Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 629
  • 645
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Lady April роклите са супер,особено първата мммм,аз не мога да си позволя такъв разголен модел -рамената и ръцете ми са като на щангист  Laughing
Mr. Green Mr. Green Mr. Green А аз гледам да скрия краката, че съм с разширени вени и капиляри, абе кошмар.

Мира, и аз все се чудех за тези колички и все не ме грабва така на 100 % да кажа "това е количката", обаче много ми олекна като я поръчах. Каквато такава! Така, че поръчвай смело.  Peace

Бебефон - смятах го за глезотия и не си купих. Обаче после съжалих за него. Ние всяка седмица се събираме с приятели вкъщи и когато оставях малкия в другата стая да спи все слухтях и се притеснявах дали ще го чуя. Няколко пъти го заварвах да се съдира от рев, защото не съм го чула, увлечена в разговори. А сега като ми е второ и голямото детенце е вкъщи, съвсем за нужен го намирам. Това означава, че бебето ще спи в друга стая през деня (а не при мен в хола както беше с първото), за да може баткото да си играе, да гледа ТВ и т.н. И не искам да ходя и да отварям вратата постоянно да го наглеждам и да рискувам да го събудя.  Peace Peace Peace

# 271
  • София
Момичета, искам да споделя за една групичка във фейса, която може да е полезна на някой от вас: https://www.facebook.com/groups/463319980430718/
Там много момичета продават/подаряват ненужните им неща. Ако някой реши да купува нещо втора ръка може да го потърси и там

# 272
Момичета само мен ли ме дразни господина по детско боди с мече в ръце /рекламата в страничната лента/? Направо ми е нелеп  ooooh!

За стриите Palmers масажен лосион за стрии-нямам за сега нито една.
пъпа почти се е изравнил с кота нулева. Може и да изпъкна, знам ли.
бебефон аз съм в къща и съм харесала ето тази Моторола http://apteka.framar.bg/30025868/%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80% … 0%BE%D0%BD-mbp-11

Аз да се оплача-след като вчера ме преряза кръста и корема в билла, днес се надигнах да пера и чистя, няма кой да ми помогне и ми е много терсене, защото трябва да лежа, а всичката женска работа пак мен си ме чака..Не искам да си навредя, а не мога да си представя кой ще свърши всичко по подготовката и почистването преди да са дошли бебетата. Със всеки изминал ден ставам все по-кекава и получавам контракции, придружени с болка. Как ще се справя-незнам.Даже днес хубаво си поплаках.

# 273
  • Пловдив
 VeryMe, съвсем ли няма кой да ти помогне. Не се натоварвай точно сега Sad. С ТМ ще изчистите заедно.

Моят пъп вече стърчи Simple Smile)

# 274
Момичета само мен ли ме дразни господина по детско боди с мече в ръце /рекламата в страничната лента/? Направо ми е нелеп  ooooh!

бебефон аз съм в къща и съм харесала ето тази Моторола http://apteka.framar.bg/30025868/%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80% … 0%BE%D0%BD-mbp-11

VeryMe изобщо не се измъчвай за това чистене голяма работа пък че нещо не било изчистено най-важни са бебечетата ти!
Относно бебефоните направо тези БГ сайтове дерат кожи с цените този който ти си показала в амазон е на половина http://www.amazon.co.uk/Motorola-MBP8-Digital-Audio-Monitor/dp/B … rola+baby+monitor (май има малка разлика с твоя) и не само той всички са двойно по евтини в английските сайтове! Аз задължително ще си купувам даже бях поръчала но нещо не ми го изпращат  newsm78
За пъпа и моя още не е изкочил ooooh!
Да попитам има ли мами с лапароскопия? Нещо взе да ме притеснява този белег под пъпа.Много взе да си личи и сякаш изпъкна  newsm78 дали после ще се прибере?

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 19:36 от Мимето14

# 275
Здравейте пупета. Записах се за отворени врати за 16.04 във втора градска ..Само ако може пак да се обадят мамите,които се бяха включили за тогава, че изветрях кои бяха  Rolling Eyes Как слагате тези лентички под постовете в коя седмица сте ?

# 276
Здравейте мамита  Hug
Аз се мажа с кокосово масло от началото на трети месец, че много взе да ме сърби кожата. По принцип кожата на корема ми е много суха и чак се люспи, но откакто се мажа с кокосото масло сутрин и вече кожата ми е хидратирана и еластична, много съм доволна. До сега не са ми се появили стрии. Тъмна линия имам от края на трети месец. Пъпа ми  стана по - плитък и на мен, но едва ли ще изпъкне.  
Lady April роклите са супер и аз съм се ориентирала към такива, че всяко лято от жегата ми се надуват краката и си представям това лято какво чудо ще е.
VeryMe и аз те съветвам да не си го слагаш много чистенето  Wink не се напрягай излишно. Аз мисля към края на май да викна една жена да ми почисти и с това ще си реша проблема  Peace

# 277
Момичета само мен ли ме дразни господина по детско боди с мече в ръце /рекламата в страничната лента/? Направо ми е нелеп  ooooh!

Аз да се оплача-след като вчера ме преряза кръста и корема в билла, днес се надигнах да пера и чистя, няма кой да ми помогне и ми е много терсене, защото трябва да лежа, а всичката женска работа пак мен си ме чака..Не искам да си навредя, а не мога да си представя кой ще свърши всичко по подготовката и почистването преди да са дошли бебетата. Със всеки изминал ден ставам все по-кекава и получавам контракции, придружени с болка. Как ще се справя-незнам.Даже днес хубаво си поплаках.

