Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 687
  • 645
  •   1
Отговори
# 180
Миме защо до сега не си споделила за мъжо? Питам аз?
Е че тука за нас си говорим, ММ е на заден план  Mr. Green

# 181
  • София
отивайте да инвестирате, аз съм духом с вас  Laughing
  Hug
ако на някой му е любопитно, днес открих една страница в която могат да се сравянват имунологичните календари на държавите поне в ЕС доколкото виждам, даже се експортират в ексел, страшна работа  Laughing
http://vaccine-schedule.ecdc.europa.eu/Pages/Scheduler.aspx

това по повод на едни теми които срещнах, за ваксините, но ако искате, по-натам. Peace

нина, лансиноха и аз взех, както писах, и ми беше фаворит, но не виждам особен смисъл да се мажеш предварително  Peace

миме, няма лошо мила, аз само пример давам  Hug

# 182
ToHu_ : Това обяснява защо не те видях  Laughing Оглеждах се за теб ( по спомен от ТК), но не те видях. Ох ами аз малко ги бъркам тези молове. Нашата лекция беше в мола на Стамболийски и беше основно за кърменето. Ти доволна ли си от лекцията тази сутрин и акушерката от ТК?
Веднага ти отговарям за секциото: имам -8 диоптър и очното ми налягане е на горна граница. Има риск да се отлепи ретината ми при естественото раждане. Аз даже съм подготвена за това от години вече. Не е нещо ново, преживх го.

Момичета: Какво е лигнин??  newsm78

mini_moni: Видя ли, че всичко е наред. Като нищо още тази нощ ще се разбунтува. А за водите не го мисли, ще те следят и всичко ще е наред.

petty: Честит ви пол  Party

Sweetpie: Аа утре вече отивам да си купя тази книга и т'ва е! Клипчето е супер! Жалко, че тук никога не ти оставят бебето след секцио...  Sad

Значи доколкото разбирам това с кърменето и цезаровото сечение си е малко и до късмет кога ще ти дойде кърмата. Дано бързичко, дано.  Praynig

# 183
Благодаря ви за подкрепата,успокоих се много от прегледа.Пък тия води ще ги мислим...
Nina_88 за по-ранното раждане в 7 или 8 м - когато бях в Селена ,Пловдив и ме преглеждаха ми дадоха този пример като най-голямата измишльотина ...нямало никаква логика медицинска  да е така.Думите й бяха - всеки един ден повече в утробата на майката дава по-големи шансове...Аз разпитвах,защото нали много ме вълнува и съм се подготвила за по-ранно раждане ...

# 184
Monik@ , лигнина е продукт, който най-често се извлича от дървесината. Той  е тип хартия- подобен на тоалетната, но не точно и е на листи- нагъва се на парчета,и се използва при менструален цикъл вместо превръзки или при преглед при гинеколог, за постилане или за бърсане за след гела необходим за ехографа . Можеш да го закупиш от всяка Аптека, но трябва да провериш в самото родилно, дали ти искат подобно нещо, а не да мъкнеш, само ненужни неща ( ако въобще ти го искат там де) Simple Smile

# 185
то не е само до искане. Лигнинът е супер полезен и адски евтин. Може потекла кърма да забърше, вместо превръзки да ползваш, вместо подплънки за кърма и т.н. Аз препоръчвам с две ръце. А като ти остане, дома бол приложения има.
А това за раждането в * месец съм го чувала и се обяснява с това че в 7 мес. имунна система не е развита и ако бебето се роди тогава, то изцяло я изгражда "навън". Докато в 8 мес. процесът е започнал и май съм чела че бебета са много по-неустойчиви на външни фактори

# 186
Момичета, кажете магазини за детски дрешки в София, не искам да пазарувам онлайн, предпочитам да разгледам на живо. Освен Бенетон и ХМ, Малечко други не се сещам. Между другото в Малечко има много хубави неща, бих изкупила целия магазин Simple Smile

# 187
момичета има ли някоя от вас с пъпна връв с една артерия по принцип са 2 артерии а аз съм с една ooooh!само се вкарвам във филмииииииии Sad

# 188
  • Пловдив
момичета има ли някоя от вас с пъпна връв с една артерия по принцип са 2 артерии а аз съм с една ooooh!само се вкарвам във филмииииииии Sad

Тази аномалия се случва рядко,но не е задължително да прави проблем.Рискът е дали се храни бебето добре.Ако си върви нормално,всичко е наред.Не се вкарвай във филми.Всичко ще е наред

# 189
малката е 920 грама доки каза че вървим добре Praynig

# 190
За майките,които се интересуват от еднократната помощ за майки студентки,една интересна статия:

http://special.bg/?Channel=2&Issue=1075&Category=5&Article=490572

# 191
  • Пловдив
малката е 920 грама доки каза че вървим добре Praynig

Чудесно.Просто всеки път напомняй на док,че си с една вена.Щом досега няма изоставане трябва всичко да е наред докрая

За майките,които се интересуват от еднократната помощ за майки студентки,една интересна статия:

http://special.bg/?Channel=2&Issue=1075&Category=5&Article=490572

Ако внесат промени си мисля,че ще са в сила от 2015 година.Т.е нас няма да ни хване,но ще поживеем и ще видим

# 192
  • София

Всъщност на последния ми преглед, моят лекар спомена точно за тази аномалия и каза, че вече се среща доста често! Това обаче не означавало нищо и не значи, че ще има проблем. Просто трябва да се следи храненето на бебето и кръвотока в артериите, както и Elfita написа.
Не се притеснявай, всичко ще бъде наред Simple Smile Hug

# 193
благодаря ви милички Hug  bouquet

# 194
Запис и от мен в новата темичка Simple Smile
Ние сме добре.Малкия е пролетна ваканция и повечко се разхождаме и му обръщам внимание  Heart Eyes
Ходя и при бебе Марти. Доктора им е казал поне един месец никакво излизане  Shocked а ние си излязохме на петия ден  Crazy иначе се дохранват с АМ,пие инфакол за коликите и очакваме да падне пъпчето всеки момент. Храних го  Mr. Green лелеее много бързо се забравя,много ми е сладко  Heart Eyes
Гледам интересни темички обсъждате-чета ви с удоволствие.
За сега това от мен.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт