Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 182 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Да, Hunny Bunny, много извинявай за объркването Simple Smile И аз мисля след този режим да мина на НВ-ВМД

Изисква се време тялото да привикне да гори мазнини, не въглехидрати.
Аз обичам мазничко, тъй че ми е подходящ режима  Party

# 181
Здравейте! Включвам се към вас Simple Smile След неуспешния ми опит със зелевата супа реших да пробвам този режим. Много добре ми се отрази 90-дневната диета, когато я правих преди 2-3 години, но с времето качих килограми и след като пак реших да я пазя се оказа, че вече не ми действа - не свалих нито един грам. Спазвам отключващия режим от днес - изкарах целия ден без проблем, не усещам глад. Въпросът ми към по-опитните е следният: при дните, в които се ядат белтъчни храни уместно ли е според вас да се приготви пилешко със зеленчуци в тефлонов тиган с капка мазнина?

# 182
Имам още един въпрос - на няколко места попаднах в коментарите на p90x - поразрових се, открих програмата, но тя е страшно много часове... може ли някой да ми каже какво точно прави от нея? Simple Smile

# 183
Здравейте! Включвам се към вас Simple Smile След неуспешния ми опит със зелевата супа реших да пробвам този режим. Много добре ми се отрази 90-дневната диета, когато я правих преди 2-3 години, но с времето качих килограми и след като пак реших да я пазя се оказа, че вече не ми действа - не свалих нито един грам. Спазвам отключващия режим от днес - изкарах целия ден без проблем, не усещам глад. Въпросът ми към по-опитните е следният: при дните, в които се ядат белтъчни храни уместно ли е според вас да се приготви пилешко със зеленчуци в тефлонов тиган с капка мазнина?

Много уместно е даже, но все пак имай предвид, че най-добре е зеленчуците да се ядат сурови. Не е проблем да ги сготвиш. Чух, че и така действа, но се губят много неща от тях. Simple Smile Все пак от време на време можеш да заместваш салатите с готвени. Simple Smile

# 184
Здравей те и от мен Simple Smile на Режима съм от вчера и съм мн.доволна.Харесвам к.мляко,плодовете. . Искам да сваля около 5-6кг,63кг при ръст 1.68..Това лято ги отслабнах кг,иначе бях 86..та нещо темичката е се е занемарила.Някой на режима ?

# 185
Здравейте, момичета! Започвам от днес оключващия режим.Премерих си талията, ханша и бедрата . След малко ще се претегля , след 1 седмица ще го направя отново и ще отчета резултати( дано да има и се надявам да не съм се отказала преди това). Проблемът ми е ,че съм много лакома. Периодично съм на някаква диета, постигам резултати ,но не успявам в най- трудното- да задържа килограмите.И отново диета... Надявам се  този път да успея. Започваме с една приятелка, за да се подкрепяме взаимно. Успех на всички с диетата.

# 186
Здравей те и от мен Simple Smile на Режима съм от вчера и съм мн.доволна.Харесвам к.мляко,плодовете. . Искам да сваля около 5-6кг,63кг при ръст 1.68..Това лято ги отслабнах кг,иначе бях 86..та нещо темичката е се е занемарила.Някой на режима ?

Аз се опитвам да спазвам , режима, който ми "предписа" д-р Байкова, бременна съм в 5-тия месец и не мога да кажа, че отслабнах (както ми каза, че трябва да стане), но задържах кг. За което към доволна. Проблем ми е, че на работа постоянно, колегите се опитват да ме" глезят", носят ми шоколади, баници,  разни неща от забраните , пъпеш, грозде, банани... и сега нали ми се яде постоянно и по много - една седмица , спазвам, една седмица , развалям тотално Sad

# 187
Здравей те,сладурки..Как сте днес?Имали минусчета ? На мен ми е третия ден-до сега съм на 1ябълка и половина Simple SmileЗа довечера кис.мляко Активия закуска-знам,че не е мн.полезно. .но мн.го обичам Wink.и да ви поразпитам малко-вие във въглехидратния ден какво приготвяте,а попринцип ?и още едно въпросче-във белтъчния ден дали ще мога да си направя омлет с яйца и чушки ? Simple Smile

# 188
Здравей те,сладурки..Как сте днес?Имали минусчета ? На мен ми е третия ден-до сега съм на 1ябълка и половина Simple SmileЗа довечера кис.мляко Активия закуска-знам,че не е мн.полезно. .но мн.го обичам Wink.и да ви поразпитам малко-вие във въглехидратния ден какво приготвяте,а попринцип ?и още едно въпросче-във белтъчния ден дали ще мога да си направя омлет с яйца и чушки ? Simple Smile

Да не сте объркала темата?
В 3-ия ден до 16 часа на ябълка и половина? И млякото да е Активия? - невероятно ми се струва това да е режим на Д. Байкова...

# 189
Не не съм объркала,просто имах мн.работа.Бях цял ден на крак и нямах време.А за активията-Аз я обичам и ми харесва.Пише к.мляко и не е от значение какво!

В 3-ия ден до 16 часа на ябълка и половина? И млякото да е Активия? - невероятно ми се струва това да е режим на Д. Байкова...

# 190
Не не съм объркала,просто имах мн.работа.Бях цял ден на крак и нямах време.А за активията-Аз я обичам и ми харесва.Пише к.мляко и не е от значение какво!

Значение има!
Погледни етикета на Активия и виж състава. Колко грама мазнини и въглехидрати има в сравнение с кисело мляко 1 или 2 %. Wink

# 191
Днес ми е 9-ти ден !Хапвам кис.мляко и ябълчици Simple Smile ! Има ли някой на режима ?

# 192
Здравейте,

приемате ли нови попълнения в групата?  Mr. Green
Преди седмица ми откриха ПКЯ, и имам нужда от правилен режим на хранене.
Харесвам тази тема и ще я следя с удоволствие.   Simple Smile
Естествено ще започна и с режимите. Дано ми помогнат. Хубав ден.  bouquet

# 193
Здравейте, не знам дали това е подходящата тема да попитам, но случайно някой да има координатите на д-р Байкова и да знае къде практикува и колко струва консултацията при нея и изготвянето на режим. Съжалявам ако не в това подходящото място, но ще съм ви признателна ако ми отговорите !

# 194
  • в колонките
Здравейте, не знам дали това е подходящата тема да попитам, но случайно някой да има координатите на д-р Байкова и да знае къде практикува и колко струва консултацията при нея и изготвянето на режим. Съжалявам ако не в това подходящото място, но ще съм ви признателна ако ми отговорите !

За координатите на Байкова защо не погледна на първа страница на темата? 

Общи условия

Активация на акаунт