Да си направиш устата или не?

• 10 527
  • 150
  •   1
Отговори
# 75
А може ли да споделиш защо това ще я издигне в очите ти,  ако не е твърде лично.  Peace

# 76
  • София
Цитат
От това, което написа ме дразни факта, че ние (мъжете) трябва да се сещаме за много неща, а вие не трябва. Човек трябва да умее да се сеща. Както аз се сещам да платя на първа среща и да я спра, така и тя трябва да може да се сети да попита поне 2-3 пъти. За мен това прави процеса по-ясен.

Сигурно очакваш да се сеща и да стои на една салатка и кола цяла вечер, защото ти не ѝ даваш да плаща и да не те товари финансово.
 Имаше една тема за муньовците. Балант може да отиде направо там да се отчете.

# 77
  • Galaxy 13197853088
Изчетох темата, проблема е само в раздразнителността.
Може би ако беше роден по-раничко, хич нямаше да ти
правят впечатление, тези нормални взаимоотношения...
И хич не ги слушай тези , които ти казват да говориш за
това с нея.

# 78
Цитат
От това, което написа ме дразни факта, че ние (мъжете) трябва да се сещаме за много неща, а вие не трябва. Човек трябва да умее да се сеща. Както аз се сещам да платя на първа среща и да я спра, така и тя трябва да може да се сети да попита поне 2-3 пъти. За мен това прави процеса по-ясен.

Сигурно очакваш да се сеща и да стои на една салатка и кола цяла вечер, защото ти не ѝ даваш да плаща и да не те товари финансово.
 Имаше една тема за муньовците. Балант може да отиде направо там да се отчете.

Ахахахах нормално е да реагираш така, на този пост - резичък е за женски форум. Когато го изплющях си прочела  и забравила, че проблема ми е не е във "финансовото товарене"! АЗ МОГА, ИСКАМ И ЩЕ ПЛАЩАМ това е ясно. Бих предпочел да плащам, въпроса не е в това Wink Разбери ме и не ме вкарвай в муньовците - няма да плача, но все пак не искам да бягаме от същината на темата Wink

# 79
Аз лично не очаквам никой нищо да се сеща. Но аз съм си такава. Предпочитам нещата да са ясни. На мен нещо ако не ми харесва ще намеря начин да го обясня. Би ми се искало и насреща да получавам същото.

# 80
Изчетох темата, проблема е само в раздразнителността.
Може би ако беше роден по-раничко, хич нямаше да ти
правят впечатление, тези нормални взаимоотношения...
И хич не ги слушай тези , които ти казват да говориш за
това с нея.

Благодаря! Може би е така!

# 81
А може ли да споделиш защо това ще я издигне в очите ти,  ако не е твърде лично.  Peace

Не искам - ще ме залеят с помия Grinning А и аз обичам да съм краен, което няма да помогне. Приемаме, че просто е честолюбиво, а аз обичам честолюбиви жени!

# 82
Ми де да знам... искаше ми се някакси да покаже подобно отношение. 2-3 е допустимият минимум Grinning

А ти представяш ли си, ако нея са я наплашили, че ако предложи 2 пъти на мъж на плати, той ще я зареже  Simple Smile
Ето това правят предразсъдъците - карат хората да търсят под вола теле и да се чудят какво не е наред, когато всичко е ок.

# 83

Ама Как Сийке, то в днешното еманципирано време и обратният вариант е точен Mr. Green
Излиза, че момата хич пък за нищо не плаща Joy

Ами, зависи. Може пък тя да няма какво да плаща точно в този случай.  Wink
Удоволствието имам предвид.  Laughing
Не искам да ставам брутална и едва ли става въпрос за това в този случай, но не е рядкост мъжът да плаща с вечеря безплатния секс, както и обратното - жената да плаща със секс безплатната вечеря.
Това по принцип, нищо не намеквам в случая.  Peace

# 84

Ама Как Сийке, то в днешното еманципирано време и обратният вариант е точен Mr. Green

Не искам да ставам брутална и едва ли става въпрос за това в този случай, но не е рядкост мъжът да плаща с вечеря безплатния секс, както и обратното - жената да плаща със секс безплатната вечеря.

Определено не е рядкост, но случая е много далеч от такъв Wink Мога да спя с нея и без да я почерпя дори дъвка. Което ме навежда на мисълта, че може би съм идиот и се притеснявам излишно! След като мога да плащам и знам, че не е златотърсачка, к'во мрънкам?!?

# 85
Което ме навежда на мисълта, че може би съм идиот и се притеснявам излишно! След като мога да плащам и знам, че не е златотърсачка, к'во мрънкам?!?

а баш!

# 86

Определено не е рядкост, но случая е много далеч от такъв Wink Мога да спя с нея и без да я почерпя дори дъвка. Което ме навежда на мисълта, че може би съм идиот и се притеснявам излишно! След като мога да плащам и знам, че не е златотърсачка, к'во мрънкам?!?
Ми и аз това се чудя...кой ти ги е втълпил тия критерии newsm78 Въпрос на усещане е дали една жена ще си плаща сметките или не,ще си пправи устата или ще си трае. Бе то какво и да направиш,  все някой ще е недоволен и ще иска да постъпиш другояче.

# 87
А правила ли е жестове към теб, инициирала ли е нещо без твое участие?

# 88
А правила ли е жестове към теб, инициирала ли е нещо без твое участие?

Какво ще рече жестове? Тамън ще ми стане ясно и какво значи жест за жените Grinning

# 89
Така ги наричам - жест на отношение и внимание; нещо, което знае, че обичаш, но тя да е била двигателят: финансов и идеен.

Общи условия

Активация на акаунт