Отговори
# 555
  • Русе
пенсионирана русалка, качих теста. Peace

elan, ние си пожелахме да бъде такъв теста и на матурата по трудност.  Grinning

# 556
  • София
maiche, благодаря!  Grinning

Погледнах теста набързо и мисля, че и останалите деца ще имат същото желание - такъв да е и реалният изпит. На моите ще го дам да го решават в някой от близките дни и тогава ще споделя как им се е сторил. Днес няма да ми мине номерът с пробутването му, тъй като отидоха на пробен по БЕЛ в Регалия и ще считат, че за деня са се отчели подобаващо. Mr. Green

# 557
  • Русе
Браво Майче, аз понеже съм тъпа и не погледнах и го качих и аз.  Crazy Laughing
И на моята и е бил лесен - не че няма две тъпи грешки - като 180 - 100 =100, но 96 т. като краен резултат. Явно твоето дете също се е справило добре.
Попитах защото въпреки това резултатите като цяло за випуска не са добри - 28 отлични оценки. А на предишния то март - едва 9 (той беше и по-сериозен като трудност).

# 558
  • София
Не знам дали съм права, но си мисля, че на този етап във всички школи пробните (като предпоследни или последни)  вече са с една идея по-олекотени и максимално приближени до реалния.  Дори и на СМГ изпитът не беше с традиционната си сложност.

# 559
Извинете, къде точно качихте теста?

# 560
  • Русе
в пощата на ПИ МАТ

# 561
  • София
Може ли да помоля за достъп до пощата, на която качвате пробни изпити. Имаме пробният на Междучасие по БЕЛ от вчера. Ако искате бих могла да го снимам, но е писано по него. Не съм сигурна дали и следващата седмица няма да има изпит на същият тест. 

# 562
Споделям нещо и се връщам да в и чета:
Вчера моя син беше на ПИ по БЕЛ, изпита е от 9:00 ч. Преди да тръгне аз му направих сандвич с масло, филе, маруля, кашкавал, храня децата си изключително здравословно и продуктите ми са домашни, вметвам това, за да кажа, че сандвича си беше и хранителен и здравословен...
Човекът отива на ПИ, след първия модул му "пристъргва" яко, огладнява много и на втория модул/преразказа/ започнал да мисли как като излезе ще се наяде и започнало да го боли главата и така.
Вика ми- Мамо, не можах да се концентрирам върху преразказа, защото бях много гладен. Той не е човек, който театралничи и преиграва, преразказа му е по-силната част от изпита, но тази случка ми дава да разбера, че трябва на изпита да се носи нещо за хапване.

# 563
  • София - Рим и обратно
Mоята дъщеря сутрин преди изпит яде подобни сандвичи - два! Simple Smile. Плюс фреш или мляко. Преди да тръгне от вкъщи винаги яде. Иначе е абсурд да издържи до обяд, особено под напрежение. В тази възраст много лесно им става зле от глад.

# 564
Mоята дъщеря сутрин преди изпит яде подобни сандвичи - два! Simple Smile. Плюс фреш или мляко. Преди да тръгне от вкъщи винаги яде. Иначе е абсурд да издържи до обяд, особено под напрежение. В тази възраст много лесно им става зле от глад.
По принцип като е първа смяна отказва да закусва вкъщи и понякога изкарва така до обяд, но явно напрежението "изяжда" енергията Simple Smile

# 565
  • София - Рим и обратно
О, за първа смяна е ясно, не яде чак толкова рано. Но пък там може в голямото междучасие да яде спокойно. А при пробните изпити, а на и истинския даже, няма как, ще прегладнеят.

# 566
и кога по-точно ще яде - по време на изпита ли? на мен ми се вижда странно - тишина, всеки си пише нещо по листа, и изведнъж някой почва да шумка с опаковка от кроасан или да дъвче маруля .... и оп, всички огладняват внезапно Laughing не, честно, това са 2 часа и половина + 1 преди това, не е като да седят цял ден и да умрат от глад

но всеки си знае, разбира се

# 567
  • някъде ... тук ...
Няма да казвам колко пъти и по колко яде Радо  Crazy 
Обаче в неговото училище не разрешават да се яде в сградата, та едва ли и по време на матурата ще се яде вътре. Пък и нали не ги пускат да излизат между двата модула   Thinking

След пробния днес е време за кино - трябвало да разпуснат малко  Crazy

# 568
Аз мисля, че една по-солидна закуска преди изпита е достатъчна. Чак пък толкова да умрат от глад за 2 часа... И наистина, много е дразнещо да ти шумкат наоколо, когато си съсредоточен...
Иначе, правилникът разрешава шоколад, кроасан, вода (може и още нещо да е разрешено), но аз няма да му давам нищо. Освен това, какъвто си е, сигурно ще омаже листа я с шоколад, я с ягоди  Laughing. Не бих рискувала. Да не говорим, че това би изяло от времето за работа..., мое мнение  Peace

Сега се връщаме от СМГ. Прибрали са им всичко и не можа да донесе теста. Твърди, че е бил лесен (това нищо не значи за мен). Преразказът е бил "Кучето" от Георги Минчев. Нямам никаква идея нито за автора, нито за произведението, а и гугъл не знае...

# 569
  • София
аз не дадох никакъв шоколад, кроасан и изобщо нещо, което може да изцапа ръцете му и съответно листа. Имаха обикновени бисквити, а и ги върнаха неизядени. Толкова е наситено на изпита откъм адреналин, че ни им се дояжда, ни им се допива. На пробните знаят, че са пробни.

Общи условия

Активация на акаунт