Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 616
  • 725
  •   1
Отговори
# 450

Момичета, гледам сега първа серия и забелязвам следните неща:

1. Фарът от началните кадри е фарът на убийството. Момичето от снимката от началните кадри май е Елиф като малка - от видеото на РД ми се стори, че е тя. Къщата е къщата на отвличането на Нилюфер.

2. Сибел и Ахмед са застреляни в 10-ката. Амджата ми се стори, че застреля и онзи в мазето пак в десетката с удивителна точност, въпреки бързото движение на ръката от зад гърба.

3. Шефът на Хюсеин знаеше, че Йомер е на местопрестъплението секунди преди Арда да нахълта в офиса на Хюсеин. От тук май само Мариана51 и Хриси-сз от другата тема налучкаха с подозренията към Мюдюра. Ясно е кой е изтрил 1ч от записите на камерите, кой е скрил снимка на колата откъм Сибел.

4. колата на Ахмед действително много прилича на тази на Енгин  hahaha - сигурно откривам топлата вода.

чудя се дали Сибел не е подставено лице или таен агент, внедрен при ЧичЕто?

# 451

"Мръсни пари и любов" - 4 еп. - La bene signorina

"Мръсни пари и любов" - 4 еп. - La bene signorina. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
........................
Плейлист с всички преведени части към 4 епизод на "Мръсни пари и любов":

http://www.videoclip.bg/playlist?p=4529

" Grazie ragazze!"

Момичета  txtloves

# 452
Здравейте,здравейте.И аз посред нощите,но изгледах преведените части от серията и много благодаря на Марианка,Любовче и Бебо.Бебка,благодаря и за преведеното интервю на Туба.Много ми хареса.Ще видим една изпепеляваща любовна история,която ще ни помете тотално.Елиф ще се влюби безумно в Йомер и няма да обърне внимание на Левент,което ще подразни Бахар и нищо чудно Бахар да започне да се омилква около Йомер и да направи някой гаден номер за да се опита да ги раздели(например снимки как тя и Йомер се целуват)за да засегне честта и гордостта на Елиф и да ги принуди да се разделят и да се намразят,но нали любовта и доброто винаги побеждават.Накрая Елиф и Йомер ще заживеят щастливо,а Бахар ще остане сама и отритната от всички.И да се върна на началото на серията:отново там в тунела,слагайки ръка на рамото на Елиф той безмълвно и каза,че няма да я остави сама и ще се бори за истината заедно с нея.И мисля,че по някакъв начин той вече е привлечен от Елиф.Ще започне все по-малко да си спомня за Сибел,защото ще разбере,че тя не е това,което той си е мислел,че е,докато накрая Сибел ще остане просто един случай,чрез който трябва да достигне до истината.Мисля,че Сибел и нейния таен живот трябва да разочароват Йомер,за да може той да се влюби в Елиф или в краен случай мъртвите са си мъртви,а живите продължават напред своя живот.И когато са толкова млади им е позволено и да се влюбят. 

# 453
Тъкмо щях да отбележа ,че има полза от нощните ми бдения,т.е .ще видя преведения последен клип и той бил изтрит.Другите ги изгледах с удоволствие и благодаря на момичетата.
Дива -ойка и на мен ми се привижда колата на Енгин,но тъй като съм невежа по автомобилите,си затрях.Нека се произнесат специалистите.
Тануш,хайде бързо изхрусквай работата,че няма кой да ми слага красоти и да ме радва.

Не можах да реша,коя снимка да сложа,затова се любувайте на двете.
Досега по мое мнение Йомер следва инстинкта си на следовател и гони следата като хрътка,но постепенно  съжалението,възхищението от Елиф ще прераснат в любов,а разочарованието ще му помогне да забрави болката по Сибел.
Лека нощ.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 01:05 от milkaradeva

# 454
Лека нощ на останалите будни.      Heart Eyes Hug 

# 455
  • Пловдив

"Мръсни пари и любов" - 4 еп - В хотела

"Мръсни пари и Любов" - 4 еп - Елиф и Йомер в хотела. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51.  Приятно гледане.
..........................
Плейлист с преведените към момента части от 4 епизод на "Мръсни пари и любов":

http://www.videoclip.bg/playlist?p=4529

# 456

Hug Добро утро, прекрасни!

# 457

Добро утро момичета Енгинки ! Two Hearts

Да пием по чай или кафе, и да се захващаме за работа !

В петък си знаете - работете бързо, така и почивните дни  ще започнат по-рано !

Днес е ред на някоя нова снимчица или новина ... ще подействат добре на настроението ! newsm03

# 458

Добро утро, къзлар!  bouquet Пожелава ви един прекрасен петък!!!!

Марианка, благодаря за преведените серийки и труда!  newsm20

Би било чудесно днес-утре да си имаме трейлърче, нали?   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 459
Добро утро сладурки.Желая ви прекрасен ден с много усмивки,добро настроение и много положителни емоции.Днес ви подарявам прекрасната усмивка на Керим.      Лек и успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug 

# 460
Добро утро, милички  Hug
Пожелавам ви един прекрасен ден

elinor-7 благодаря ти за страхотния анализ на интрото, много интересно ми беше  Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 09:06 от bebo_sn

# 461

Добро утро мили момичета !

Привет Аурелия, Марта, Дива-ойка, Ками, Вево.

Навън е хубав слънчев ден.  Нека е слънчево и топло в душите ни в приятната компания на

Енгин и Туба.

Желая лек и успешен ден на всички.

# 462
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Успешен ден - дори съм в очакване и на втори трейлър. Днес, утре....

Снимки зад сцена на Небахат Чехре:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 10:10 от mariana51

# 463
# 464
  • Пловдив

Страхотен екип са.

Общи условия

Активация на акаунт