Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 3

• 23 549
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
А тъй, покажи й сопата на Ванчето Naughty

На нас едно ходене с единия - до София не ни мърда. Ма поне той е по-послушния. Ослушвам се още и си правя настройки за пътуването - ще гледам да го отложа за някъде към юни.

Моя мъж ще е именник. Смятахме да купим едно агне и да правим именния му ден на вилата с много приятели и роднини, но след кошмарния рожден ден на баща ми миналата седмица, се отказахме Tired Който иска, да идва у дома - аз половин агне ще опека и дроб-сърма ще направя. Като сме в къщи, децата са спокойни и само навалицата ги изнервя, но ще пускам в стаята им само максимум по двама. Другите - в кухнята Laughing

# 676
Имаме вкъщи една детска играчка огледало-слънце и вчера мъжа ми го научи единия като му каже: цункай тате маймуната - и глупачето целува огледалото Joy Joy Joy

# 677
  • UK
Добър ден
айде черпя ви торта
   party023

# 678
Наде,  hahaha

Кокона, какъв повод имаш?

# 679
  • UK
станах по-умна, по-красива и по-по по най Mr. Green с още една година  Crazy Crazy

# 680
Да си жива и здрава. Да се радваш много на живота.
Днес и майка ми е рожденничка  Flutter

# 681
Добре, Наде, тук ще ви следя  smile3530
Това нещо като неофициално примъкване, въпреки че ми е рано още  Mr. Green

# 682
Ади ма Момееее, с медена погача та посрещам Hug  bouquet Примък-примък всички тука да дойдете Grinning
Няма рано - трябва да влизаш в крак с бебешките истории Laughing

Коконче, честит рожден ден smile3525 Да си жива и здрава дълги години да се радваш на момите си, и много късмет и пари, да може да пазаруваш на воля от сайтовете Laughing Hug

# 683
Ох, медена погача, да съм знаела - по-рано щях да дойда  Flutter
Нали съм си възпитана - ще взема да се представя на тези, с които не се знаем  Mr. Green Малък мъж чакаме, дело на Вожда, от 2-ри опит ИМСИ.

# 684
Кокона  smile3525 Честит Рожден ден!Да си много много щастлива и обичана!

Момичета споделете рецепта за грис-халва.

# 685
  • София

koй ще наказваш с това  Sick

# 686
Честит Рожден Ден на рожденичките, да сте живи и здрави, едните да си отгледат момите до внуци, другата рожденичка да дочака правнуче   bouquet

Ау Моме сериозно от втори опит и то при вожда ццццц  hahaha hahaha hahaha
Абе лека полека ша са примъкнете, знам аз за туй тема отворих  hahaha hahaha hahaha

# 687
Колко малък е мъжа? Колко килца е вече?

Моя единия освен повръщане, вече има и разстройство. Вчера идваха майката и сестрата на мъжа ми и явно домъкнаха вирус ooooh!

Имам голяма дилема - моля вещите да дават съвет. Тъй като едното ми момче е с чувствителна кожа, ми трябват меки обуща, от качествени и естествени материали. Кларкс и старт райт ми вършат чудесна работа. Проблем обаче, както вече ви казах е, че и двамата са с крака толумби и имат ширина H. Гледах и в двата сайта за сандали - в старт райт всичките им сандали са ширина F, а в кларкс имат и G. Просто не мога да си представя, че децата ми ще ходят боси лятото, щото са с толубми. Дайте съвет, откъде мога да ги снабдявам с широки качествени обуща Thinking И също да кажа, че имам 4 чифта чисто нови обуща, дето не им стават. Ако някой ги иска, да заповяда.

Миракси, аз таквоз чудо не съм правила.

# 688

koй ще наказваш с това  Sick

Мен  Mr. Green
Много ми се яде напоследък.Дават на Мишето в ДК, ама и го изяждам аз.А пък и по много малко дават newsm78

# 689
гледай па тая как подяжда детето tooth

Общи условия

Активация на акаунт