Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 694
  • 645
  •   1
Отговори
# 165
Минавам да ви се похваля - минах ФМ при доц. Томова (ужасно мил човек, между другото) - и вече официално сме  stork-boy (ако може едно на 31.07).
Ще трябва да свиквам с мисълта за мъжка майка и свекървещица Mr. Green (досега вкъщи сме били все женски чеда). Че и май го изкараха да е одрало кожата на баща си, ама да видим. Иначе всичко от показателите е наред, и като за седмиците си е точно. Sunglasses

# 166
  • София
mini-moni радвам се че си отишла на преглед, това е най-големия успокоител, а за филмите - не ти даваме да се филмираш повече, край, дотук. ти ако се заровиш във форума, няма да искаш никгоа да родиш, знаеш ли на какви теми попадах преди, а пък 2007 имаше бум на нещастни случаи и на лекарски грешки. не мисли за глупости, ами си пусни едно хубаво филмче и се настани пред ТВ.  Hug

миме, тара и който е на тази вълна
ето например на това дето мимето е копнала, само за пример, не  разубеждавам никого, като тема за размисъл. пак казвам и нашето е подобно и аз с мерак го взех. та вижте размера, аз поне от картинката го взех, 162 х 63 см- ами стандартните матраци не са такива размери. в момента на дребния е нещо такова матрака, утепах се да търся, не всяка фирма прави или не го прави за нормални пари, дори не говоря за евтино. и друго, той в момента е 120 см., леглото му е 162-3 на дължина. ами да ти кажа според мен макс догодина и го сменям по принуда поради височината му, понеже ще му стане късо, така че това че е юношеско не е баш така Peace
ако искате вижте и нашето, на дибо на сайта, джордж се казва. Peace

лаленце, сладка е, този цвят ли избра и каква й е цената?  Peace

# 167
  • Сандански
Здравейте, мамчета  Hug
Да се отчета и аз  Wink днес бях на ЖК всичко ни е наред. Моят хемоглобин е 109, докторът каза да не се притеснявам, че ще падне още, но всичко е в рамките на нормалното  Thinking Килограмите са ми +5.
Не можете да си представите колко ми помагате и колко неща научавам от вас   bouquet Благодаря ви
Бяхте коментира ли ритничета, които получаваме. Еми, моята бубулечка, явно е мързеланка, защото не е много активна и до сега не ме е ритала, така че да ме заболи. Побутваме от време на време, имало е дни когато почти не  съм я усещала,но никога не съм ми минавали лоши мисли. Като цяло мога да кажа, че мисля само положително, не допускам никакви лоши мисли, и вярвам че това ми помага да карам такава прекрасна  бременност.
Искам да ви посъветвам мислете положително, наистина помага  Heart Eyes
Хубава вечер  Hug

# 168
  • Телиш/Плевен
лаленце, сладка е, този цвят ли избра и каква й е цената?  Peace
Да, в този ще е. Гледах и цвят "шампанско", една идея по-светла е, обаче "платина"-та ми харесва много повече и ще си я вземем в този цвят.  Heart Eyes 329 лв. е цената. Peace

mini_moni, радвам се, че са те успокоили, че всичко е наред. Аз моята принцеса я усещам почти всеки ден, но си има дни, когато определено е по-малко активна. baby_neutral

petty, честита "официална" синя новина. smile3525

# 169
За кърменето освен зърното, трябва да засмуче и част от ареола. Ето в това клипче е обяснено много хубаво https://www.youtube.com/watch?v=LDl3SDfomk8 всъщност това е малка част от цял филм по темата казва се Breast is the best, мисля че на лекциите на Ла Лече Лига го прожектират.
Аз си взех книгата на авторката и там много хубаво е описано всичко важно за кърменето без излишни словоизлияние, като наръчник е и лесно се запомнят инструкциите.
MrsRaven в икеа има креватчета с чекмеджета от долу ето тези http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=88954 прочети в описанието на продукта, можеш да добавиш чекмеджета от долу а този си има http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=91044

# 170
Моник@ аз не съм тртирала зърната по никакъв начин, тъй като са като боби и малкия от първия път захапа с доста добър вакуум. Сложих го за пръв път 24 ч след операцията и почти непрекъснато съм го държала на гърда, на третия ден имах коластра, а на изписването беше нещо смесено. Знам че не съм изчерпателна, но няма как да разкажа детайлно.

# 171
  • София
калата доста си е добре като обяснение,  при теб добре се е получило със слизането на кърмата, по-рано. аз се чудя дали сега и при мен ще е по-рано или ще е пак след 5 дни....
а зърната ги третирах след като започнах, не преди това. след това с цел все пак да не стават рани а и кожата си е доста суха. гледах да не се мия със сапуни които допълнително сушат, и в никой случай парфюми и прочие, даже накъде го пишеше, а дребния ми показа усилено как това няма да го бъде докато се кърмим  Laughing
petty и от мен честита "официална" синя новина   bouquet
антонка и на теб за резултатите от прегледа Hug

# 172
За първескините: нямате представа колко неща знае бебето и колко неща ви идват от вътре все едно цял живот това сте правили.

# 173
Ellet не съм сигурна дали е индивидуално или е до упоритост. Да се похваля взех голямата заплата и сега .....

# 174
  • София
Ellet не съм сигурна дали е индивидуално или е до упоритост. Да се похваля взех голямата заплата и сега .....
и аз не знам мила, важното е да има ефект  Grinning а за заплатата, ха честито, действай с мярка, че аз кот можах, свърших и дет се вика, глей кой ти дава съвет, дето се справи бързо-бързо  Laughing Laughing Laughing

# 175
Ами да с това 10% увеличение със задна дата и ММ взе  Mr. Green

elpet относно леглото ние ще поръчваме всичко на дърводелец така че аз с размера нямам проблем от сега ще го поръчам после да е със стандартни размери 80/180 ли беше  newsm78

# 176
За кърменето освен зърното, трябва да засмуче и част от ареола. Ето в това клипче е обяснено много хубаво https://www.youtube.com/watch?v=LDl3SDfomk8 всъщност това е малка част от цял филм по темата казва се Breast is the best, мисля че на лекциите на Ла Лече Лига го прожектират.
Аз си взех книгата на авторката и там много хубаво е описано всичко важно за кърменето без излишни словоизлияние, като наръчник е и лесно се запомнят инструкциите.
MrsRaven в икеа има креватчета с чекмеджета от долу ето тези http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=88954 прочети в описанието на продукта, можеш да добавиш чекмеджета от долу а този си има http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=91044
Коя беше твоята книга?

крем за зърна- аз лично ползвах лансинох и авент, лансинох е по-гъст, а другия е по-лесен за размазване. предпочитах лансинох но и двата си ги купих, те си вървят.

На лекцията на ЛЛЛ, препоръчаха крем с пречистен линолин, много се рових в нета и открих Лансинох, той не се отмива за разлика от другите кремове.Ето още малко информация:
http://www.bg-mamma.com/index.php?all;topic=212211.0
http://apteka.framar.bg/30007206/%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B8% … -10-%D0%B3%D1%80-

Аз ще започвам да се мажа от началото на осми месец...

Момичета имам въпрос, според някои мами е мит, според други си е реалност...за раждането на бебо през осмия месец...Според много момичета е по-добре бебо да се роди в седмия отколкото в осмия...Така ли е наистина?

# 177
Ползвам прилично намаление в няколко магазина и мисля да се разходя, е така с униформата. Да ви да съвет продуктите на магазините DM са много качествени и с добра цена.

# 178
Ами да с това 10% увеличение със задна дата и ММ взе  Mr. Green

elpet относно леглото ние ще поръчваме всичко на дърводелец така че аз с размера нямам проблем от сега ще го поръчам после да е със стандартни размери 80/180 ли беше  newsm78

И други полицаи ли има тук?И аз намазах... Simple SmileНе че е голяма моята,но все пак...

# 179
Миме защо до сега не си споделила за мъжо? Питам аз?

Общи условия

Активация на акаунт