Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 182 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, потърсих, но не видях, сега го намерих. А случайно да знаете колко е цената на един преглед при нея ?

# 196
Здравейте,

След едно неуспешно следване на диетата, реших от днес да я започна наново, тъй като са ми изключително удобни часовите диапазони. Смятам, че режима е поносим, дори щадящ, но естествено изисква воля и усилия. Надявам се на задоволителни резултати. За мое съжаление в последния месец качих доста килограми -> 6 и започвам режимът от 86кг, което си е доста плашещо. Имам амбицията да изкарам и трите етапа, за да не се освиня съвсем по празниците.
Поздрави на всички и успех!

# 197
Здравейте,

След едно неуспешно следване на диетата, реших от днес да я започна наново, тъй като са ми изключително удобни часовите диапазони. Смятам, че режима е поносим, дори щадящ, но естествено изисква воля и усилия. Надявам се на задоволителни резултати. За мое съжаление в последния месец качих доста килограми -> 6 и започвам режимът от 86кг, което си е доста плашещо. Имам амбицията да изкарам и трите етапа, за да не се освиня съвсем по празниците.
Поздрави на всички и успех!

Позволявам си да се включа с една идея - изчакайте да мине мъничко време. Второ започване на диета, която и да е тя, след скорошно бързо покачване на тегло не е най-добрата стратегия. Още повече, че на тялото няма да му допадне движението нагоре надолу с няколко кг за кратко време.

# 198
Благодаря Ви за препоръката, но неуспешното следване беше през пролетта Simple Smile Нямах предвид да съм я прекратила току що.

# 199
здравейте от утре смятам да запо4вам , но часовете трябва ли да се спазват стриктно ???

# 200
Спазвайте поне интервалите и броя на храненията, избягвайте късната вечеря. Аз дотук не съм много стриктна, особено с броя хранения - къде проспах закуската, къде пропуснах киселото мляко и бях само на плод... Ще се изтегля в петък, за да отбележа резултата от първата седмица.

# 201
Резултатите от първата седмица са - 3кг.

# 202
Резултатите от първата седмица са - 3кг.

Много добре Peace

# 203
Здравейте! Прочетох първа и последна страница, но не намерих отговор на въпросите си:
Кафе може всеки ден, нали и кога с малко мляко? Всеки ден или всеки , освен във въглехидратния?
Може ли по 1-2 чаши  бяло вино, при условие, че не приемам мед и сладки плодове?

# 204
Здравейте! Прочетох първа и последна страница, но не намерих отговор на въпросите си:
Кафе може всеки ден, нали и кога с малко мляко? Всеки ден или всеки , освен във въглехидратния?
Може ли по 1-2 чаши  бяло вино, при условие, че не приемам мед и сладки плодове?

като цяло алкохола пречи на отслабването. Не бих препоръчала вино всеки ден. Може би 1 чаша на седмица. Кафе може всеки ден, но без захар. Не е фатално да му сложиш малко мляко. Зависи какво разбираме под "малко". Защото аз пия 2:1 мляко и кафе. А тук говорим за 1-2 лъжици мляко. Peace

# 205
Благодаря!  bouquet

# 206
  • София
Здравейте момичета, аз от днес започвам първия режим. Стартирам от 88.5 кг след стимулации и раждане (155 см височина). Имам една малка принцеса на 8.5 месеца. Има ли някой, с който можем да се поддържаме по време на диетата?

# 207
Аз днес правя една седмица, стомаха ми се е поприбрал, но кантара не показва разлика  Tired

# 208
  • София
Здравей, Камалия, не се отказвай, може просто да отнема повече време докато организма се настрои на сваляне  Hug

# 209
  • София
След третия ден -1.6 кг.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт