Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Седнах да ви видя, още се мотая на следобедното кафе.
Тази смешка на Бонболина и мен ме ме умори от смях, страшна е.  Joy Joy Joy Joy...
Варя мляко с грис за  закуска на Гукан, та ставам докато не е изкипяло, а и маята ми може да е втасала...  Mr. Green

# 421
Привет, момичета! Трети ден с това чудо се влача и по-зле става. То витамини, прахчета, ужас, нищо не помага....

Креми, да вземеш да го изпратиш твоя Коце у нас, че имам две мивки пълни до горе с мръсни чинии?  Wink

Да ви кажа нямам никакво намерение да приветствам новите попълнения. Видя се вчера за какво става въпрос. Днес по същия начин. Че и стилът на писане е еднакъв. Ако админ провери, сигурно и ИП-то ще е еднакво.
Имам си и обувки вече за екскурзията. До офиса на ММ има аутлет голям и в него много марки. От Хъс Пъпис ми купил вчера едни велурени полуботи, на по-височка подметка. От вътре са с кожа, супер са. А и ми лепнаха на крака. Та с тях ще меря улиците, ама ще си взема и кожените маратонки. Сега остава да си намеря и яке. Ама ако продължавам с този вирус, не знам как ще стане.

# 422
  • Germany
Смърфи иди на лекар. Аз съм вече една седмица зле от това чудо. Утре ще се пробвам да ида на лекар щото се притеснявам, че не ми минава... Като парцал съм и главата ми е като балон. Такова чудо, толкова дни не е било...

# 423
Влизам само да кажа, че Кремито е страхотна! Земна и практична, кефи ме.
Да оздравявате, ей!
Крем, имаш лс.

# 424
Ами ще трябва да отида в спешното, че иначе чак за другата седмица ще ми дадат час.

И аз си имам ЛС от току-що регистрирам... Някой дали има някакво обяснение какво става тук от няколко дни?

# 425
Калинка за какъв стандарт говорим ?Първоначално всички бг са с други съквартиранти.Ако идват само за едните пари не виждам смисъла.А ако имаш 6 -10 хил.лв да тръгнеш малко хора ще се навият.
Едва след като си стъпят на краката, всеки се отделя в самостоятелна квартира.А тогава вече идва и всичко по-местата си.Имам познати ,които все още не могат да заживеят сами и отделно.
Стоя тук не само заради стандарта.Стоя защото детето ми има много по- добро бъдеще отколкото мога да му предложа в бг.Това е моята причина,която винаги ме е задържала.Втората е мм понеже на него тук му харесва.А ако бях решила да си остана в бг до сега да сме се разделили милион пъти.Това живеене отделно повече от година разделени не е за мен.Имам и познати които детето им от бебе живее при баба си и тя го отгледа до 3.Майка му нищо не разбра.Нито първи стъпки,нито 1 зъбче и т.н.
Предпочитам да съм си до детето нон стоп.За мен това е сериозно и отговорно решение.Отделяла съм се веджъж от него за 2 седмици и уревах света.Хем майка ми го гледаше и й имам доверие.
Не искам да съм черногледа ,но и аз така мисля за новорегистрираните.
Ако са тези които си мисля е много малоумна постъпка.

# 426
Ами писах на админите, за няколко минути получих 3 ЛС, абсолютно неадекватни. Снощи имаше поредната новорегистирана с абсолютно неадекватно мнение в друга тема, в която пиша. И интересното е, че изчезват много бързо.

# 427
  • Fort Worth, TX
Смърфче, аз още вчера се усъмних и пишех малко на контра, ако обърнахте внимание.Малко оставаше да тегля една нашенска.
По въпроса за Коцето пак го чака пълна мивка Mr. GreenДа си бяхте в Плд ти го пращах отма.Закарфичваш го с 5 лв и чиниите ще ти измиие, че и косата ще ти оправи бонус. Grinning
Айде оправяй се, че голямата ябълка те зове.И да снимаш, много да снимаш.На теб ти се отдава. Laughing

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 18:54 от Кремито

# 428
  • Бургас
Аз също имам ЛС.
Смърфинка,добре че си докладвала.Аз информирах модератор за друга тема и ми беше вече неудобно,ще си кажат тая б...си клюкарката. Laughing
Все искам да те поздравя за екскурзията ви.да си изкарате чудесно.
Завиждам на дамите за срещите им.
Мони,пийте студена бира и ще ги изкъшкате вирусите.

ММ си дойде от гръцко с много риба.Вкусни,чудесни лаврачета!Мляс!

# 429
  • Fort Worth, TX
И какво толкова ви пишат начи в тези лс..Мен никой не ме харесва и нямам лс. Mr. Green Mr. Green

# 430
Аууу, Славче, хапни едно лавраче и за мен:))) Нямам търпение да се прибера, ще ям риба и морски дарове всеки ден. Леле, ако се чуех какво казвам преди години, нямаше да повярвам. Хич не ядях такива неща, ама сега като няма....

Креми, за лятото го вземам веднага:)

Ако се появи още някой, директно го даваме на админите за спам.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 19:54 от Смърфиетка

# 431
Здравейте, дами.
Креми, и аз го искам твоя син. Щом и прически прави няма да има равен, че и само  лв струва. Simple Smile
Смърфиетка и Мони, да оздравявате бързо. Аман вече от болести.
Браво за срещата момичета. Много е приятно да видиш някого на живо от тук.
ММ отиде на събрание на входа и ние с бебо се гледаме. По скоро той се катери, сяда и става в кошарата, а аз минах да ви нагледам.

# 432
  • София
 newsm78
Ха, здравейте мили дами!  Hug
Пак ще дойда. Сега мисля.

# 433
Марче, какво мислиш, дай заедно да мислим! Нали знаеш, че две глави мислят по-добре от една. Peace

Аз пак да ви се оплача - от няколко дни влизам много трудно във форума, много бавно ми се отварят темите, в две думи - бавно и трудно. А не е така с други бг сайтове!  newsm78

# 434
  • Sofia
Пак ще дойда. Сега мисля.
Ееее, не...  Joy Joy Joy Joy.
Нали не знам (ама дано е хубаво де) какво мислиш, душа, така прихнах....
Недей така, бре душа! Шъът! Що така говориш, малко ли външни наблюдатели имаме, ще ни обявят в еретични способности.  Нали такова нещо за нас, домакините не се предполага...

И аз си имам лс... от два различни ника. Аз пък искам да не ме харесваха, ама...
И точно както някой каза (простете, че не помня) всички, дето се изредиха тук (а и ЛСтата ми) все в един стил пишат.
Всяко чудо за три дни...  и за повече да е, не ми дреме.  Mr. Green

Изваждам хляба след малко и отиваме не късно посещение на К.  Mr. Green
Утре смятам К да правя.
А сега познайте двете К-та.  Laughing

Искренно ваша,
малка патиланка!

Общи условия

Активация на акаунт