Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 182 112
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, на мен ми е 9-ти ден и съм -2 кг

# 211
Здравейте, записвам се, за да следя темата, а и за да бъда по-стриктна Simple Smile
Ще спазвам първият режим за трети път, първите два пъти бях много доволна, надявам се и сега да е така. Целта ми е 10тина кг., може и повече. Днес ми е втори ден - белтъчен, мисля да ям салата от зеле и кашкавал.
Успешен ден ви пожелавам и много обнадеждаващи резултати  Grinning

# 212
Добро утро и от мен! Simple Smile
От днес започвам и аз. Имам излишни около 10 кг. Надявам се да сваля поне 5-6 кг. Започанах да ходя на фитнес и така лека полека се надявам да достигна желания ефект. Успех на всички дами! Simple Smile))

# 213
  • Бургас
Здравейте и от мен! Аз от вчера я почнах диетата, но понеже ми е "слаб ангела" не можах да устискам. И така  днес отначало. 158см 59кг, като целта ми е да сваля поне 8 килца  Whistling
Лятото правих 90 дневната диета, но не до края и без воден ден и успях да стигна до 53кг, но сега пак започнах да хапвам и веднага ги качих.

# 214

Dashenka  значи започваме заедно Simple Smile
Аз забравих да кажа, че съм 158см и съм около 70кг (нямам кантар), но мисля да си меря обиколките. Те са по издайни Simple Smile
Като цяло мазнините тежат по-малко от мускулната маса, а аз започнах да тренирам и е възможно да нямам много килограмова разлика, но да намаля достатъчно обиколките. В момента съм 103см гръдна/76см талия/109см ханш.
Та стискайте ми палци момичета и успех на всички   bouquet

# 215
  • Бургас
Мирa1987, и аз тренирам, обаче като гледам направо съм си ги качила килата - не е мускулна маса, защото и корем съм заформила и дънките едва се закопчават  Rolling Eyes
Само да кажа, че от това кисело мляко през половин час съм в тоалетната  Laughing

# 216
  • София
Дашенка, и аз бях така, но мислих, че е от зелето и морковите, които ми бяха също постоянна храна Simple Smile аз съм в началото на втория етап, но дотук съм -2 кг. Сега пък не стъпвам в тоалетната, което е проблем Sad

# 217
О, да ви имам проблема... аз не съм ходила до тоалетна... Голям проблем ми е тази работа Cry
Някоя от вас пила ли е зелено кафе? Някакви отзиви чували ли сте?

# 218
  • Бургас
Ама аз по малка нужда имам предвид  Mr. Green Иначе и аз не съм от най-редовните и това също е проблем.

# 219
  • София
Аз си купих зелено кафе на зърна, но не съм го пила редовно. Зърната са зелени и много твърди и много трудно се мелят. На вкус е като чай, но на мен ми е гадно, въпреки че обичам чай. Не знам дали има ефект. В нета са много противоречиви мненията за отслабването. Аз това, което прочетох е че е силен антиоксидант.
http://www.apteka.framar.bg/30041265/%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0 … -100-%D0%B3%D1%80

# 220
Здравейте, момичета  Grinning
На мен днес ми е трети ден - ще ям кисело мляко, салата айсберг и малко плодове. Чувствам се много добре, само главата ми е леко замаяна от време на време, но това сигурно е, защото забравям да пия вода.
Пожелавам на всички усмихнат и успешен ден  Hug

# 221
Добро утро, момичета  Hug
Как вървят режимите при вас?
Аз се чувствам добре, не съм се мерила, защото ми действа много демотивиращо понякога, но съм доволна Simple Smile
Днес ми е 4 ден - ще ям портокали, за обяд и вечеря салата от зеле и сварен боб без запръжка.
Пожелавам ви страхотен ден и чакам да споделяте резултати  Grinning

# 222
  • Бургас
Да ви питам - вие по колко кофички кисело мляко изяждате? Аз ям по 2 - повече не мога. За три дни съм минус 1 кг.

# 223
  • при моите деца .....
Записвам се...
Преди 7 години свалих натрупано при хормонални проблеми с този режим....
Сега бавно, но славно и с пълна липса на мотивация качих 7-8 кг...

От утре - планирам да започна с първи - отключващ режим.
Лесно е за спазване, защото обичам и основно на работа ям ябълки.

# 224
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Ще пиша редовно, защото това помага на мотивацията ми да съм режимна.

При мен първото хранене ще е по-рано...
Не пия кафе на празен стомах, пък и да излизам закусила.

Днес - ябълки и кисело мляко, за вечеря - мога да си направя таратор - да не съм без нищо на масата....

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт