"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 60

• 25 272
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Привет  Hug
ей Иве,голяма калпазанка си  newsm66  Mr. Green,нестига че момичетата ми днес ме метнаха жестоко ,сега и ти  smile3516,беладжийка такава  Mr. Green

# 376
Whistling Whistling Whistling

ece yцrenз ‏@eceyorenc 2m

Bu hafta bir bцlьm olacak

Тази седмица йОк епизод.  Mr. Green Mr. Green

Излъгааааааааааааааааааа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Напротив - ще има епизод и фрагман след малко  Party Party Party

Тя пък баш след мен туитна...   ooooh! Joy Joy Joy Joy Гаднярка   Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

Tя че е гаднярка, гаднярка е  hahaha hahaha hahaha
Бях на косъм да ти повярвам, но викам си чакай да погледна все пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

освен това в това, което си сложила пише, че ще има една серия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green откъде си го взела не знам, но явно понякога има по две серии  hahaha hahaha

Вярно ли?  Shocked Shocked
И мен са ме излъгали  Joy Joy Joy Joy Joy

Гледате лииииии?
  Sad Sad

# 377
Тук пак не ми зареждааааааааа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Medcezir 29.Bölüm Fragmanı

http://www.tvyo.com/video/medcezir-1-sezon-29-bolum-fragmani

При мен тръгна рекламата, а фрагмана не  #Cussing out #Cussing out

# 378
Лейля била във фрагмана  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 379
Привет  Hug
ей Иве,голяма калпазанка си  newsm66  Mr. Green,нестига че момичетата ми днес ме метнаха жестоко ,сега и ти  smile3516,беладжийка такава  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green  love001  love001  love001

Кво те излъгаха?  Mr. Green

# 380
Нашите хора не били скарани  Party Party Party

# 381
Привет  Hug
ей Иве,голяма калпазанка си  newsm66  Mr. Green,нестига че момичетата ми днес ме метнаха жестоко ,сега и ти  smile3516,беладжийка такава  Mr. Green

Даниии  Hug Hug Hug Hug

# 382
  • близо до брега на морето
Тук пак не ми зареждааааааааа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Medcezir 29.Bölüm Fragmanı

http://www.tvyo.com/video/medcezir-1-sezon-29-bolum-fragmani
и на мен Mr. Green

# 383
Лейля била във фрагмана  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ами къде да е,   Mr. Green Mr. Green нали беше по снимките  Whistling

# 384
А бе,колко шебека има на тоя клон, че аз дори и рекламите не мога за видя?  Shocked #Crazy Mr. Green

# 385
Привет  Hug
ей Иве,голяма калпазанка си  newsm66  Mr. Green,нестига че момичетата ми днес ме метнаха жестоко ,сега и ти  smile3516,беладжийка такава  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green  love001  love001  love001

Кво те излъгаха?  Mr. Green
Първо шефа се обади,че няма да идва в атилието и след 2 мин беше на вратата ухилен до ушите  smile3515
и кат ме прати за едни документи да му донесе и една от мойте в коридора ми вика "шефа каза бързо да му донесеш кафе,че умирал за сън" и нали си представяте как си счупих краката до кафемашната,влизам в стаята всички тихо работят,сядам до шефУ,давам му кафето ,а той гледа мен,гледа кафето и после обратно,гледа кафето,гледа мен  ooooh! ooooh! ooooh! и кат избухнаха всички в смях ,егати ужаса,а той се разцепи да се смее...таман си хвърлил чашата от кафето  smile3516,немоИ си представа каква физиономия съм имала  Mr. Green

# 386
А бе,колко шебека има на тоя клон, че аз дори и рекламите не мога за видя?  Shocked #Crazy Mr. Green
ох,шебеци не зная,аз видях рекламата с костенурката и дотам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 387
Лейля и Айше били в унито  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 388
момичета дайте друг линк, моляяяяяя   Praynig

# 389
Привет  Hug
ей Иве,голяма калпазанка си  newsm66  Mr. Green,нестига че момичетата ми днес ме метнаха жестоко ,сега и ти  smile3516,беладжийка такава  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green  love001  love001  love001

Кво те излъгаха?  Mr. Green
Първо шефа се обади,че няма да идва в атилието и след 2 мин беше на вратата ухилен до ушите  smile3515
и кат ме прати за едни документи да му донесе и една от мойте в коридора ми вика "шефа каза бързо да му донесеш кафе,че умирал за сън" и нали си представяте как си счупих краката до кафемашната,влизам в стаята всички тихо работят,сядам до шефУ,давам му кафето ,а той гледа мен,гледа кафето и после обратно,гледа кафето,гледа мен  ooooh! ooooh! ooooh! и кат избухнаха всички в смях ,егати ужаса,а той се разцепи да се смее...таман си хвърлил чашата от кафето  smile3516,немоИ си представа каква физиономия съм имала  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт