Отговори
# 525
Здравейте,
искам да попитам, дали математическото състезание "Еврика" /за 7 клас/ , което ще се проведе днес в 107 ОУ "Хан Крум" е само за ученици от самото училище или може да се явят и външни седмокласници?

# 526
Едно списъче с необходимите неща за всеки изпит върши страхотна работа, защото човек наистина се притеснява като наближи изпитът.
  newsm10

# 527
  • София
На нашата родителска беше изрично обещано, че  във всяка изпитна стая ще има сверен стенен часовник Simple Smile

Колкото до ученическата карта - погледнете дали е и  с актуална снимка. На много снимката е стара и на влизане в училищната сграда може да има проблем, тъй като квесторите и на вратата понякога са външни и не познават учениците (поне при нас беше така). Помня, че в годината , когато кандидатстваше голямата ми дъщеря, пред канцеларията дни наред се виеха опашки за подпечатване на нови  карти - един я загубил,  на друг снимката била от време, когато бил примерно дългокос и т.н... hahaha

# 528
  • Русе
Благодаря за напомнянето за ученическата карта!   bouquet

Отивам да я търся.

# 529
  • Карлово
Благодаря за напомнянето за ученическата карта!   bouquet

+1 Simple Smile
Отивам да я сменям, понеже е със снимка от 3-ти клас с къса коса и криви зъби, не че сега са много прави, но са различни.

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 10:57 от chatNoir

# 530
  • Варна
Имаше деца при нас със забравени лични карти, но никого не върнаха. Определено майките им ,а и децата доста се бяха притеснили, ненужни емоции преди изпит.

Като каза Андариел за чертожните инструменти  се сетих за нас.2 седмици преди изпита съм приготвила торбичката с всичко необходимо и личната карта вътре, и водата и стояха до вратата. Crazy Карам го аз сутринта, той притеснен определено, все пак математика му предстои. Laughing Слиза от колата и аз с него (имаше много родители),директора отвън ги привикваше по стаи,явно за да не става навалица по стълбите.Човека с всичко необходимо уж в торбата. Връщам се аз към колата и виждам на земята изтърсени 2та му молива. Twisted Evil Е, оправил се е ,взел е назаем от дете и добре, че е видял преди започването на изпита, че определено е щял да стане проблем. Та така! Заплес си е човека, ако ще и мама всичко да е приготвила, той пак се е изявил. hahaha

# 531

За часовника е вярно. също и купете няколко химикалки, пишещи в един и същ тон и ги вижте дали пишат гладко, че е голяма мъка иначе. По математика да носи два молива, вижте си чертожниите инструменти. Подробностите имат значение и това е грижа на нас, родителите да се справим организационно, за да може децата да си гледат задачите и пликовете.

Andariel, благодаря за напътствията.

Дали да не сложим списък на първа страница

# 532
Здравейте,
искам да попитам, дали математическото състезание "Еврика" /за 7 клас/ , което ще се проведе днес в 107 ОУ "Хан Крум" е само за ученици от самото училище или може да се явят и външни седмокласници?

Състезанието "Еврика" тази година е на 14.06. от 10.00 ч. и в него не участват ученици от 7-ми клас.

Днес е вътрешният изпит за прием в НПМГ и той е само за ученици от 107-мо.

"До 18 април 2014г. комисия в състав от преподаватели на НПМГ и на 107 ОУ обявява учениците, завършващи 7. клас на 107 ОУ, допуснати до вътрешен изпит. На 26 април 2014г. от 14:00 часа комисията провежда вътрешния изпит. "

# 533
Здравейте момичета!
Аз съм майка на седмокласник от ПМГ Бургас и утре има пореден пробен по математика.Обещавам да го качим.
МОЛЯ за потребителско име и парола за пощата, за да реши някой вариант от друг град.Ще ни е интересно да видим задачи от СМГ.Предварително благодаря.

# 534
  • София
Здравейте,
имам следният казус според графика за кандидатстване в датите за записване след 2ро класиране сме на море  Crazy. През януари, когато правих резервацията за лятната почивка въобще не съобразих ooooh!, че драмата с кандидатсването няма да е приключила  #Crazy. Има ли някакъв начин, някой близък на семейството да запише детето или ще се наложи да се приберем за ден  Tired? Иначе дъщеря ми в момента е на пробен по БЕЛ в Междучасие  Peace.

# 535
  • София
В следващата тема ще сложа примерен списък на първа страница. Вие само давайте идеите, а аз ще трупам Simple Smile

# 536

happynes ,не се притеснявай за записването-пожелавам още на първо класиране да се запишете Peace
Меналата година лично придвиж Peaceх документите на две близки деца в различни училища за 2-ро класиране и окончателно записване Hug

# 537
а листове за писане нали не трябва да се носят, от училището им дават? и са карирани, нали?

# 538
Да,листовете се дават от  училището.Носете химикалки,молими,инструменти за чертаене.

# 539
по въпроса за моливите - в справочника на Регалия пише, че се използват само черни моливи, имат се предвид нормални графитени моливи, предполагам, а не примерно черен молив от комплект цветни моливи? според сина ми графитеният нормален молив пишел различно от черния "цветен" молив и много държеше да знае кой се използва

и още въпроси покрай прочетеното от справочника - проверяването на работите става от двама души и при определени разлики в точките (за преразказ 5 точки), крайната оценка е на артитър
но какво става ако има разлика примерно 4 точки на преразказа между първия и втория проверител, какъв ще бъде крайния брой точки - средноаритметичен ли?

Общи условия

Активация на акаунт