Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 304
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • при късмета
Привет,
цял ден нямах време да драсна два реда. Седнах за малко и с друго се хванах, после трябваше да излизам.
Сменяхме днес, долу в главното табло, гнездото на бушона. Имаше профилактика и бяхме без ток, та да съчетаем нещата.
Трябваше и още нещо да свърша и кога стана време за детето не разбрах.
Тепърва правя кърначета за вечеря. После ще ви прочета по-подробно
Гушки на всички  Hug

Информирайте модератор за ЛС

# 436
Ха здравейте да - пия едно кафе преди вечеря    bouquet
Родителската среща не ме изненада – отглеждам гений  Joy  само дето после от тестовете видях, че има още две нива по английски да наваксва, но до края на годината се надявам да се справим – та системата учене до дупка, спорт и профилактичен бой помага  baduu
Смърфи честити ти „кучешки обувки” със здраве да си ги носиш   animal037 добър избор за улични обувки е направил тм. Не съм експерт по домашно лечение, но когато сме така правя гореща вана с морска сол и след нея ползвам тигрова мас – ако се сещаш едно време му казвахме „виетнамско чудо” /продава се и в Англия, та може и при вас/ - правя масаж на ходилата с него – то е със силна миризма на камфор – загрява ходилата и от дишането отпушва носа, слагам и свободни, памучни чорапи и спя. Ако намериш и камфоров спирт да накапеш на възглавницата също е добре. Така правя и на детето.
И аз влизам трудно във форума...
Мони бързо оздравяване и за теб  Hug
Тити знам ги тия неща, та за това казах, че да тръгне сем. с деца заедно е меко казано авантюра. Как е Емо - свикна ли да се оправя със себеподобните на инглизки?
Славка пращай и насам лаврачета  Praynig
Морена хабер нямам от К-та  hahaha

# 437
  • Fort Worth, TX
newsm78
Ха, здравейте мили дами!  Hug
Пак ще дойда. Сега мисля.
И кво измисли.

# 438
  • София
Добър вечер...

Аз днес отидох с Петьо на гости за да взема тениската му... ексклузив... Момичето рисува невероятно... Уж за 15 минутки, а мина незабележимо 5 часа... Shocked

Приключих с балконите... ММ да си подреди чекмеджетата със неговите работи на единия, аз със кухненски - на другия... Все пак купих си едно малко бурканче със синя боя... Утре ще видя дали ще о**ра работата с този облак... ММ ми вика, нИдей бе, мило Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ето го единия...
Скрит текст:

Марче, можеш да идваш, дори пепелник съм взела...

# 439
Калинка, хубаво каза "виетнамско чудо". Тук няма, разбира се, ама си купихме от Буенос Айрес и съвсем съм го забравила. Сега ще го потърся. А на двете бани, които имаме, нямаме ни една вана, лоша работа. Аз само с гореща вана със соли се лекувах в София. Сега ще питам някой от българите дали се продава камфоров спирт и как е аджеба на испански. За съжаление си е вирус и трябва да си мине време да се изчисти организма от него.  Sad
Иначе за обувките, много са удобни. ММ си купи и на него един чифт. Тук Hush Puppies, Salamander, Bata имат фабрики и цените са много изгодни. Имат и техни хубави брандове. Всичко е естествен велур или кожа (нали имат стотици милиони говеда), но например Geox са внос и са умопомрачително скъпи.  ooooh! После мога да ви пусна снимки.

Ех, Креми, къде е Коцето сега? Гледам ги тези две мивки с връх (натрупаха се само за снощи) и въздишам дълбоко.  Sad

# 440
Лус - тениска на Петьо ли рисува? Балкона е станал трепач   bouquet
Смърфи - alcohol de alcanfor http://www.quimicoscampota.com/productos-farma-cosme.html дано ти помогнах. Като купувам "улични" обувки не се водя толкова от марката, колкото да са с повдигнат свод и с естествена материя вътре, че дългото вървене изморява и запотява краката.

# 441
  • София
Да, Калинке, аз дадох бяла тениска, ето я...

А това са за Миленка предишните 2 месеца...
Скрит текст:

# 442
# 443
Лус   bouquet браво!!! страхотна е!!!! Наистина дамата рисува превъзходно! Надявам се и собственика на тениската да е доволен  hahaha
Смърфи поне преди да си легнеш направи солена вана на краката - все за чифт копита ще намериш съд  hahaha hahaha hahaha

# 444
Ама, Лус, това рисувано ли? Много е добро момичето. Peace Дай малко повече инфо за нея.
Леле, каква голяма тераса имаш! Браво, харесва ми! Heart Eyes

Калинка, мерси за превода. Hug А за обувките, аз също съм с паднал свод и трудно намирам. По-скоро винаги си намирам при хубавите брандове. Както се казва: Аристократ по душа съм, защото по произход не съм. hahaha

# 445
  • София
Писах, писах, въпроси задавах, съвети раздавах и накрая едно нищо.  Mr. Green Къде ми отиде писанието....тръгвам да го търся.
Пак ще дойда след малко.

http://www.youtube.com/watch?v=QhDwUj0BE_o
Yanni ще има концерт в София. В НДК. Кой ще ходи??

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 21:32 от marchеva14

# 446
Привет , до сега си играх и реших малко да си почина та да видя как е тук.
Morena първото К- Кауфланд е сигурно , а за второто се двоумя между- кюфтета, козунак и курабии   Joy Joy
гладна кокошка просо сънува
 Ladybird_ , без нищо животинско, само житце ,тревица и водица  Grinning остават 16 дни до Великден Simple Smile
Днес ориз със зеленчуци беше ,за утре едни  соеви кюфтенца с зеленчуци мисля, ама ще импровизирам , за останалите направих дробсърма, имат и за утре.
luss много хубава тази тениска Simple Smile

Смърфиетка ех разкарвай го вече този вирус  Hug
Марче измисли ли?
ма ко днес по спокойно ли ти е ?
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Ето с такива неща си играя
Скрит текст:
това е за годишнина на мамини от сватбата,беше на 1 април Simple Smile

# 447
  • София
Ама, Лус, това рисувано ли? Много е добро момичето. Peace Дай малко повече инфо за нея.
Леле, каква голяма тераса имаш! Браво, харесва ми! Heart Eyes

https://www.facebook.com/KALINATONEVA ... Наистина е много е добра... Не знам дали ще ти се отвори...
https://www.facebook.com/KALINATONEVA/media_set?set=a.1065219360 … 277071&type=3

http://kalinatoneva.deviantart.com/gallery/

Тя е майка на съученичката на Петьо...
А ММ й прави мечовете и други железарии за филми, например в 300 - 2-ра серия... днес бая мечовете и пръстените ми показа... Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 21:48 от luss

# 448
Лус, много ти благодаря, че сподели с нас за тази дама. Невероятно рисува, страхотен талант.

# 449
  • UK
...... приличам на баба със студено къдрене от преди 6м.  rotfImbo rotfImao hahaha

E,НЕ!  smile3532

Ама Бонболина  Hug туй истина ли е, божкеее еще припадна вече от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy[/color]

Тука вече Кокончето ме довърши.....  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Joy Joy Joy Joy ма аз си помислих, че е истина ох боже такъв смях  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт