НВ-ВМХ, част 76

• 42 028
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Klemy, ако това са ти количествата хич не ми изглежда да прекаляваш, даже напротив. Топените сирена са пълни с какво ли не, ако имаш с какво да го замениш ще е по-добре.

Шоки, мерси за статията, ще ми е интересно да прочета Simple Smile

# 421
  • София
Ули , това е редуцираното, за обръщане. Иначе вчерашното меню беше:
з - 50гр сирене с около 20гр масло;
о- 3 яйца на омлет с около 20-30 гр настърган кашкавал;
в - 250гр поне свински пържоли, зелена салата на корем;

# 422
Аз вчера се засилих да взема прясно сирене, но реших да погледна опаковката и като видях Е 407, го метнах обратно на рафта.

# 423
  • София
Клеми, вчерашното ти меню е точно такова, каквото трябва да бъде  Peace

Да, тези топени сирена са някаква неизвестна субстанция, в която може да има скрити препъни камъни  Laughing Не ги яж.

# 424
Е407 е карагенан - масово се появява в сметаните (за течните става дума, макар че нищо чудно да го има и в заквасените, без да е посочен). Прясно сирене много отдавна не съм взимала никакво, така че нямам наблюдения. Преди години се бях запалила по едно "диетично" - с растителни мазнини ooooh! Марката беше "Хелиос", ако не се лъжа, и специално ми беше препоръчано като много здравословно, а и ми харесваше на вкус ooooh! Сега, като си спомних какво представляваше, нищо чудно да е съдържало и то карагенан - стоеше малко като желирано.

# 425
Ох аз как си му хапнах около 80гр тел. суджук Embarassed, 20-30гр сирене и 4 маслини....и още мога ама...
Реших всеки четвърти ден да ми е мазен....от най-мазния  Laughing, да пораздвижа кантара.

# 426
Да не стане обратното - кантарът да се раздвижи, но нагоре? Laughing И трите изброени са солени, та затова...

# 427
Момичета какво е мазен фаст,защо се прави и с какво и по колко се яде.Сигурно е обсъждано Embarassedблагодаря предварително

# 428
Момичета какво е мазен фаст,защо се прави и с какво и по колко се яде.Сигурно е обсъждано Embarassedблагодаря предварително

Обсъждано е, обаче и аз искам да чуя още веднъж, че съм решила да стегна малко режима, че лято иде  Laughing

# 429
# 430
# 431
  • SA
Тази статия ме разби.  Shocked Изглежда лудостта по гладуването и прочистването с цел лечение не е от вчера:
http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/doktor-opasnost-linda-hazard/

# 432
Леле кам, какъв ужас...

# 433
  • София
Предлагам дружно, цялата тема,  да минем на няколко дневен мазен фаст  Mr. Green
Организирано мероприятие един вид  Laughing

На мен пък не ми се отваря линка  Tired

# 434
Аз съм ЗА, Вивиан, само да прочета какво точно трябва да се приема като храни и по колко:)

Общи условия

Активация на акаунт