За чистенето-днес си намерих в пощата брошура на почистваща фирма и да ви кажа много се смислям дали да не ги ползвам.До 70кв е 60 лева,като това включва и прозорци! newsm78

# 278
  • Телиш/Плевен
VeryMe, не подценявай болките и контракциите и гледай да си почиваш повечко. Hug Чистенето няма да избяга, бебчетата са мнооого по-важни от всичко! twin_neutral

mur_2, ето оттук и ти можеш да си направиш лентичка. Peace

# 279
Мимето 14 и моя белег от лапароскопията се разтегна и кожата там  е тънка имам чувството, че отдолу няма нищо. Ама аз нямам белег под пъпа, а във пъпа /от там явно са ми вкарали камерката/ плюс два отстрани на корема.  Crazy А за моторолата-тази дето е като моята в амазон струва 67 лева, супер, благодаря! Аз не съм пазарувала от там-както в другите фирмени сайтове ли се процедира?
За чистенето -благодаря ви за подкрепата мамчета! Може пък в крайна сметка да си наема някой..

# 280
Мимето 14 и моя белег от лапароскопията се разтегна и кожата там  е тънка имам чувството, че отдолу няма нищо. Ама аз нямам белег под пъпа, а във пъпа /от там явно са ми вкарали камерката/ плюс два отстрани на корема.  Crazy А за моторолата-тази дето е като моята в амазон струва 67 лева, супер, благодаря! Аз не съм пазарувала от там-както в другите фирмени сайтове ли се процедира?
За чистенето -благодаря ви за подкрепата мамчета! Може пък в крайна сметка да си наема някой..
Е чак в пъпа не е и двата ми разреза (понеже имам две лапарота) са точно на границата на пъпа, ами да като другите сайтове се пазарува от амазон. Мисля даже че има тема тук във форума за амазон специално!

# 281
Е чак в пъпа не е и двата ми разреза (понеже имам две лапарота) са точно на границата на пъпа, ами да като другите сайтове се пазарува от амазон. Мисля даже че има тема тук във форума за амазон специално!
Ще взема да прочета за този амазон, доста по-евтини са там нещата. Sunglasses

# 282
Благодаря, Лаленце  newsm68 newsm51 Друго си е с лентичка. На една от лекцийте ни раздадоха едни картончета -м кръгчета, като тези дето ги използват докитата, за да определят термина. И по това картонче съм в 24 седмица, а тук съм 23 ..май ми се иска да съм 24 вечеее

# 283
Здравейте момичета - ей не мога да ви изчета - цял ден бяхме навън и сега съм гроги. Дано не пропусна нещо че докато четях си набелязвах ама аз съм като маймунка напоследък помня по три минути  Joy Joy Joy Joy Joy

Елпет  и на мен ми тече кръв от носа- дори всяка сутрин махам засъхнали съсиречета- защото иначе не мига да дишам - дано не се повтаря много е кофти

За пъпа- предният път ми изкочи в края на седмия и като гледам тенденцията и сега натам съм тръгнала

За линията - имам до пъпа- нагоре още не е станала - миналият път ми се формира пак края на седми месец

За белезите и на мен белега от операцията от апендицит ми се разтегли ячко - ама така беше и първият път и после се поприбра.

Lady April - роклите са прекрасни - със здраве да си ги носиш

За бебефона - ползвах на Авент този http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=60с малкия и ми беше страшно полезен - преди да го вземем сумата и пъти будих бебето в желанието да видя да не се е събудил - а пък за вилата няма да ви казвам колко е полезен - и досега го ползвам

VeryMe,миличка почивай - недей да се тормозиш - твоят мъж ще ти помогне - спокойно всичко ще се нареди - най-важното е твоето здраве  и това на децата ти. Почивай миличка  Hug Hug Hug

За стрии
- мажа се с крема на Мама Дона на Чико - доволна съм

За колелото взехме - Drag Rush 16" - много сме доволни малкия го подкара , но за сега само пред блока. Размера дали ще е 14" или 16" зависи от ръста на детето до 95 см е 14"

Zlato_90 - честита количка със здраве да си я бутате

Момичета аз имам една питанка - какво мислите за пътуване през 9 месец -става въпрос за 36 седмица - мислите ли че е добра идея- отваря ми се възможност за тридневна почивка първата седмица на юни, но незнам какво да правя малко ме притеснява - става въпрос за пътуване с кола на 90 км от София - не е толкова далече на 1 час и половина е - хотела е много хубав. Днес направихме резервация, но има опция да я отменя - става въпрос за спа близо до Вършец - на 90 км е от София - искам да подаря малко разнообразие на моето момченце измъчих го последните месеци и като се роди бебето няма да му е леко - затова за мен е много важно. Незная мисля си че ако недай боже зараждам все ще устискам 2 часа - мисля да вземем багажа за родилното за всеки случай с нас. Незнам напоследък пу да не уруки съм доста добре - вие как мислите

# 284
MAMA_SANCHO не е лошо да се избяга от сивото ежедневие наистина, какво по хубаво от една почивка. Много зависи от нагласата ти, много пъти си споменавала, че може да родиш пак преждевременно, не знам дали би се отдала на почивката, ако постоянно мислиш за това там  newsm78 Щом се чустваш добре защо не, прецени си обаче дали ще ти е спокойно и дали ще си починеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт