НВ-ВМХ, част 76

• 42 023
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Асос, ще ти трябва и малко мазнина като че ли ...
И аз така ще го карам, като Кам  Heart Eyes Или вместо 5 яйца, може някое парче сланина в един от дните.

# 481
  • София
Мерси, Вивиан, не бях обърнала внимание.
Значи 5 яйца минус белтък със 100 грама масло (краве) са:

Fat  (87%)      
Carbs  (1%)
Protein  (12%)   

Calories: 1,058

Така ок ли е?

# 482
  • Пловдив
Ей, ама сте зарибяващи!  Heart Eyes Hug Като гледам, току-виж и аз се присъединя.

# 483
Аз събота съм на купон, приятелка прави 50 години, така, че съм за понеделник.

Момичета, сменихте ли си паролите? Казаха ми, че заради пробивите в сигурноста за които казаха по новините тези дни, е добре да се сменят паролите, особено за Фейсбук и gmail.
http://www.vesti.bg/sviat/otkrit-e-opasen-probiv-v-sigurnostta-n … -internet-6009375

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 20:32 от Lemy

# 484
Аз няма да се включа, не обичам с овцете.  Twisted Evil Щот съм си вълк единак!  Laughing Mr. Green Бъзикам се! Но пак няма да се включа. Под голям стрес съм и само това ми липсва точно сега.

Асос, ти нали все още кърмиш? Защо ще гладуваш пък?  Shocked Не искам да прозвуча грубо, но веднъж една жена стане ли майка всичко е различно и няма връщане назад. Приоритет са децата, особено ако са малки бебета. Пък и суетата един от 7-те смъртни гряха в Библията. Аз дето не съм майка си сортирам приоритетите и честно казано мразя да робувам на предразсъдъци! Преди много вярвах на тоя и оня, но после се научих.  Peace

А и не ми харесва тона, който се задава тук. То не бяха мерки и проценти мазнини, сега общо гладуване. Нещата заприличват на хилядите други теми за "диети". Мнението ми може да не се хареса на много хора, но смятам, че подобни "кампании" действат демотивиращо на хората, на които им е трудно и ще ги омъчни още повече, че е един просто 3-дневен фаст не могат да направят като хората. А също и, че трябва да се комплексират, че не станали 45 кила 2 седмици след раждането.  ooooh!

# 485
Аз фаста го обмислям от известно време, и ще го направя така или иначе. Един ден ще го правя или два максимум.  Но сега се сетих, че Великден е другата седмица, дали да не го направим след Великден, какво мислите?
Аги, не те разбирам.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 20:50 от Lemy

# 486
Какво значи, че темата заприличва на всички други?
А коментара за фаста....ми които иска го прави, ако не желае не го прави.
На мен пък тази промяна в темата ме накара освен да се храня правилно, но и да се забавлявам.
Приемам предизвикателството за мотивиращо дори.....липсваше и на темичката малко лигня...

# 487
  • София
Не знам защо се почувствах тъпо и виновна, а не би трябвало.

AGLIKKA, не кърмя, всичко е наред. А и във фаста няма нищо лошо. Дори не смятам, че е гладуване, а просто някакъв вариант на НВ ВМХ, който помага за излизане от плато, например. А в плато може да изпадне всеки, независимо от това дали е 60 или 120 килограма.

