Доставихте ми страхотно удоволствие. Действате със скоростта на светлината.
Благодаря!
Абе ученото си е учено! Аз дори не знаех, че има мъжки и женски запалки!
Толкова години си тъна в блажено невежество!
Ама какво да правя, като не съм пушила? Пък ми е късно да почвам... А някъде из къщи се подмяташе някаква запалка... за камина. Тюх, язък! Значи нищо не излезе от догадката ми. Пък аз тъкмо си рекох, че съм страшен Шерлок.
Няма да отстъпя! Тези изпепеляващи работи, дето ги искаш, ми разхлопват сърцето и ми съсипват запасите от салфетки в къщи.
Аз съм нежна и чувствителна душа, отиват ми невроните на кино. Така че, сори! Хе-пи-епд! Хе-пи-енд!
Пък ти, като искаш, не се включвай в подписката ми.
Нищо, ще помоля някой да се подпише два пъти.

Ама какво да правя, като не съм пушила? Пък ми е късно да почвам... А някъде из къщи се подмяташе някаква запалка... за камина. Тюх, язък! Значи нищо не излезе от догадката ми. Пък аз тъкмо си рекох, че съм страшен Шерлок.
Няма да отстъпя! Тези изпепеляващи работи, дето ги искаш, ми разхлопват сърцето и ми съсипват запасите със салфетки в къщи.
Аз съм нежна и чувствителна душа, отиват ми невроните на кино. Така че, сори! Хе-пи-епд! Хе-пи-енд!

Няма да отстъпя! Тези изпепеляващи работи, дето ги искаш, ми разхлопват сърцето и ми съсипват запасите със салфетки в къщи.

Викам си... като как ли се закопчават тези запалки...
едната влиза в другата ли...
Сега ако ми кажеш, че и цигарите са мъжки и женски, вече наистина ще се паникьосам! Какво ли още има да научи простата ми руса глава!
Така че, ако случайно седнем да си пием кафето с него, няма да се изложа много. Хи.хи-хи!
Чисто и просто, каква ти Сибел, той "отиде коня у ряката ". Тя Елиф го омагьоса

Чисто и просто, каква ти Сибел, той "отиде коня у ряката ". Тя Елиф го омагьоса

Препоръчани теми