Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 182 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • при моите деца .....
Сама ли ще боря килограмите???

Обичам подкрепа, пък дори и виртуална.
Dashenka, аз си хапвам 1 кг мляко - 2 кофички и половина.

Днес ябълки и мляко, за вечеря замених ябълката с краставица - за да се присъединя на вечеря с купа таратор....

ХУБАВА ВЕЧЕР!

# 226
Сама ли ще боря килограмите???

Обичам подкрепа, пък дори и виртуална.
Dashenka, аз си хапвам 1 кг мляко - 2 кофички и половина.

Днес ябълки и мляко, за вечеря замених ябълката с краставица - за да се присъединя на вечеря с купа таратор....

ХУБАВА ВЕЧЕР!

Аз ги боря, но ги боря по други начини вече.
Успех. Още следя темата Peace

# 227
 И аз почвам от утре! Сткайте палци! Утре пиша подробности за кг но имам да свалям
Около 10 -тина, след раждането! Утре мисля мляко и ябълки!

# 228
И аз започвам от днес отново и сериозно надявам се. 66кг съм на 1,72, тези шест са последните от бременноста и вече не иссат да падат. Тренирам почти всеки ден,стегнала дъм се но кг-не не падат.

# 229
Здравейте, започнах, да видим до къде ще я докарам. Днес се качих на кантара, малко не ми е приятно, нооо 72 кг а съм висока 168. Най - добре съм на 60. Пожелавам успех на всички диетуващи и на себеси също!! Лек ден!
Ааа днес за сега 2 круши половин краставица и кофичка кисело мляко!

# 230
  • при моите деца .....
Днес ми е 6 ден - ще излизам с приятели и се радвам, че е белтъчен - ще хапна месо и салата зеле.

# 231
Ще взема и аз да започна пак режима - преди време с него свалих от 66 до 60, сега без режими половин година съм 62кг, иначе ми се иска поне 58 да стана, висока съм 168см, ама изглеждам пълничка, от утре започвам отключващия. Ще се радвам да се мотивираме взаимно.

# 232
Ох и аз пак трябва да се обадя Grinning Поотпуснах се последните месеци  и както хубаво бях заслабнала върнах 3-4 кг. Всички въглехидрати ми се лепят, явно цял живот ще съм на диета.
Смятам да направя някой режим, който досега не съм правил, с повечко зеленчуци.
Успех момичета.  Hug

# 233
  • Далече, далече...
Аз съм 89 кг, висока съм 169 см,  Embarassed. Започвам диетата от утре, дано да се справя и да сваля натрупаните килограми.  baby_neutral

# 234
 NeWS78 тук маи няма никои , много жалко че е  замряла  темата

# 235
Аз съм тук. Не съм напускала.  Peace

# 236
аз се доверявам на доц.Байкова и от утре започвам.

# 237
Здравейте момичета , да се запиша и аз при вас ще нещо сам оплескала много нещата Embarassed. Утре ще ми е първи ден ако не ми мине котка път.

# 238
тая котка и аз я знам много добре,да я  #2gunfire
започвай,аз започнах от днес!много сме,силни сме,ще успеем,ще се подкрепяме!режима не е труден,мен малко от към финанси ме затруднява и ще се наложи да намаля порционите на храната.....,но ще се справя.2,3,4,5 може да се махнат 15кила...не е майтап1

# 239
 #2gunfire я аз само да не възкръсне скоро .Малко история за мен на 44 години , висока сам 164 см и вчера започнах 87.000 а днес сам 86.100 Simple Smile знам че е само вода но все пак е минус.За 3години и половина качих 19 кг  Embarassed голям срам Embarassed Embarassed Embarassed
 piton - tita_ti къде сте започнахте ли ?

Общи условия

Активация на акаунт