Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 3

• 22 938
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
какво правите  Hug как са дечицата  Hug

# 61
Аз интригантствам по другите теми Joy Joy Joy

Моите са добре - напоследък много се гевезят и искат само да ги носим на ръце. Единия си е заплюл баща си, другия мен. Обаче тоя моя лигльо, не иска просто да го нося на ръце, ами да танцуваме - дърпа ми ръката в поза за танго. Проблема е, че за да танцуваме, трябва да го нося с една ръка, а тежи 10 кила. В момента в който кръста ми вече не издържи и гласа ми пресипне от пеене на песни за танца, и го пусна някъде да пълзи и почва да реве и да се тръшка ooooh!

# 62
Наде добре че се появи, че те мислех  Hug Hug Hug Hug Hug Сега предстой ли пак някаква манипулация?

# 63
Аз съм тук, ма интригантствам в клюкарника, че там на война отиват работите hahaha Пък да изтърва сеира ма не бива.

Няма друго Джас, това е.

# 64
Щом се глезят значи са добре. Ще танцувате, ами я - може танцьор да стане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Къде има война, я да проверим  Mr. Green

# 65
Алтернативата срещу бг мама. Или, форума срещу информационната платформа Joy Joy Joy Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774474.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774479.0

Ма разнищих всичко аз, включително и кой е създателя на алтернативата и как ДАНС ще го привиква Laughing

# 66
 Joy Joy Joy
то голяма драма се е заоформила  hahaha hahaha

# 67
аха, цял ден съм на първи ред на сеира Popcorn

# 68
Добре де на кой е алтернативата?

# 69
Създателят е УФСЪ Rolling Eyes

# 70
  • UK

Кой тоз newsm78
И ние искаме, все на ръце и да се гушкаме Crazy  То и аз искам да ги "млящя" Joy по цял ден, ама имам и друга работа Crazy И аз пея Mr. Green ама, едни измислици-премислици по цяяяяяял ден  Joy съседите newsm78 сигурно вече ми се чудят на акъла hahaha

# 71
Такова е форумното име и в двата форума - с главни букви Laughing

# 72
  • UK
Такова е форумното име и в двата форума - с главни букви Laughing
отивам да го видя  Joy

# 73
  • UK
ама то туй  Thinking да не  е кодово името newsm78  от овцЪ Joy Joy Joy Joy

# 74
Такъв е ника на потребителя - аз не съм я срещала в бг мама, а в другия форум не чета. Не я знам каква е.

Общи условия

Активация на акаунт