"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 60

• 25 070
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Добър ден,момичета  Hug Hug Hug

Наде,клипчето и песента са супер  Peace Peace  Peace

Танер май е в колата на Мира  newsm78 newsm78 newsm78

Ники,  Hug Hug Hug
Радвам се, че ти е харесало   bouquet  bouquet  bouquet

Не  newsm78 Май това си е неговата кола  newsm78 newsm78

# 601
Оффф... Още не съм качила клипа и вече имам едно надолу...
Защо веднага дават надолу ... ееееее стига вече деее ...  smile3518 newsm45 smile3518

# 602
Защо веднага дават надолу ... ееееее стига вече деее ...  smile3518 newsm45 smile3518

Наденце,  Hug Hug Hug
Нали ти казахме да не им обръщаш внимание  Naughty Whistling Whistling
Да си дават надолу, клипа няма да се промени,  ppp  все ще си е такъв хубав!  Hug Hug

# 603
Защо веднага дават надолу ... ееееее стига вече деее ...  smile3518 newsm45 smile3518
Мило,не ги карай да се радват  Stop Stop Stop
Мисли колко много пък го харесват и най-вече защото е за Ча и Сери  Hug Hug Hug

# 604
# 605
Защо веднага дават надолу ... ееееее стига вече деее ...  smile3518 newsm45 smile3518

Наденце,  Hug Hug Hug
Нали ти казахме да не им обръщаш внимание  Naughty Whistling Whistling
Да си дават надолу, клипа няма да се промени,  ppp  все ще си е такъв хубав!  Hug Hug

Ивче,  Hug Hug Hug
Вие сте прекрасни хора всичките в тази тема   bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам, че се запознах с вас, но просто не разбирам защо го правят аз дори да не харесвам дадена двойка или просто го подминавам нито коментирам нито давам надолу ама явно не всички са такива  ooooh! ooooh! ooooh!

# 606
Мило,не ги карай да се радват  Stop Stop Stop
Мисли колко много пък го харесват и най-вече защото е за Ча и Сери  Hug Hug Hug

Ники, миличка  Hug Hug Hug

# 607

Искам и аз плакат на Ча и Сери еее  Crossing Arms  Heart Eyes Heart Eyes

# 608
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Пак ли, яяяяяя?  ooooh! ooooh! ooooh!
Кардешимчетата  Heart Eyes Heart Eyes  на Мими са отишли в Измир. Абито как добре си стои отстрани, наЩУ пак надул бузите  #Crazy #Crazy Mr. Green

# 609
Викииии  Hug Hug Hug мислиш ли, че това ще е тайната?  newsm78 newsm78 Не ми се вярва.  Mr. Green Студено е още за палатка  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace  Като се замислих- newsm78а защо не?Предположението се вписва в описанието на фрагмана,въпреки че е студено за палатки.Но не е казано,че първия път задължително ще е точно там. Joy Тази е единствената възможност М и Я да стигнат до секс без да са женени. Blush И в оригинала Мариса се опита да прелъсти Райън в един момент когато се чувстваше застрашена.  Peace И е много в стил Суде.А Яман ще тр да мълчи ако направят сефтето...  smile3505

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 12:16 от vikktory

# 610
# 611
  • близо до брега на морето

Кардешимчетата  Heart Eyes Heart Eyes  на Мими са отишли в Измир. Абито как добре си стои отстрани, наЩУ пак надул бузите  #Crazy #Crazy Mr. Green
ама аби не апва-седи и ги гледа,малкия сигурно им дава акъли пак Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

# 612

ето къде е ходил Яман,ми липсвало е момчето на Мирка,затова тя се втурна да го прегръща в Унито  Peace Peace Peace
А с бащата няма ли да се срещнат момчетата  newsm78 newsm78 newsm78

# 613

Пак ли, яяяяяя?  ooooh! ooooh! ooooh!
ето къде е ходил Яман,ми липсвало е момчето на Мирка,затова тя се втурна да го прегръща в Унито  Peace Peace Peace
А с бащата няма ли да се срещнат момчетата  newsm78 newsm78 newsm78

Ники  Hug Hug Hug
Сигурно ще се срещат, но изобщо не мога да свана този сценарий правят го същия като в оригинала, но си добавят и техни различни момоменти, защото Мариса май още в началото беше спала май с Оркун в турската версия, но ако вървът по оригинала скоро трябва да дойде тази палатка, че от колко време я чакам  hahaha hahaha hahaha

# 614

ама аби не апва-седи и ги гледа,малкия сигурно им дава акъли пак Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy
Ами време за обяд е.Каква да прави момчето?!  newsm62
 Sunglasses А баткото все по-симпатичен ми става. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт