Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 308
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Лус, много ти благодаря, че сподели с нас за тази дама. Невероятно рисува, страхотен талант.

Страхотно семейство..., много ги харесвам... усмихнати, спокойни...

# 451
  • София
Ха, ха, ха, стоплих вече какво става,  ама ми трябваше време защото ми е слаб реотана У главата.. Няма значение, друг път ще ви кажа.
Та,
Людачка не пипай  повече балкончето. Много си е добре. Какви облаци те гонят... newsm78 Ще го развалиш, не барай!!!!!! Облаци...да ти пратя един художник и теб да нарисува в поза която си се харесваш... Глупости на търкалета само си желаеш...
Тениските са хубави, а Калина Тонева трябва да я знам от едно място. Много е добра.
Смърфи, този твой вирус така няма да мине. Не можеш ли малко антибиотик да вземеш, само за три дни..път те чака. Бабино лекарство зная, ама е много драстично и боли. Веднага ще ти пресече и хремата и гърлото.  Напоен и добре  изстискат  памук със спирт и го шмръкни в ноздрата ама силно, болката е жестока, но и ефекта е поразителен. Обувки викаш, че вече си имаш, да са ти удобни, браво,  а красивите   ги пази за София  да се фръцкаш  wavey
...........А за обувките, аз също съм с паднал свод и трудно намирам. По-скоро винаги си намирам при хубавите брандове. Както се казва: Аристократ по душа съм, защото по произход не съм. hahaha
Не бе,  душа и по произход и по произход...и по мислене.  Simple Smile
Джейми, хубава картичка ли е това?? Ти ли ги правиш?? Много сте сръчни всички, а на мен ...ръчки У....къде бяха....там, вие си знаете.
Креми, що тормозиш детето?
Да питам, когато се прави освещаване на къща се кани отчето да ръси за здраве, а друго какво се прави...погачки разни, обяд или...кой се кани?? Благодаря!
Толкова много ядох днес , че се мразя, ама така се мразя...жестоко. Най-обичам когато ходя по улиците  да си гледам и да дъвча...ами вземи си дъвка бре Маро, да ама не, взех си пица, после ударих и един МакдОнАлд + кафе и + няма да кажа че ме е срам.  Embarassed Сега ако ударя и една бира....станА страшно.  Mr. Green

# 452
  • София
Добре, Марче, няма да пипам... а и Калина обеща да помогне, ако искам...

Ще погледам един стар филм...

# 453
Марче, ние като осветихме апартамента в София, бяхме само двамата и майка ми, която по случайност беше на гости по това време. Имаше лека почерпка, питка май купихме готова, ако изобщо е имало. Нещо ми се върти в главата, че осветеното олио го сложихме в едно кандило и така си го пазим. Майка беше сготвила нещо по-официално и поканихме попа да остане, но той отказа и си бяхме само 3-та. Аз не обичам на такива лични неща да присъстват много хора. В Бс не сме освещавали още. Хубаво ми напомни.

# 454
Марче тук ли си още ?

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 22:22 от J_M_M

# 455
  • София
Марче, ние като осветихме апартамента в София, бяхме само двамата и майка ми, която по случайност беше на гости по това време. Имаше лека почерпка, питка май купихме готова, ако изобщо е имало. Нещо ми се върти в главата, че осветеното олио го сложихме в едно кандило и така си го пазим. Майка беше сготвила нещо по-официално и поканихме попа да остане, но той отказа и си бяхме само 3-та. Аз не обичам на такива лични неща да присъстват много хора. В Бс не сме освещавали още. Хубаво ми напомни.
А, така, благодаря! Не, гости външни няма да има, само семейството е. Това за олиото и кандилото го бях забравила. Добре че ми напомни. Да, погача ще се направи и отчето ще го поканим, друг ...няма. Браво!!  Hug
Джейми, тук съм, мила Показвай ми, чакам те. Няма да ходя никъде.  Heart Eyes

# 456
Е горе е .

# 457
  • София
Видях, видях, видях...сладуууурче!!! Каква торта с колички си има, браво Джейми , страхотно е! Благодаря, че сподели. Hug

# 458
Смърфи речника преведе  hahaha аз не съм с паднал свод, но ако не са ми такива обувките бързо ми се изморяват краката и разходката става мъчение. Произхода по принцип не се знае знае ли се – може да си нечия издънка под прикритие  newsm78
Джейми ако обичаш нахуд – нахуд с печен пипер, киноа със зеленчуци, боб в гърне, табуле, постни лозови сърми, грах, картофена салата, много обичам ашуре. Баща ми постеше и то пълните пости. Аз се опитвам, но само без месо, че иначе ще остава много храна. Картичката ти е страхотна – и преди си показвала твои творения  както се казва „който може- го може”
Марче по принцип по време на пости не се прави, но отиди до църквата си и питай баба клисарка – най-добре ще ти каже и какво точно се приготвя, и кое се отчита в църквата, а и е хубаво да се мине през църква преди големите празници – сега е все за здраве – преди Великден и свещ за мъртви не се пали – така знам аз.

# 459
Къде е това горе и какво е????????????

# 460
Ех че хубав рожденик!!!  bouquet
J_M_M и картичката е страхотна-браво!!!  bouquet
Смърфи -да оздравяваш бързо и честито нови обувки!Ще чакам и аз снимки от разходката. Heart Eyes
Скрит текст:
Няма да мога да си го позволя,поне да се наслаждавам с вашите снимки на тези красоти! Laughing
Креми-браво за срещата днес!
Ама не направихте ли снимки поне да ви видим? newsm78 Wink
Аз днес си направихме разходка с щерката и подаде документи за нова лична карта-поне сега до като е ваканция. Mr. Green
Купи  си две блузки с къс ръкав за лятото и аз си взех цветенца за саксиите за терасата.
Готвих свинско месо с картофи на фурна.Днес иначе беше облачно и хладно.Дано утре е по -хубаво времето.
Хайде по едно питие за лека нощ. Wink
Скрит текст:

# 461
Е как лека нощ след тези питиета, Писенце?! Да идва Лус и Калинка с техните картинки и да се започва веселбата. Party

Джейми, картичката ти е много готина. Аз казах ли ви, че картичките за осми март на майка ми и РД на сестра ми са пристигнали след месец и 20 дни пътуване от Германия до Бс? Вече не помня. newsm78

Снощи ми беше лошо и хич не ми беше до готвене, затова от много мислене и чудене направих гъби с ориз на фурна. Станаха супер, днес ми е малко по-светло пред очите и ще напълня червеното цвекло с кайма. Ама в тази арменска кухня с много масло готвят, та се чудя, ако го заменя със зехтин или го намаля дали ще е голям гаф?

# 462
Писенце не си падам по бирата, ама ти така тертиплийската я поднесе...и с този чируз...НАЗДРАВЕ!!!
Смърфи пробвай - по принцип цвеклото носи мазнина като картофа - поне за мен.

# 463
  • София
Е как лека нощ след тези питиета, Писенце?! Да идва Лус и Калинка с техните картинки и да се започва веселбата. Party

Джейми, картичката ти е много готина. Аз казах ли ви, че картичките за осми март на майка ми и РД на сестра ми са пристигнали след месец и 20 дни пътуване от Германия до Бс? Вече не помня. newsm78

Снощи ми беше лошо и хич не ми беше до готвене, затова от много мислене и чудене направих гъби с ориз на фурна. Станаха супер, днес ми е малко по-светло пред очите и ще напълня червеното цвекло с кайма. Ама в тази арменска кухня с много масло готвят, та се чудя, ако го заменя със зехтин или го намаля дали ще е голям гаф?
Давай със зехтин. Това много масло ще ви докара  само стомашно- жлъчкови проблеми. То масло, масло....ама в сладкиш нещо, а в ежедневно хранене, лошо. Въпреки, че ориз + гъби, пиле се готви само с  масло, то може и да се замени спокойно.
Голям скандал е станал, вероятно и вие го четете....жестоко е.  Joy

# 464
В Клюкарника ли? Wink

Ще пробвам с по-малко масло. Peace

Общи условия

Активация на акаунт