Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
-
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Форумът обсъжда предложение за нов закон за студентската помощ, който е представен в парламента. Според информацията студентите ще бъдат задължени да представят доказателство за завършване на образованието си или да върнат получените средства. Не е сигурно дали този закон е приет, но участниците във форума изразяват интерес и притеснение по темата.
-
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
-
Какви са препоръките за закупуване и избор на бебешка количка?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
Признавам си, не съм изненадана, но съм много ядосана. Трябвало да имам работни дни, ок, но този доход е за минал период, не се ли прави корекция на минал месец или нещо подобно. Да, наясно съм, че да го впишат текущо е по-лесно, но
Както и да е, знам, че няма да си нарушат процедурите заради мен, така че какво мога аз да направя за да си получа бонуса? Elfita, помагай!
Сега съм в 30 дневен БЛ от ЛКК, който изтича на 10.04 и трябва да се поднови. Не знам дали избщо могат да се прекъсват такива болнични и то за ден-два. Някъде назад четох, че НОИ отказват изплащането на болничен от ЛКК след прекъсване. Вярно ли е това?
, имаш и моята подкрепа!
и от мен. Мисля, че ако лежиш, нещата ще се стабилизират. Пък и шийката и на мен не ми се вижда къса
. Доста са те изпошашкали. Всичко ще е наред, мила !

ще си помисля пак, наистина доста ще трябва да се навеждам за да взимам и слагам бебка в първите месеци и не знам дали няма да остана без кръст