Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
-
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Форумът обсъжда предложение за нов закон за студентската помощ, който е представен в парламента. Според информацията студентите ще бъдат задължени да представят доказателство за завършване на образованието си или да върнат получените средства. Не е сигурно дали този закон е приет, но участниците във форума изразяват интерес и притеснение по темата.
-
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
-
Какви са препоръките за закупуване и избор на бебешка количка?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
. После ми омръзна, никога не съм предпочитала нес кафе, по принцип не го консумирам. 

Моя не е такава шаш паника, ама определено не му идва отвътре какво да прави и как да действа и ако му се случи детето да е болно и мен да ме няма, не го виждам.
Бързо да се оправяте!
Няма как да се огъва каквото и да е от тежестта поне при нас, тъй като сме с дървена кошара и има скара. 

Определено се влюбих в нея, много е красива и ми е супер удобна и нямам търпение да си я вземем. 
Питах какво ще се прави - а те с техните си дежурни отговори "Ще се наблюдаваме " Сестра ми се наложи да я оперират в 8 м.,защото нивото на водите беше се смъкнало много и детето се мъчеше....пак филми са ми в главата ...Ей,момичета ,ама това си е лесен начин да психясаш завинаги и безвъзвратно...