"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 60

• 25 159
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Ох,ядосана съм много аз #Cussing out
от сабба,сабба мърморя с глас  Joy Joy
Всичко исках да ми е готово Rolling Eyes
в петък да си гледам епизодчето ново Laughing
Но както винаги при мене става #2gunfire
закона на Мърфи не ме подминава Sad
Упорита съм и ще намеря решение Peace
абла требе да е до кардото за подкрепление Joy
Не мога да го оставя сам Naughty
даже да е кахраман Яман smile3534
Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ставаш все по-добра аблаааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 586
Ох,ядосана съм много аз #Cussing out
от сабба,сабба мърморя с глас  Joy Joy
Всичко исках да ми е готово Rolling Eyes
в петък да си гледам епизодчето ново Laughing
Но както винаги при мене става #2gunfire
закона на Мърфи не ме подминава Sad
Упорита съм и ще намеря решение Peace
абла требе да е до кардото за подкрепление Joy
Не мога да го оставя сам Naughty
даже да е кахраман Яман smile3534
Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Браво, бе Мими!  Hug Hug Hug

Ония от БТК кво се мотаят?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Вени вече ми липсва.  Sad Heart Eyes Hug Hug

# 587
# 588
Добро утроооо...  Hug Hug Hug

Стели,  Hug Мими,
Hug
Рени,  Hug Бризче,  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy

Вики,  Shocked мило, наспа ли се?
Hug Hug Hug Joy Joy Joy
[/color]

Скрит текст:
Yeni!  било-тоз генч много добре рисува,браво.Като се замисля колко много портрети имат,ще трябва да открият изложба Mr. Green Laughing Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy

smile3521 Дааа! Blush Даже извизитирах набързо другарките. Wink Сложили са превод  и на 28 серия-1 част. smile3508 И много ми хареса предположението играта ,коята Мира щяла да подхване в стил"Суде" да стане после тайната,която Яман ще тр.да пази завинаги ,и за което Мерт опява от 15 серии-магадишууу... Wink Heart Eyes  Joy Joy Joy

# 589
Викииии  Hug Hug Hug мислиш ли, че това ще е тайната?  newsm78 newsm78 Не ми се вярва.  Mr. Green Студено е още за палатка  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 590
  • близо до брега на морето
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out  #2gunfire #2gunfire #2gunfire на мамата първо  Mr. GreenВики  Hug Hug Hug,Ани що ли и аз мисля,че няма да е тази тайната-пък какво ще тряба да пази за цял живот-мислим и нищо не ни идва на акъло-да не научи нещо за някого newsm78 Hug Hug Hug Hug Hug

# 591
.....
И много ми хареса предположението играта ,коята Мира щяла да подхване в стил"Суде" да стане после тайната,която Яман ще тр.да пази завинаги ,и за което Мерт опява от 15 серии-магадишууу... Wink Heart Eyes  Joy Joy Joy

Това не го разбрах  newsm78 newsm78
Ако Яманко стигне до Магадишу, що ще трябва да го пази в тайна? Че пък и никога нямоло да може да я разкаже  Mr. Green Mr. Green
Оффф, Ани ме изправерила  Joy Joy Joy Joy

# 592
  • между морето и небето
 Hug Hug Hug
Добър ден!  Hug Hug Hug успях да изчета пропуснатото.
Много са сладки Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хайде да идва романтиката.

Мимиии, много рано те е споходила музата  hahaha hahaha hahaha

# 593
#Cussing out #Cussing out #Cussing out  #2gunfire #2gunfire #2gunfire на мамата първо  Mr. GreenВики  Hug Hug Hug,Ани що ли и аз мисля,че няма да е тази тайната-пък какво ще тряба да пази за цял живот-мислим и нищо не ни идва на акъло-да не научи нещо за някого newsm78 Hug Hug Hug Hug Hug

Кой знае на кое казват тайна...  Whistling Като оръжията, който Яманко извади срещу братчеда.  ooooh!
Я ще разбере, че Сузи е сменила доставчика на цветя  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

# 594

Кой знае на кое казват тайна...  Whistling Като оръжията, който Яманко извади срещу братчеда.  ooooh!
Я ще разбере, че Сузи е сменила доставчика на цветя  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 595

Добро утро момичета  Hug Hug Hug
Новото ми клипче на Яман и Мира...
Надявам се да ви хареса   bouquet  bouquet  bouquet

# 596
#Cussing out #Cussing out #Cussing out  #2gunfire #2gunfire #2gunfire на мамата първо  Mr. GreenВики  Hug Hug Hug,Ани що ли и аз мисля,че няма да е тази тайната-пък какво ще тряба да пази за цял живот-мислим и нищо не ни идва на акъло-да не научи нещо за някого newsm78 Hug Hug Hug Hug Hug

Кой знае на кое казват тайна...  Whistling Като оръжията, който Яманко извади срещу братчеда.  ooooh!
Я ще разбере, че Сузи е сменила доставчика на цветя  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Да сигурно е това  hahaha hahaha hahahaили ша научи,че абла ще има гости от другата страна на родата и колко е развълнувана от факта-не е като да ти идва кардото на гости де Peace hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Mr. Green Laughing

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 11:23 от ludetina ulusoy

# 597
Наде  bouquet Hug Hug Hug

# 598
# 599
Добър ден,момичета  Hug Hug Hug

Наде,клипчето и песента са супер  Peace Peace  Peace

Танер май е в колата на Мира  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт