Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 3

• 22 617
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • UK
Добър ден

Наде Hug много хубави обувките Crazy жалко, че не са розови Joy

# 736
То остана с розови да ги обуя Rolling Eyes то не че можах да ги обуя де, но поне имах мерак Joy
Фели, давай новата тема Simple Smile

# 737
  • UK
И тая тема я изписахме Crazy

# 738
Не мога да повярвам - купих си 5 пакета памперси на "Памперс" по 140 броя за 0,09лв. на бройка и 60 пакета мокри кърпи на памперс за 0,70лв. #Crazy

# 739
  • UK
Не мога да повярвам - купих си 5 пакета памперси на "Памперс" по 140 броя за 0,09лв. на бройка и 60 пакета мокри кърпи на памперс за 0,70лв. #Crazy

Наде Hug молим ти са, после пак ще ме питат Mr. Green откъде се снабдявам с мангизите Crazy

# 740
Ти ходи поръчвай, че далаверата е голяма, па ти си знаеш отде са ти парите. Е извинявай, ама тук с най-голямата отстъпка една бройка памперс излиза най-евтино 0,38-0,40лв., мисля че 0,09лв. на бройка е повече от изгодно. А всички тук знаем, че от разхода за памперси не можем да избягаме - поне не и скоро. Същото важи и за мокрите кърпи.

# 741
  • София
и аз напазарувах за до догодина памперси  Crazy
транспорта до българия ще е май по-скъп от цената им иначе.
3 пакета за 12-13 лв  Mr. Green

# 742
  • UK
от гросерито ли или от Амазона? аз си чакам една пратка тия дни Crazy вие сигурно вземате и по-голям номер памперси, ние сме още с двойката Heart Eyes

# 743
Коконче, и 2-ка има - бройката излиза по 8 стотинки #Crazy В амазон, само че трябва да си направиш нова регистрация да ползваш амазон прайм и амазон фемили. Ако искаш допълнително инфо, питай. Аз отивам да взема още 5 кашона - стават общо 15, не знам де ще ги складирам Laughing

# 744
Трябва да ме светнете, че на органикс ми харесват доста неща- бисквити, барове разни. Ама сега счупих касичката и няма скоро да я напълня, другия път.

# 745
Въх, Наде, откъде тая далавера?

# 746
В amazon.co.uk

Регистрираш се и с регистрацията ти дават бонус 3 месеца да ползваш амазон прайм - за разни намаления, безплатна доставка на следващия ден, опцията за 15% намаление Subscribe & Save, амазон фемили и т.н. Само, преди да ти изтече гратисния безплатен прайм, отиваш и се отписваш да не си прайм мембър, иначе ще те чарджнат 79 паунда такса за следващата година Mr. Green

Тъй, като се регистрираш, те автоматично ти го дават този безплатен прайм, ти нищо не е нужно да правиш. После ставаш член на амазон фемили, като станеш член, виждаш че има 50% промоция на памперси и мокри кърпи и като отидеш на определените памперс пакети, избираш не еднократна доставка, а Subscribe & Save и също така записваш промоционалния код 50FAMILY и пакет от 174 броя например ти става от 20 паунда на 6 #Crazy Правиш поръчка обаче за всеки кашон, защото ако избереш директно повече от 1 бройка, ти прави доста по-малка тостъпка. От един вид памперси можеш да поръчваш до 5 кашона. Същото важи и за мокрите кърпи.
Subscribe & Save опцията е да ти докарват всеки месец или на всеки 2 или 3 и т.н месеца дадена доставка. Само че можеш още след първата доставка да си канцелираш от My Subscribe & Save всички поръчки.
Вярвам, че съм обяснила достатъчно подробно. Много рядко правят такива оферти, тъй че си струва да се поръча голямо количество. Офертата е валидна до 09 май, но пише, че до изчерпване на ваучерите или нещо подобно, т.е може и по-рано.

# 747
Перфектна си, мерси много  Hug Само че аз имам вече регистрация, трябва да помисля какво мога да направя по въпроса...

# 748
То и аз имах една регистрация, но си направих втора с друг мейл адрес, а всички други данни същите tooth

# 749
  • София
То и аз имах една регистрация, но си направих втора с друг мейл адрес, а всички други данни същите tooth
и аз така  tooth tooth
15 кашона се чудя превозвача дали на кг или на обем ще ми ги таксува  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт