.00ч!?
Съжалявам!Дано не останеш съвсем сама от толкова ентусиасти...Може ли съпругът ти да дойде с теб,поне вие като семейство да ни отсрамите?
Поздрави от нас!  bouquet

# 224
Момичета, пуснах нова тема, само за организационните въпроси, за да не се объркваме. Много ви моля да се включвате с идеи и предложения в нея. Молбата ми е и към тези, които все още не са членове на клуба. Всяка идея е от полза за каузата ни.

Общи условия

Активация на акаунт