Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 3

• 23 191
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
И аз пея Mr. Green ама, едни измислици-премислици по цяяяяяял ден  Joy съседите newsm78 сигурно вече ми се чудят на акъла hahaha[/color]

Коконче  предлагам ти една много забавна песничка http://muzika.dechica.com/songs/text1/december.htm
Тя беше първата ,която аз се научих да пея на Мишето ,когато беше много мъничка.

# 76
  • UK

Добър вечер!

Миракси Hug много благодаря сега я виждам малко е късничко за да им я пусна ама утреееееее Crazy

Не можах да се стърпя да не го споделя с вас! Joy Joy Joy

"...Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми Че ще се прибера точно в 12.00. Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пияна. На влизане в къщи часовника с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжа ми ще се събуди от кукането изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си от гениалната идея, за да избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно мислейки колко интелигентна и умна съм. На сутринта мъжа ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах в 12.00 както му бях обещала. Помислих си "спасена съм"...след което той каза....-между другото трябва да сменим часовника с кукувицата. -Така ли - казах аз трепереща...- и защо любов моя?... - Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа..."

# 77
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Коконче, в първия момент си помислих, че това е твоя история, но после се отказах Laughing
Напиках се от смях за добро утро Laughing

# 78
Добър ден.

Де тоз късмет да сме кукувици  hahaha hahaha hahaha

Днес ще ходим пак на ехо, смятам това да е последния преглед, омръзна ми да се занимавам с некадърници, и после аз по интернет да си лекувам детето. На всичкото отгоре това лекарство дето го взимаме, не трябва детето да се излага на пряка слънчева светлина, защото се получавали изгаряния. Като гледам другата седмица се стопля, това означава че на разходки не можем да ходим  Whistling

# 79
  • София
много е лошо като няма адекватни лекари  ooooh!

# 80
Фели, успех и после пиши как е минал прегледа.

Колко време се налага да го пиете това лекарство?

# 81
Уж най-добрия за нашия регион, даже като говорих с Маринов ми каза, че ако не съм от Варна щял да ми препоръча него. Егаси доктора, миналия четвъртък бяхме при него и на следващият ден пак за ехо, той не си спомняше предния ден за какво сме били при него  ooooh!

Наде, по принцип това лекарство се пиело от 8 до 10 дни, на нас днес ни е 5 ден и за какво ни вика и аз незнам, тоест знам, да снесем пари. След тези дни Маринов каза, че се вземало по 1 прахче на ден като поддържаща терапия. Смятам да го давам 10-15 дена и да приключвам. Днес ще се разправям с него. Тъй като в 90% от появата на тези екстрасистули не се знаела причината по думите на Маринов, според мен лекуват последствието а не причината. Идва ми чак да запиша една медицина на дърти години, белким си лекувам децата адекватно. Казвам му, че когато спи ги няма, той ми отговаря че това не е хубаво. Питам защо, отговаря ми се така пише в книгите. Тез книги аз ли трябва да ги чета. За какво е толкоз години доктор, практиката явно не му е стигнала. Поне имам малко надежда, когато ни преглеждаше другия доктор, около него се въртяха едно младо момче и момиче, явно кандитат доктори. Момчето още докато ни видя, хем ни е виждал 1 път преди месец и половина, каза - аз това бебе го познавам, то имаше едисикакъв проблем. Дано стане доктор, че другите да случат на специалист.

# 82
Фели, дано да се разреши проблема с тези екстрасистули. От личен опит знам, че е брутално да не знаеш точно за какво става въпрос и да се точат дни и седмици и месеци.
За лекарите - има и много компетентни, има и плява. Просто трябва бързо да отсяваме плявата от качествените, защото иначе си е губене на време.
Ако имаш съмнения за нивото на компетентност във Варна, отидете в София. Иначе ще се въртите в омагьосан кръг.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 11:58 от Надежда :)

# 83
Фели, защо не идете при Велковски? Вярно много път е, ама там са най- добри, дори да не го прегледа точно той.

# 84
Добър ден.

Мина прегледа, взе си парите, каза до неделя да давам по тази схема, която аз определих, защото детето стана по унило, поразвали си апетита, после да давам по 1 прахче на ден като 2 дена от седмицата ще почиваме. Така 1 месец, може да слагаме ваксините. След този месец пак да говодим, ще си помисля дали да го заведа. Аз така или иначе съм решила да ходя при Перси, ще се опитам да го съчетая с преглед при Софийските светила. Намалели са екстрасистулите, поне това показа кардиограмата. Ще говоря и с педито да видим и тя какво ще се произнесе.

Фиксче, и до София да дойда пак същото ще ми кажат. Нали се консултирах по тел. с Маринов от София. Той ми каза същото преди този доктор да се е произнесъл, така че бях подготвена предварително за развоя на лечението.

# 85
# 86
Одобрявам, Фели  Mr. Green
Аз още чакам моите от мадъркеъра.

# 87
  • UK
Хубави са Фелиндра, само дето ги поръчваме Crazy не само ние и взехме вече да се засичаме с еднакви комплекти по разходките ooooh! а аз тъй, не обичам! Искам си дрехи-уникат Crossing Arms
В темата за Амазона си поръчват оттам много изгодни също пюрета (в бурканчета) и кутии с каши на ХИП newsm78 Сега ги зяпах и аз и как ме сърбят ръцетееее newsm12

# 88
  • София
то пък оттук да ги купиш да не е по-разнообразно.
имаме 3 еднакви комплекта от първите подаръци, отишли хората в магазина и на всички еднакво предложили  Mr. Green

# 89
  • UK
Ами аз оттук нищо не купувам Crossing Arms всичко ми е от чужбина или почти newsm78 но не и от тези сайтове Rolling Eyes Сега се зарибих и аз покрай вас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт