Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 669
  • 645
  •   1
Отговори
# 195
Момичета искам да ви питам тежат ли ви коремчетата вече от няколко дни имам чувството че нося торба е аз съм и с две но все пак

# 196
Минавам да ви се похваля - минах ФМ при доц. Томова (ужасно мил човек, между другото) - и вече официално сме  stork-boy (ако може едно на 31.07).
Ще трябва да свиквам с мисълта за мъжка майка и свекървещица Mr. Green (досега вкъщи сме били все женски чеда). Че и май го изкараха да е одрало кожата на баща си, ама да видим. Иначе всичко от показателите е наред, и като за седмиците си е точно. Sunglasses
Ха ха и аз я използвам тази дум а свкървещица особено за моята змия гадна и дано не съм като нея

# 197
Не знам дали ще ми повярвате, обаче, хомеопатията ми помогна далеч повече от традиционната медицина по отношение на страшната ми алергия. Не се знаеше причинителят й, но можеше да е от всичко.

При интерес мога да ви споделя лечението за поливалентна алергия.

# 198
Гледам че се притеснявате от по ранното раждане аз съм осмия и всичко си ми е ОК било е излюшена кожа много съм имала а и не съм стояла в ковиоз друга позната е в седмия пак е ОК знам и лош пример но се въздържам доки каза да си ги чакам по рано и аз така и мисля ще се подготвя по рано и много спокойствие

# 199
Angels369
И аз съм с две и ми тежи, макар да съм още в шести. Днес си позволих да отида малко на пазар и резултата не закъсня-болки в кръста, пристягане в корема, от там се прибрах, легнах, напих се с магнезий и но-шпа. Сега не смея да шукна..
milevami аз се интересувам от хомеопатичното лечение, ако искаш -пиши ми и на лични  Hug

# 200
  food010
Добро утро мами!
Пак се събудих рано рано ама този път със запушен нос и сега не знам дали е от бременността (понеже съм чувала че е много често срещано) дали е от алергиите които получавам по пролет или се разболявам  newsm78

# 201
Добро утро !
Аз съм със запушен нос вечер като заспивам и сутрин като ставам вече от няколко дни.Сигурна съм ,че е от бременността- направо са ми пресъхнали ноздрите  Tired И това ще изтърпим  Crazy
След вкараната ми муха от моята докторка вчера обмислям преглед при друг доктор пак,за да видим вярно ли е това за ниското ниво на водите.Някой с подобен проблем? Факт е,че мъничето загуби онази си активност отпреди седмица  Thinking Тъкмо събера парички за бебешките покупки и пак им намирам място.
На баткото пък ще слагаме скоби сега след ваканцията- имал стеснена горна челюст и сега ще се мъчим ,ще му текат лигите и ще фъфли  Mr. Green ох...
Лек и спокоен ден  Hug

# 202
Добро утро момичета да питам някой ще ходи ли на лекцията в мол Пловдив утре трябва ли да се запиша че в сайта не пише

# 203
Добро утро момичета да питам някой ще ходи ли на лекцията в мол Пловдив утре трябва ли да се запиша че в сайта не пише

Аз мисля да отида, но никъде не видях нищо за записване Simple Smile

# 204
Момичета исках да питам за този ПИК. Взех си го от НОИ и аз, наистина ще ми е много полезен, но дали има опция за си видя на какви пари са ме осигурявали последните 2 години за да мога горе долу да си сметна майчинството   newsm78

# 205
Момичета исках да питам за този ПИК. Взех си го от НОИ и аз, наистина ще ми е много полезен, но дали има опция за си видя на какви пари са ме осигурявали последните 2 години за да мога горе долу да си сметна майчинството   newsm78

Да можеш влез там където пише справка за осигурителен стаж и доход при пенсиониране, третото от горе на долу.http://www.nssi.bg/eservicesbg/reports/reportsegn.

А само да те питам къде в мола се провеждат лекциите да не се лутам да ги търся.

# 206
milevami , направо давай рецептата тук.Не вярвам някоя от нас да се разсърди Simple Smile И аз също се интересувам Simple Smile

# 207
  • Пловдив
Добро утро и от мен и аз като всички съм със запушен нос вечер и сутрин и то от доста време.И на мен ми казаха че е нормално,даже вече свикнах  Laughing
Авенсис мисля че можеш да си виждаш всичко с този ПИК
Пожелавам ви лек ден и на тези които са на преглед успех Simple Smile

# 208
Добро утро!  Hug
Малко да се пооплача: Вчера с малкия се пошляхме на вън и ни надуха добре в резултат на което буха като магаре-цяла нощ не съм спала. ММ беше нощна и малкия спа при мен и... той кашля-бебето рита,той кашля-бебето рита. Иначе когато е спокоен и бебето е спокойно. Днес ще ходиме до ЛЛ да видиме какво ще му изпише-това ни е първото разболяване за тази учебна година  ooooh!
Лек ден от мен-аз отивам да правя закуска  newsm64

# 209

А само да те питам къде в мола се провеждат лекциите да не се лутам да ги търся.

Май горе на харните е. То само там може по масово събитие да има Simple Smile Искаш ли да си чукнем среща нейде из мола и да го дирим заедно?

Общи условия

Активация на акаунт