Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Fort Worth, TX
Косата ми шест.Красива съм.Питай Мушкатова.Тя ме видя.
Абе ти темата в клюто ли имаш предвид?

# 496
Хортензия той човека го е казал... Не се ядосвай! НАЗДРАВЕ!!!

# 497
Кой човек, Лейди? Ма аз не съм ядосана, само за туй, че ми се допи бира, а нямам.Simple Smile
За Креми потвърждавам - първа Убавица е! Че и руса, не си измисля.

# 498
  • София
Кой човек, Лейди? Ма аз не съм ядосана, само за туй, че ми се допи бира, а нямам.Simple Smile
За Креми потвърждавам - първа Убавица е! Че и руса, не си измисля.

Убавица, Убавица е! Руса е, ама ѝ отива.

Кремено, за онази , де.

Калинче, чантичката не е лоша, кожичката ѝ е хубавка, а трътката ѝ ще и я изправя с много намачкване... Joy

# 499
защо тия шемети от вчера  избират нашата тема да си правят т....к?

Човека е Айнщайн  hahaha

# 500
  • Fort Worth, TX
Ирония, Марче.Слънчоглед партия не знаеш ли кво е?И тук и там!надмина демек насра се.
Тя ме е разбрала.Ние с нея не се понасяме к тя отдавна знае какво мисля за нея.Тъй че се е усетила много добре какво искам да кажа.

# 501
Леле, трябва да си надигна трите букви да мия чинии и готвя. Така е, Креми като не ми изпрати Коце да помага.  Sad

# 502

Калинче, чантичката не е лоша, кожичката ѝ е хубавка, а трътката ѝ ще и я изправя с много намачкване... Joy

Две приятелки се срещат и започват да се хвалят:
- Виж, каква чанта си купих – от крокодилска кожа.
- И моята е от крокодил, но от кожата на оная му работа.
- И какво от това?
- Как какво, като я погалиш малко става на куфар!

# 503
  • София
Ирония, Марче.Слънчоглед партия не знаеш ли кво е?И тук и там!надмина демек насра се.
Тя ме е разбрала.Ние с нея не се понасяме к тя отдавна знае какво мисля за нея.Тъй че се е усетила много добре какво искам да кажа.
Добре, че нямам регистрация там и изобщо не влизам, то и няма как  и не ме интересуват глупостите им, а и много се радвам, че някои хора си отидоха оттук. Нека се вихрят на воля.  " Слънчоглед"...ами не знаех какво е.
Смърфи, ти машина нямаш ли там, да ги метнеш вътре..

Калинче,  Joy Joy куфар..

# 504
Сър и Лейди – първа брачна нощ. Лейди притеснена седи на леглото, Сър влиза в спалнята облечен с чисто черна пижама. Лейди започва неуверено:
- Сър, има нещо, което… трябва да ви кажа… Аз, аз… всъщност вие не сте ми първият.
Сър става и излиза от стаята, връща се след малко преоблечен – този път пижамата му е на цветя. Лейди го пита:
- Сър, много ли се засегнахте?
- Не, официален ходя само на премиери.

# 505
  • Fort Worth, TX
Марче, слънчоглед партия е човек, който си мени мнението  и убеждението според момента и ситуацията.
Не исках да се изказвам грубо.Повдига ми се от такива като нея.

# 506
  • София
Марче, слънчоглед партия е човек, който си мени мнението  и убеждението според момента и ситуацията.
Не исках да се изказвам грубо.Повдига ми се от такива като нея.
Остави я да се вихри...бе. Нищо ново под слънцето, нека се радват че имат думата. Не ме интересуват. Край!

Калинче, Калинче това за премиерата ...много се смях,  като лудите самичка.. Joy Joy

Аз се напих от тази бира и си лягам.
Лека ви!

# 507
Ох, Марче, аз ако имах машина, нямаше да се оплаквам. Тук на пазара се продават 4 вида машини, моделът за нашата дупка е спрян от производство. Голям късмет. Тук хората си имат емплеада (прислужничка), к0ято им чисти, мие, готви и децата им гледа. Пуснете си някой латиноамерикански сериал - всичко е едно към едно - и къщите, и слугите, и отношенията, и двуличността по отношение на религията, и прическите им, и глупостта им... Wink

Само, че аз си имам сеньора Мария само в понеделник, след това сеньора Смърфи запрята ръкави и се хвърля в самоотвержена битка с домакинстването.  hahaha

# 508
Смърфи  hahaha hahaha hahaha Интересно е при теб   bouquet
Лека прекрасни момичета

# 509
  • Бургас
Какви слънчогледи? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт