НВ-ВМХ, част 76

• 42 023
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Млечните продукти и яйцата биха могли да повишат инсулина съответно с лактозата и протеините в тях. Аз предният път, когато правих мазен фаст бях 4 дни на кокосово масло, шепа макадамия дневно и тогава имах домашна сланина, та и нея оползотворих. Доста вода падна, но вторият ден беше много гадно - чувствах се все едно ще умирам ей сега. Хайде, за сега давам заявка, че ще се включа, но може и да не се  Grinning Не, че съм толкова несериозна, но и аз като Юлинга, сега съм влязла в серия - храня се добре и по правилата(99%) и тренирам тежко, та да не разваля и без това крехкият баланс. Но всяко решение е предпоследно при мен. В края на месеца имам голямо социално събитие, та ми се ще да съм малко по-обезводнена поне  Joy

# 466
  • SA
Е, 5 яйца имат кьм 30 гр. протеин - горе-долу 10% от 1000-1100 ккал. Евентуално единия белтьк може да се изхвьрли, за по-голяма точност. Тькмо се наместват вьв фаста.
На мен по-скоро ми е проблем кьде ще се тегля, защото кантара ни отдавна е развален, пьк нали ще се отчитат резултати.  newsm78

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 18:16 от kameloth

# 467
  • Пловдив
Момичета,присъединявам се и аз към мазния фаст и без това ми се въртеше в главата нещо такова.Утре ще си купя хубава прясна сланинка и ще си я осоля и подправя, да ми е готова за понеделник Laughing.

# 468
Секта секта секта Mr. Green   Mr. Green
Аз събота почвам, а целутрона от утре....фаст -3 дни.

# 469
Аз пък ще се отцепя от групата на фастещите  Grinning, че сега тренирам по-сериозно да използвам хладното  време ( ето всеки различна лудост го е обладала). А мога да направя фаста по към лятото, когато мога да обрека няколко дена без тренировки с удоволствие. Аз разбрах, че фаста се прави 3 дни, макс 5 за много пълни хора.

А гледам за карагенана сте писали по-напред. Аз нали ви бях казала дето купувам заквасена сметана органик, пише само мляко има вътре, режа я с нож. Купих такава от амишите, като по-мазно кисело мляко беше (рядка, но по-мазна). А и сиренето Филаделфия нещо в БГ явно не пишат всичко какво съдържа. Като ми прочетохте на вашите и като сравних с моето органик, то тукашното бъка от химия. Вашите си бяха ок ( на думи).

# 470
  • София
Да, след, след ...
То трябва да сме луди да го почнем в петък примерно  Joy
Ехааа, супер, групов фаст   jumpuu Пишете и мен.
А откога се почва?
Аз мога и от утре, макар че уикенда ще ми е тегаво, много сбирки се очерават.

# 471
  • Пловдив
Аз предлагам от понеделник,да не е през уикенда.

# 472
  • София

Ехааа, супер, групов фаст   jumpuu Пишете и мен.

Секта, секта!!!   superuu хахах

И аз много се кефя! Много сме готини, виж как набързо се организирахме  newsm19

От понеделник май се очертава ... или?

# 473
  • Варна
От къде купувате прясна сланина? В месарския магазин не съм виждала  Thinking

# 474
Аз ще съм от агитката  Heart Eyes, че другата седмица имам рожден ден и няма смисъл изобщо да се пробвам. Освен това, когато правих фаст-5 имаше един момент, в който налучках формулата и за 3 дни се събрах много, но се чувствах доста зле. Хвана ме шубето и спрях. Ама при следващия групов фаст може да се пробвам и аз.
Хайде наштеееееее, давайте! smile3534

# 475
Как ще фастите от утре бре  Grinning. Уикенд предстои. То ние за това живеем дет се вика, вие на принудителен терор ще го обърнете зорлян. Една пръжола да не може човек да захапе. Чакайте до понеделник според мен кога разтикате мъж, деца от къщи и няма изкушения или който ходи на работа там на спокойствие. Аз в хепи дейс фаст не мога да правя. В нас бетер панаир става и барбекюто не се изключва цял ден. Това според моята камбанария, не знам във вашите къщи как е.

# 476
  • София
Не не, събота и неделя е нежелателно  Flutter
Точно заради пържолите  Joy Няма как да ми направи мъжа ми пържоли, аз да пия кафе с кокосово масло просто Whistling Че той е голям майстор и ги прави просто божествени  Crazy  Embarassed няма да ги пропусна за нищо на света. Фаста няма да избяга, а и както казваш - през седмицата е по лесно.

Радост, в нашия квартален месарски има сланина.

# 477
И аз мисля в понеделник да е фаста че уикенда голямо готвене ще падне.Чудя се дали може на скумрия и трябвали храната да е една и съща за деня?И тези които ще са на сланина по колко грама на ядене да е

# 478
  • София
Дадено. От понеделник тогава. Аз мисля да го карам простичко - с 5 яйца минус един белтък, на пет хранения - заедно с бебката  Mr. Green

# 479
  • SA
Да, да, от понеделник.  Simple Smile И при нас барбекюто през уикенда е доста активно.  Embarassed Вив, ами то барбекюто си е традиционно мьжка работа. Хич и не сьм се пробвала аз.
Аз както казах ще сьм на 3 мазни кафета с кокосово масло и 5 яйца ( минус 1 белтьк ).

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 20:16 от kameloth

Общи условия

Активация на акаунт