ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 49 тема

• 57 184
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Зузи, а така, какче! Нямали да пускат берк в МОЛ-а, хайде де  Crossing Arms  hahaha! В Германия това силно ме впечатли как си водят кучетата навсякъде не само в магазини, но и ресторанти и кафенета, ама и те като спотаните си едни спокойни и "усмихнати"  Shocked, без никакъв "щтрес". И между другото една породиста кучинка не видях, все незнайни породи, но хората си ги обичат  Heart Eyes. Аз също смятам, че и за моите ще е стрес да ги заведа в магазина с много хора, пък и сигурно на хората няма да им е приятно такива големи кучта да се разминават с тях.
Машка, душко ти ако заведеш двете мацки в мола ще се окаже, че си 10 000 клиент и всичко което вземеш няма да платиш Joy

# 586
Тони  Joy чудничко ще е!
Облаче, това беше страхотно  Heart Eyes!
Котееее, красота!  Hug

# 587
  • Пловдив
оле покрай тея годишни приключвания и декларации колко съм изпуснала.Това за хотела и кучето и ня мен ми стана Любимо   bouquet

# 588
  bouquet  Радвам се, че и на Вас Ви хареса  Heart Eyes  Малко великденски данък

# 589
Здравейте,днес не ми е ден - съкратиха ме,майка ми се навършват 16 години,откакто почина за капак и кучето е доста зле Sad

# 590
Хора,плаче ми се

# 591
Здравейте момичета имам едно питане към стопаните на кокери какви капки за кърлежи използвате и от кои сте доволни?

# 592
  • виртуално
Здравейте момичета имам едно питане към стопаните на кокери какви капки за кърлежи използвате и от кои сте доволни?

доволна съм от Адвантикс  Peace
в момента е с каишка на beaphar , но през лятото слагам и капки

# 593
Момичета,стискайте палци Бела да няма температура утре,иначе нещата отиват на много зле - ерхилоза канис  Cry

# 594
  • На един клон
Здравейте,днес не ми е ден - съкратиха ме,майка ми се навършват 16 години,откакто почина за капак и кучето е доста зле Sad
Съжалявам, Лиске. Горе главата, и утре е ден!
Какво и е на Белисимата?

# 595
Съжалявам, Лиске. Горе главата, и утре е ден!
Какво и е на Белисимата?
Не яде,само спи,летаргична е,не ме посрещна ... чак като отидох до къщичката,съмняват се за ерлихиоза Sad

# 596
  • виртуално
Момичета,стискайте палци Бела да няма температура утре,иначе нещата отиват на много зле - ерхилоза канис  Cry
Hug

Тази диагноза не се поставя без изследвания, направиха ли такива на Белла?
Прочетох , че може да е заразно и за хора

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 19:45 от Рапунцел ®

# 597
Утре ако няма подобрение ще правим тест в друг град,щото при нас,както винаги няма ...
По какъв начин е заразно ?

# 598
  • София
Гугъл казва, че е кърлежо-преносимо заболяване.
Източник на заболяването са кучета с изявени клинични признаци или такива боледуващи в скрита форма. Заразяването става посредством кърлежи. Основният вектор на Ehrlichia canis е кафевият кучешки кърлеж Rhipicephalus sanguineus. Не се наблюдава трансовариално заразяване на новоизлюпени кърлежи. Заразените кърлежи могат да бъдат резервоар на рикетсията в рамките на 155 дни.
Диагнозата се основава на данните от анамнезата, клиничните признаци и епизоотологичните особености. Лабораторната диагностика се извършва, чрез методите индиректна флуоресценция на кръвен серим и ЕЛАЙЗА. Използват се и бързи тестове за моментна диагностика.

Стискам палци да оздравее бързо кучинка.  Hug

# 599
лисичке Всичко ще се нареди  Hug Hug Hug

Облаче Прекрасно е това за кучето и хотела.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт