Отговори
# 255
  • Варна
Честит празник и на рождениците, и на майките им Simple Smile. Да сте здрави. На първите желая и успешен прием по първо желание, а на вторите да са все така информирани и споделящи.

# 256
 newsm59 nbirthday
Честито на рождениците и техните семейства. Нека много здраве и късмет да съпътстват порасналите вече деца!

Ние сме много успокоени  Simple Smile. Не знам защо така. Може би затишие пред буря...... newsm78.

Иначе в последно време се представяме доста добре на пробните изпити и това ни успокоява донякъде.

Поздрави и късмет на всички!!!

# 257
  • Карлово
Весел празник и сбъднати мечти на рождениците newsm51

# 258
Честито на рождениците и техните семейства    nbirthday. ura

# 259
Честит рожден ден на овнетата! Много здраве и късмет!

# 260
  • София
Честит празник на рождениците! Да са живи, здрави, щастливи и успешни!  bouquet

Излезли са резултатите от областния кръг на олимпиадата по мат.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 22:51 от пенсионирана русалка

# 261
Честит празник на рождениците! Да са живи,здрави и да пожънат успехи! newsm59  ura

# 262
  • в тристайна гарсониера :)
Честит празник на рождениците и от мен!

# 263
  • Варна
Момичета, благодаря от сърце за поздравите и пожеланията:hug:. Страхотни сте!

# 264
Благодаря от сърце и аз. Макар че моя седмокласник ще е рожденник другия месец, благодарение на Маями големият ми син получи всички тези прекрасни пожелания за празника си. Балгодаря вимомичета, добротата в този форум е заразителна.

# 265
Благодаря от сърце и аз. Макар че моя седмокласник ще е рожденник другия месец, благодарение на Маями големият ми син получи всички тези прекрасни пожелания за празника си. Балгодаря вимомичета, добротата в този форум е заразителна.
И моя седмокласник има рожден ден другия месец, малко след матурите Simple Smile

# 266
  • София
Здравейте,мами!Искам да ви попитам нещо като по-опитни...дъщеря ми е в 6 клас и ходи на курсове в школа Милениум в Лозенец по български език и математика.Още миналата година като търсехме школа се спряхме на Веди,но бяха свършили местата,та като втори вариант ни остана  Милениум.Тази година вече като седмокласничка ще продължи да ходи на курсове,но се чудя дали да не я преместя сега във Веди....записванията им започват на 1 юни newsm78.Доволни сме от Милениум,нямам забележки нещо....но много ни е далече школата и тази година беше лудница воденето й до там.Та се чудя и съм много раздвоена Милениум или Веди.Вие какво бихте ме посъветвали?Не знам дали въпросът ми е за тук ама не намерих др.тема.Благодаря ви!!!

# 267
  • София
Случайно попаднах на темата, която живо ме интересува.
Синът ми е в 7 ми клас има желание за езикова гимназия, но ще видим какво ще покаже на матурите.

# 268

evelin  и двете школи са добри,но все пак нека ходенето да не се превръща в "лудница" .По-близко по-добре,а времето в 7 клас все не стига.Успех!

# 269
  • София
На децата им идва изморително далечното пътуване всяка събота или неделя. Затова съм по-скоро за по-близката школа, щом имате избор.

Общи условия

Активация на акаунт