# 488
  • София
Който иска фасти, който не иска - не фасти. Проблем няма и нека не го създаваме от глупости.

# 489
ААА АГИ  Heart Eyes ако говорим за трудно на всички ни е трудно, на „слабите“ най-много по мое мнение. Това че ти не го виждаш не значи, че на тези дето им се иска да са 45кг, а не могат, им е готино. То общото фастене е пожелание, ако искаш учавстваш, ако не (като мен) наблюдаваш и си вадиш изводи  за бъдещи действия. На мен пък ми е адски любопитно кой какво ще постигне и го приемам като част от всичко положително което си обменяме тук. Ако визираш себе си като казваш че е демотивиращо, кое точно те демотивира. Аз резултати не съм чула и видяла от никого все още, а и не очаквам някой толкоз да се затопи. А дали и всички учавстващи ще издържат 3 или 5 дена пак не сме сигурни? Но ми е интересно, казвам пак кой какво ще постигне и кога и с колко ще си го върне. Ти събирай инфо и отсявай. Ако сега преживяваш труден момент, ще дойде време когато пък ще стане така, че да събереш сили и воля за мазния фаст. Аз по напред казах и за себе си. Сега не мога да се занимавам с фаст понеже съм си наумила повечко да тренирам, а съм 100% сигурна, че фаста ще ми отнеме част от силите и ще ми прецака тренировките. Така че по-късно, а може би и никога. Това ще го реша на база опита и резултатите на момичетата и ситуацията в живота ми. Желая ти много сили да се пребориш с това което те мъчи в момента Praynig.

# 490
  • София
На мен идеята за фаста ми хареса  Peace Макар че аз съм от тези, които като нещо е много строго, все намират причина да го нарушат  Blush
Дали може да мине за фаст овче кисело мляко? Ходих уикенда до 1 село, направо от овцата в мойто канче  Flutter Няма как да меря проценти, ама си е маааазно  Heart Eyes

# 491
  • София
Викче  Peace Hug
И аз мисля, че дори само наблюдение на този чужд експеримент/ опит дава ценна информация, която ще е много полезна на доста хора.
Всеки води своята си борба. Да се уважаваме моля   bouquet

Баронеске за да е мазен фаста трябва да е с над 75% мазнини а с мляко няма как да се докара освен ако не добавиш и масло или сланина

# 492
От експериментиране за 2-3 дни и аз не виждам проблем, пък и е интересно по какъв начин ще повлияе фастът на всеки от нас - някои може и да успеят да издържат 3 дни, а някои да се откажат на края на деня. На мен ми е много любопитно точно влиянието на фаста върху различните организми.
Аз също се включвам - от неделя евентуално. Ще съм на 5 яйца и кокосово масло с кафе до остатъка от калориите.
 А за събота съм запланирала домашен сладолед под формата на разбита жив. сметана с ягоди и някое орехче. Тъкмо до неделя ще ми мине цикълът и ще видя дали ще има раздвижване. Последните няколко дни пийвам по 3-4 чаши от джоджения чай - ей, стана ми любим, много ми харесва вкуса Laughing, а и ми е някак леко като цяло. Не знам дали е от него, но като се има предвид, че цикълът ми дойде вчера и нямах никакво задържане на вода, та чак бях забравила, че му е датата. ooooh!

# 493
Мда, че аз де що прочета по форуми диетични и фитнес, всеки отслабнал, вталил се орефлил се. Е аз не мога да се похваля със същото ( аз нямам успех в нито едно от трите). Но в никакъв случай това не ме демотивира и си продължавам да си правя правилните неща и да си вадя изводи за себе си. А не е като да ми е спокоен живота, а не виждам и спокойствие да се задава в близките 30-40 години. На кратко казано всички сме така малко или много.   

Р.S. А фаста ако го почнете ще си бъде един наш мини реален експеримент. На мен което не ми е интересно го прескачам (до сега не се е случвало), а ако ми стане досадно и темата ще спра да чета. Но винаги гледам да извличам лична полза от всичко.

# 494
  • Пловдив
Аги, аз напълно те разбирам как се чувстваш и защо, но винаги можеш да погледнеш на нещата по друг начин и да избереш да не е така.   Hug
В една книга, която чета, се казва нещо от сорта на "между стимула и реакцията е нашата свобода".
Съвсем между другото, съставът на кърмата не зависи от това, какво ядем, до степента, в която всички си представяме, че зависи.  Wink
И на мен ще ми е интересно да се споделят впечатления от фаста.  Peace
Освен това аз съм си оФцЪ, харесва ми да се чувствам принадлежаща към някаква група и да усещам трепета на колективния дух за възвисяване към нови хоризонти... Heart Eyes Hug Mr. Green
Така че, фастеща или не, ще ви следя изкъсо и с трепет.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт