ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 49 тема

• 57 133
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • В сърцето на ММ

Това сме ние.Simple Smile

# 721
Така е,момичета,ще говоря утре сигурно  Peace

Тони ,така е ,тя само като ни види полудява  Mr. Green

# 722
  • София
Къпана Бела вече спи при мен Simple Smile Много съм щастлива Simple Smile
Снимки - като се изсушим хубаво, оправим си тоалета (може и да се понакъдрим Whistling ) и се разходим по-късно Simple Smile
Обаче намерих кърлеж на главичката й, извадих го веднага, затворила съм го в буркан - да го нося да го изследват. Къде да го занеса? При ветеринарите ни или някъде другаде?

# 723
Brrr , много е красива! Браво за напредъка!
Чакаме снимки на къпана Бела, Коте и ще си ги търсим като наследство. Flutter
жгмъц , тъкмо се чудех къде се изгуби. Пусти нет. Обаче снимките са разкошни! Hug

# 724
  • София
Марта. само на 40 км от София и нъц, няма нет.
Мобилни оператори за чудо и приказ...

# 725
Ох, от тези кърлежи направо ме втриса. До сега само веднъж съм откривала забит на Съни кърлеж, а тогава беше едновременно с каишка и капки. Заведох го  при доктора, той да му го извади. Не смея сама . Добре,че беше отдолу на коремчето, където му е светличко и се вижда. Стопаните на черни кучета, как проверявате за кърлежи, то не се вижда нищо  ooooh! Знам ,че се забиват предимно на по-меките места и там гледам повече. Ако му се забие на гърба някъде, няма шанс да го забележа  Sad

# 726
  • В сърцето на ММ
На нашата и се беше забил на клепача.Чудихме се два дни от какво се надува оченцето.Като спря и да яде,се сетих да потърся кърлеж.Там беше гадината.
А в детската вече три пъти намирам на леглото.Явно тя като е с лекарство и те падат където сварят. Mr. Green

# 727
Ауу, е сега вече ме обхвана параноята  Crazy По чаршафите не съм се сещала да гледам, ужас  ooooh! Много ги мразя тези гадини  #2gunfire

# 728
Ако кърлежът е паднал преди да се е насмукал, значи се е парализирал от инсектицида.

Най-лесното решение на проблема с кърлежите в леглото: не пускайте кучето си да спи до вас. Не само е нехигиенично, но не е добре и от възпитателна гледна точка.

# 729
Яяяя, истинско коли  Crazy

# 730
Пуснеш ли го веднъж в леглото,край спасение няма.ММ веднъж я пусна Брук и  вече завинаги се закотви в нашето брачно ложе Simple Smile
След всяко излизане я преглеждам ,че каквато е черна...раната на коренчето е малка,но все още я има и ме е страх да не се забие накоя гадина точно там.

# 731
Пуснеш ли го веднъж в леглото,край спасение няма.

Предполагам, че го казваш на шега, но все пак, за да няма заблудени:

Лесно и бързо е куче да бъде отучено от това да спи в леглото на стопаните си.

# 732

Моля, споделете опит, че на мен направо на възглавницата ми спят Simple Smile

# 733
Пуснеш ли го веднъж в леглото,край спасение няма.

Предполагам, че го казваш на шега, но все пак, за да няма заблудени:

казах го сериозно Simple Smile,кажи как става отучването.И ние имаме проблеми с възглавниците,абе направо с цялото легло си имаме проблеми.Успокоението е,че е пинчер  и не заема много място.

# 734
Аз преди 3 години имах този проблем, но като заживя с мен и МП точно за 3-4 месеца я отучихме.. понеже има страх от вестник /с това е пошляпвана в началото при беля/ и слагахме вестници на дивана докато ни няма или спим и не смееше да се качи, а като сме там не позволявахме... и си се научи. Сега не се качва изобщо, дори и да я викаш, много трудно се навива да се качи... Изключително рядко зимата да се качи 1-2 пъти през нощта в ъгъла на дивана, ако и е станало студено долу в леглото и.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт