"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 60

• 25 261
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Привет  Hug
ей Иве,голяма калпазанка си  newsm66  Mr. Green,нестига че момичетата ми днес ме метнаха жестоко ,сега и ти  smile3516,беладжийка такава  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green  love001  love001  love001

Кво те излъгаха?  Mr. Green
Първо шефа се обади,че няма да идва в атилието и след 2 мин беше на вратата ухилен до ушите  smile3515
и кат ме прати за едни документи да му донесе и една от мойте в коридора ми вика "шефа каза бързо да му донесеш кафе,че умирал за сън" и нали си представяте как си счупих краката до кафемашната,влизам в стаята всички тихо работят,сядам до шефУ,давам му кафето ,а той гледа мен,гледа кафето и после обратно,гледа кафето,гледа мен  ooooh! ooooh! ooooh! и кат избухнаха всички в смях ,егати ужаса,а той се разцепи да се смее...таман си хвърлил чашата от кафето  smile3516,немоИ си представа каква физиономия съм имала  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 391
Ще стане време за второто вагонче докато чакаме това да зареди Mr. Green Mr. Green hahaha
Как никой не го свали, яяяяяяяяяяяяяя???  ooooh! ooooh!

# 392
Да да,посмейте ми се вие сега  Crossing Arms Mr. Green

# 393
# 394

aй, че са хубавииии  Heart Eyes Heart Eyes и гледат снимките от Улуда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 395
хората изгледаха фрагмана по 100 пъти, а ние  ooooh! ooooh! ooooh!

# 396
# 397
хората изгледаха фрагмана по 100 пъти, а ние  ooooh! ooooh! ooooh!

С нас си направиха 1-воаприлска шега  Mr. Green Mr. Green

# 398
  • близо до брега на морето
първо гледах ракламата на костенурката,после едни сосове едни всусотии и до там Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 399

aй, че са хубавииии  Heart Eyes Heart Eyes и гледат снимките от Улуда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Това май дето на тревата в Унито бяха  Hug Hug Hug
И точно ше гледат снимките и ще се гушкат и сигурно ще довтасат ония двете овце  Sick Sick Sick и чии ще го търсят там  newsm78 newsm78 newsm78  трева има и на друго място,не само там  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 400
# 401
и във фейса ли няма бе хорааааааа?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз след малко ще ставам за малко  Joy Joy Joy май няма да го дочакам  Crossing Arms

# 402
и във фейса ли няма бе хорааааааа?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз след малко ще ставам за малко  Joy Joy Joy май няма да го дочакам  Crossing Arms

Нямаааааааааа...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Всички линкове водят до клона с шебеците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 403
# 404
  • близо до брега на морето
 #2gunfire #2gunfire #2gunfireша заспя,докато чакам бе  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт