Отговори
# 315
и още малко статистика за Пловдив, кампания 2013: http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=810

# 316
  • София

Направи ми впечатление, че паралелките за прием в 73 СОУ са увеличени с една, миналата година са били 4, а сега са 5.
Паралелките в 73 СОУ са през година по пет. Както и първи клас.

# 317
  • Варна
мога да кача задачи от Вектор Варна,но как незная  Tired

# 318
  • София
Здравейте, не успявам да отворя линковете с минималните балове на първо и второ класиране. Моля, някой да ми ги прати на мейл vicky.daskalova@gmail.com
Благодаря предварително!

# 319
сега видях, че линковете ми не  отварят нищо. Затова ще ви дам съвет - влизате в РИО Пловдив, архив , връщате назад докато стигнете периода-04.06 - 30.07.2014. Там ще видите всички статистики.

# 320
  • Пловдив
Ако някой има подобна таблица с баловете от първо и второ класиране за Пловдив , може ли да я качи ( може и в пощата )   bouquet

Баловете след първо и второ класиране за Пловдив ги има в пощата. В папката класирания и статистики.  Peace

# 321
dundi , G..D.. , благодаря ви !   bouquet
Ще ги погледна в пощата  Grinning

# 322
Благодаря за помощта на Русалката!  bouquet
Утре ще разгледаме решенията подробно да видим защо сме блокирали???

# 323
Здравейте,
при мен се вижда само 1 лист от ПИ по МАТ в СМГ от вчера.Моля ако може и другата част от теста.Предварително благодаря.   bouquet Ако някой има проблем с изчистването на тест-пишете на лични или го качете както е,а аз мога за 10-15 мин. да го изчистя  Simple Smile

# 324
  • Пловдив
Здравейте
Опитвам се да чета сравнително редовно.
Искам да споделя една информация- чух, че тази година паралелките в Пловдив щели да бъдат намалени като брой ученици. Това с цел да се попълнят местата в техникумите. Ако е вярно, ще е безумно. ooooh! Справочник няма за сега и всичко си остава гадаене.

Моето дете освен мързел го хванаха и други неприятни болести. От известно време има болки в колената, които не се оказаха обикновени растежни болки, а болест на Осгуд Шлатер. Отделно имаме и напречно плоскостъпие и гръбначно изкривяване.
От половин година борим железен дефицит. Милото ми - какво ли не яде, какво ли не пие и пак под нормите.

И така в най важната година ние си търчим по ортопеди, ревматолози, кинезитерапевти, хематолози, физиотерапевти. Забраниха му и да спортува и сега е в една дупка...
Оплаках ви се.

По отношение на представянето на състезания и пробни нивото от преди нова година общо взето се запази. Мен вече ме хваща предизпитната треска, но гледам да не го заразявам. Най - важно е да ги съхраним спокойни, за да се справят максимално добре.  Peace

# 325
иланг- иланг, с най- добри чувства ти  пожелавам да се справите със здравословният проблем, а за другото- стискам палци и късмет Peace

# 326
  • София
Момичета, благодаря за таблиците с минималния бал, много сте отзивчиви   bouquet, както винаги!

# 327
иланг- иланг, с най- добри чувства ти  пожелавам да се справите със здравословният проблем, а за другото- стискам палци и късмет Peace
И от мен пожелания за здраве на момчето! Всичко ще е наред!

# 328
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте,
при мен се вижда само 1 лист от ПИ по МАТ в СМГ от вчера.Моля ако може и другата част от теста.Предварително благодаря.   bouquet Ако някой има проблем с изчистването на тест-пишете на лични или го качете както е,а аз мога за 10-15 мин. да го изчистя  Simple Smile
В един прикачен файл съм качила и 4те листа. Сега погледнах, като се отвори и скролне надолу, се виждат 4 листа. Опитай пак!
Относно изчистването, за фотошоп не съм се сетила, ама и аз не съм много добра в това. Ако някой може, да ги зачисти

# 329
  • София
Да, четирите страници са.

Тръгнахме да решаваме геометричната задача (24), подобна е на тази от ПЧМГ. Отново пресечени симетрали, този път в тъпоъгълен триъгълник. Не знам как да обясня на седмокласник защо симетралите се пресичат извън триъгълника. Той въобще не се сети за такъв случай и направо каза, че задачата е невъзможна, ъгълът му излизал отрицателен.

Има ли деца, решили задачата?

Общи условия

Активация на акаунт