Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 626
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Марианка, Бебо, Любов. Hug

Доставихте ми страхотно удоволствие. Действате със скоростта на светлината.

Благодаря!

# 436
   Любов, значи Зипо и мъжка... Хм! newsm12 Абе ученото си е учено! Аз дори не знаех, че има мъжки и женски запалки! smile3555 Толкова години си тъна в блажено невежество! newsm68 Ама какво да правя, като не съм пушила? Пък ми е късно да почвам... А някъде из къщи се подмяташе някаква запалка... за камина. Тюх, язък! Значи нищо не излезе от догадката ми. Пък аз тъкмо си рекох, че съм страшен Шерлок.
   Ама за хепиенда, моля, моля! Stop Няма да отстъпя! Тези изпепеляващи работи, дето ги искаш, ми разхлопват сърцето и ми съсипват запасите от салфетки в къщи. newsm45 Аз съм нежна и чувствителна душа, отиват ми невроните на кино. Така че, сори! Хе-пи-епд! Хе-пи-енд!  Hands Clap  Hands Clap Пък ти, като искаш, не се включвай в подписката ми. Hug Нищо, ще помоля някой да се подпише два пъти. smile3503  

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 22:30 от barisea

# 437
Марианка, Бебо, Любов. Hug

Доставихте ми страхотно удоволствие. Действате със скоростта на светлината.

Благодаря!

newsm51
И аз ти благодаря, Фантазия! За всичко...

# 438

КОМЕТ,   bouquet!
Скрит текст:

# 439
  Любов, значи Зипо и мъжка... Хм! newsm12 Абе ученото си е учено! Аз дори не знаех, че има мъжки и женски запалки! smile3555 Толкова години си тъна в блажено невежество! newsm68 Ама какво да правя, като не съм пушила? Пък ми е късно да почвам... А някъде из къщи се подмяташе някаква запалка... за камина. Тюх, язък! Значи нищо не излезе от догадката ми. Пък аз тъкмо си рекох, че съм страшен Шерлок.
   Ама за хепиенда, моля, моля! Stop Няма да отстъпя! Тези изпепеляващи работи, дето ги искаш, ми разхлопват сърцето и ми съсипват запасите със салфетки в къщи. newsm45 Аз съм нежна и чувствителна душа, отиват ми невроните на кино. Така че, сори! Хе-пи-епд! Хе-пи-енд!  Hands Clap  Hands Clap  Пък ти, като искаш, не се включвай в подписката ми. Hug Нищо, ще помоля някой да се подпише два пъти. smile3503  
newsm51
Барисея, ти ми  действаш като глътка свеж въздух! И нали съм си стар пушач, рекох да се обадя за запалката...И наистина недей да пропушваш, че и то е болест неизлечима, ако съдя по себе си...
Скрит текст:
Навремето, още като ученичка, ми бяха изпратили от Америка една запалка - целият клас се надпреварва да я напълни с бензин... Докато не я спукахме. А тя била газова! О, свещена простота! Отде да знаем, ние, чедата на Минотавъра наречен Социализъм,  не бяхме виждали такова нещо... Ха-ха-ха! Та интересът ми към запалките датира оттогава...

# 440
Скрит текст:
   Ама за хепиенда, моля, моля! Stop Няма да отстъпя! Тези изпепеляващи работи, дето ги искаш, ми разхлопват сърцето и ми съсипват запасите със салфетки в къщи. newsm45 Аз съм нежна и чувствителна душа, отиват ми невроните на кино. Така че, сори! Хе-пи-епд! Хе-пи-енд!  Hands Clap  Hands Clap  Пък ти, като искаш, не се включвай в подписката ми. Hug Нищо, ще помоля някой да се подпише два пъти. smile3503  
newsm51
Барисея, ти ми  действаш като глътка свеж въздух! И нали съм си стар пушач, рекох да се обадя за запалката...И наистина недей да пропушваш, че и то е болест неизлечима, ако съдя по себе си...
Скрит текст:
Навремето, още като ученичка, ми бяха изпратили от Америка една запалка - целият клас се надпреварва да я напълни с бензин... Докато не я спукахме. А тя била газова! О, свещена простота! Отде да знаем, ние, чедата на Минотавъра наречен Социализъм,  не бяхме виждали такова нещо... Ха-ха-ха! Та интересът ми към запалките датира оттогава...
[/quote]   Ох, успокоих се, че ти като рече мъжки и женски запалки... ако знаеш накъде се юрна въображението ми...  smile3555 Викам си... като как ли се закопчават тези запалки... newsm78 едната влиза в другата ли... newsm78 Сега ако ми кажеш, че и цигарите са мъжки и женски, вече наистина ще се паникьосам! Какво ли още има да научи простата ми руса глава! smile3538 
   Но все пак, имам една утеха - Енгин не пуши! yesyes Така че, ако случайно седнем да си пием кафето с него, няма да се изложа много. Хи.хи-хи!

# 441

Един въпрос с повишена трудност !

Защо Йомер, който каза на Елиф, че при първата лъжа ще "развалят" сътрудничеството си ... продължава да  и помага / както е видно от новия трейлър

Дали желанието да открие убиеца на Сибел надделява над лъжата или чисто и просто "следва тези очи" ...

# 442

hahaha Чисто и просто, каква ти Сибел, той "отиде коня у ряката ". Тя Елиф го омагьоса

на подсъзнателно ниво,  макар да не го е осъзнал. Joy Joy Joy

# 443

МОМИЧЕТА, от мен СПОКОЙНА НОЩ!    sleepuu
Скрит текст:

# 444

Танюшка, спокойна нощ мила  и не ни стряскай. Joy Joy Joy newsm51

Благодаря за спойлера. Чудя се какво да го правя. Шедьовър.

# 445

hahaha Чисто и просто, каква ти Сибел, той "отиде коня у ряката ". Тя Елиф го омагьоса

на подсъзнателно ниво,  макар да не го е осъзнал. Joy Joy Joy

Омагьосан, не омагьосан - няма да си признае.

Посред нощите предлага чай и кафе, отделно помощта си - даже "скочи" в самолета след нея.

И си мисля нещо друго - това, че я попита дали не е заела мястото на баща си  -  беше един вид тест.

Той много добре  видя, че тя влезе в Италия с два куфара, пък се върна в Турция с един.

Проверява я, но отчита и факта, че тя е не просто уплашена от похитителите - тя е ужасена от тях. Затова и го излъга.

# 446

Лека нощ Тануша !

# 447
Скрит текст:

на подсъзнателно ниво,  макар да не го е осъзнал. Joy Joy Joy

Омагьосан, не омагьосан - няма да си признае.

Посред нощите предлага чай и кафе, отделно помощта си - даже "скочи" в самолета след нея.

И си мисля нещо друго - това, че я попита дали не е заела мястото на баща си  -  беше един вид тест.

Той много добре  видя, че тя влезе в Италия с два куфара, пък се върна в Турция с един.

Проверява я, но отчита и факта, че тя е не просто уплашена от похитителите - тя е ужасена от тях. Затова и го излъга.

Бях написала цял ферман и сесията ми изтече и всичко отиде на кино.

Виж, Мартичка, ти много детайлно разсъждаваш, а аз карам по кратката процедура.

Действително, той не е случаен и е забелязал и куфарите и поведението и , както и погледа и,
който на моменти я издава. Имам чувство, че тя е като " прозрачна" пред него и той е с няколко
хода напред. Затова и постави това условие, защото усеща, че крие нещо . Спомни си у тях как влезе, почти нахално, без да е поканен  чак в стаята й.
Според скромното ми мнение, тя вече е значима за него и като вижда колко е уплашена и безпомощна, няма да я изостави.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 23:27 от komet

# 448

Лека нощ и да сънувате нещо красиво !

Скрит текст:

# 449
  • Пловдив

"Мръсни пари и любов" - 4 еп - La bene signorina

"Мръсни пари и любов" - 4 еп. - La bene signorina. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
........................
Плейлист с всички преведени части към 4 епизод на "Мръсни пари и любов":

http://www.videoclip.bg/playlist?p=4529

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 00:28 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт