ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 49 тема

• 57 170
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Коте, да покажеш снимки от гостито Grinning
На сменилите пола  честото !  Joy

# 571
Здравейте на всички!  Hug

Много сте изписали за няколко дена. И сте показали много хубави пролетни снимки, личи се, че сте хванали малкото слънчево време тези дни.

Маша Много са хубави германските кучовци.  Hug

Ние вече активно ходим на разходки, но все ще нямаме прогрес с пишкането и акането навън. Поне пишка няколко пъти, но не иска да ака, пази си го за вкъщи. 

# 572
хеейй  Hug

Попаднах на едно клипче и искрено се посмях:

# 573
Марта,  Hug  bouquet

Лисе, ако е разгонена и не искате палета - вкъщи, докато не мине. Няма опазване, ако я оставите в двор. И кастрация. Кастрация, кастрация.

Киа се появи и пак изчезна...

# 574
# 575
Оле че хубави пролетни снимки сме качили  Hug
На сменилите пола  честото !  Joy
Много ме развеселихте днес  Joy
Да попитам в магазин Джъмбо в Пловдив пускат ли кучета? Днес тати ще бие на Берк 3та ваксина и след нея пак ше трябда да се сприятеляват hahaha

# 576
Не е разгонена,минахме днес,ама вчера е преяла и за това ,днес си яде  Blush

# 577
лисичке Радвам се, че си хапва вече нормално.  Wink

# 578
Ох,и аз камък ми падна от сърцето  Hug

# 579
Оле че хубави пролетни снимки сме качили  Hug
На сменилите пола  честото !  Joy
Много ме развеселихте днес  Joy
Да попитам в магазин Джъмбо в Пловдив пускат ли кучета? Днес тати ще бие на Берк 3та ваксина и след нея пак ше трябда да се сприятеляват hahaha
Ако не те пуснат с Берк, води Маша, гаранция, че до като им мине изумлението ще си обиколила магазина JoyЕдва ли ще се осмелят да ти правят забележка, ако водиш мецанка Joy
Сега сериозно, не съм виждала никъде в никой магазин в който съм влизала в страната да пускат с куче, даже мисля, че е проблем и за кучета водачи.

# 580
Aaa, при нас в мола пускат, но за Чарли беше доста стресиращо и искаше да го нося , та не мисля да го водя пак .

Все си мисля ,че ако е възпитано кучето , не би трябвало да е проблем, но наистина да е възпитано . Щото съм виждал не едно и две мини-та да пишкат и акат по саксиите ,че и по пода .

# 581
_Jack_  много си прав, ама и Берк много го е страх още и май ще му спестя това изживяване на село с баба и дядо вет или при мецанки на гости ще е  Wink

Тони, за по-сигурно ще взема и Чара че тя стана по-голяма от майка си, и тогава  #2gunfire ай са казали нещо (че ние в Казанлък и пушки си имаме  Joy)

# 582
Зузи, а така, какче! Нямали да пускат берк в МОЛ-а, хайде де  Crossing Arms  hahaha! В Германия това силно ме впечатли как си водят кучетата навсякъде не само в магазини, но и ресторанти и кафенета, ама и те като спотаните си едни спокойни и "усмихнати"  Shocked, без никакъв "щтрес". И между другото една породиста кучинка не видях, все незнайни породи, но хората си ги обичат  Heart Eyes. Аз също смятам, че и за моите ще е стрес да ги заведа в магазина с много хора, пък и сигурно на хората няма да им е приятно такива големи кучта да се разминават с тях.

# 583
  • София
Да платим малко данък... Снимките са под наслов: Като искаш да ме снимаш и да ми досаждаш, няма да ти обръщам никакво внимание! Crossing Arms
Скрит текст:

# 584
Оххххх много сладки кучовциииии  Heart Eyes  Повечето кучета са доста по - възпитани и от децата, пък и от големите хора  Whistling  Няма да те прегазят, защото краставиците са намалени с 0,0005 стотинки, нито пък се храчат по улиците, не си наместват "пакета" най безцеремонно и после да опипват хранителни продукти  Sick .  А на нашето ангелско Тимурче, не му дадоха да дойде с нас на почивката, хем ще сме в къща, а не в хотелската част  ooooh!  Не, че ще си изкара зле с баба и дядо  Joy Ще има разходки, моркови, глезене, гушкане ....  baby_neutral 

А това ми е многооооо любимо  Heart Eyes 
Скрит текст:
Един мъж написал писмо до малък хотел, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал: “Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?”
Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало: “От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените. Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката. Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл!”

Общи условия

Активация на акаунт